mne uz noha nerastie zastvila sa na cisle 46 cize rok dva mi jedny topanky vydrzia take drahe si kupujem len topanky na turistiku kazdy sa nieco potrpi ja na topanky
boze only zasa zbytocne vyhodene peniaze... je to presne tak ako aj s tym tvojim kompikom za 80 tis ci kolko to bolo... boty si kup za 2500 a ostatok investuj rozumnejsie... napr do holky alebo tak...
s PC som sa poucil berem za 40 do holky uz len to my chybalo do baby ja nebudem investovat...naco aj zerie to cas nervy a peniaze nehovorim ze si kupujem kazde topanky za take ceny ale predstav si zimne vysoke topanky na ktore musis pripnut aj macky ak maju byt NAozaj kvalitne min 6000 za ne das....za to ti rucim normalne na nosenie davam tak do 3000
K*rva ste uz fsetci j*bnuty ???? Ved nas nezaujima vas nazor, ze s tymito sa bude lepsie kopat ako s tymi!!! Pozrite sa na tzopic a potom piste komentare a este neco ohladom rapperov!!!
Skus zaj*bat este nieco na ich ucet tak sa potom pekne krasne naserem a potom uvidis co ti tu dam za prispevok !!!! A nahodou neporusujete dake pravidla ??? Mha co hovoris ????
neviem co je na tom LOL ked chces stverat po horach musis mat dobru obuv viem to pretoze este stale sa ehm no profesionalne vneujem zjazdovemu lyzovaniu a dost casto leziem som clenom JAMESU ak viete co to je a co sa tyka PC vsetci mi odporucili ze je to idela cistka na investiciu
zaujímavá téma
kde sú tie staré časy v ortopedických topánkach
topánky jedine pohodlné, lacné (relatívne) a aspoň trochu pekné
čo ušetrím na "botách", investujem do plášťov a duší na kolesá
no, tenisky jedine prestige alebo new prestige - kvalitny slovensky vyrobok za relativne nizku cenu, v tele sandale - ale najradsej by som chodil bosy, ale to sa bojim ze si nieco do nohy pichnem