CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
treba byt vytrvaly, screenshotovat a neboj nic, prepracujes sa vyssie 
tusim tu niekto tvrdil, ze sa svojich prav vzdal samef.K0 napísal: alé kdežé.
Ked nahodou spravi chybu admin - starsi admin, a hrac trpiaci komplexami menejcenosti ho zaznamenava screenshotami a posiela hlavnemu adminovi tak vtedy straca prava admina. Takze tolko k tvojej teorii
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
knight, Ludia ( hráči ) sú nie všetci rovnaký, u niekoho si vybuduješ rešpekt tou tzv. tvrdou rukou, u niekoho zase diplomaciou a priatelským prítupom, nikdy nevieš u koho to je ako, preto som to sem napísal, zjavne, z viacerých vyjadrení, ktoré tu už padli, je viacej naklonená tá druhá, diplomatická ruka, takže myslím že na serveri nemáme až takých sprepáčením idiotov, ktorých treba drb*ť za každú slušne povedané hlúposť...a snažiť sa im porozumieť 
K tomu banu od Ramona.. Nejdem nikoho obviňovať, niečo pravdy je aj na jednej aj na druhej strane. Pred rokom som sem napísal príspevok kde som upozorňoval že tu nieje žiadna poriadna knife mapka a jednu som aj priložil. http://www.hojko.com/post1124792.html#p1124792 Vtedy sa k tomu jaksi nikto nevyjadril. Nenahodíte ju? 
-
tonek
Darca
nikde nieje napísané, že hovoril o sebedOoM^ napísal: tusim tu niekto tvrdil, ze sa svojich prav vzdal sam
-
KaptMichal
King
Poprosim unban na nick "Locke". Ani ste ma neupozornili // neviem odkial si vzal, ze mi radila sestra, Mad.
-
last_knight
Light Professional
no ja neviem ale nepisal si to nahodou aj ty samKaptMichal napísal:Poprosim unban na nick "Locke". Ani ste ma neupozornili // neviem odkial si vzal, ze mi radila sestra, Mad.
naco pytas unban ked mas dynamicku IP. Mal si ist hned na forum a nie sa ist hrat na server hned po bane.KaptMichal napísal:Poprosim unban na nick "Locke". Ani ste ma neupozornili // neviem odkial si vzal, ze mi radila sestra, Mad.
-
Mad Dad
Medium Star
Pravda, to s tým radením, sa vyriešilo, zle som prečítal, čo napsíala, lenže to nič nemení na fakte, akú HS si dal flintovi cez stenu + one bullet... bohužial, neviem z akého dôvodu, teraz to myslím vážne, nevyhováram sa, nemám demo v cs zložke...
ale myslím že keď to videl aj kolega, tak neni až také nezmyselné...
+ že som sa pohádal s tvojou sestrou, nehrá v tom žiadnu úlohu, keď už ide len o to, ani sme sa nepohádali, a keby tomu tak bolo, tak mám dosť rozumu na to, aby som si neriešil komplexy na niekom z jej family
nemaj ma zase až za takého idiota, dakujem
+ že som sa pohádal s tvojou sestrou, nehrá v tom žiadnu úlohu, keď už ide len o to, ani sme sa nepohádali, a keby tomu tak bolo, tak mám dosť rozumu na to, aby som si neriešil komplexy na niekom z jej family
-
KaptMichal
King
To Natha: Pisal som to az po tom, co mi sestra a Mad povedali za co ban.
To PsychoS: Mozno ano ale toto uz je 3 alebo 4te podozrenie a nasledny ban z cheaterstva, proste som sa aj nastval som clovek a unban pytam z principu.
To Mad: To posledne to mas pravdu idiot som kvoli tomu teraz ja
Prepac. Ale k tomu flintovi - dobre som vedel, ze je tam a diera mi proste vysla. Ano je to trochen podozrive ako som hral ale pri vsetkej skromnosti takto som rok dozadu hraval bezne a nejak sa mi to vynorilo v ruke a hlave to ako som hral. (od toho ako hram zavisi ako mi ide CS - ping, a ako velmi mi trase mys - 150 korunova sunda). Hadam vas to presvedcilo o mojej cistote.
To PsychoS: Mozno ano ale toto uz je 3 alebo 4te podozrenie a nasledny ban z cheaterstva, proste som sa aj nastval som clovek a unban pytam z principu.
To Mad: To posledne to mas pravdu idiot som kvoli tomu teraz ja
Ping si mal 20-30 co je dobre, akurat nechapem to trasenie. To nemoze byt myskou. Ja mam mysku za 5 korun tiez a netrase mi a to som ju uz niekolko krat skladal dokopy po uraze, lebo s inou neviem hrat. Okrem toho to trasenie niekedy mas a niekedy nie, co je dost zajimave. Dobre vieme co je moznou pricinou tohoto javu. Uz davnejsie som ti dal ban. Urcite si spominas. Vtedy boli dokazy, ze vraj slabe takze si dostal unban. Tento krat si bol nachytany opat a hral si pod inym nickom. Dneska to bolo znacne prevecujuce.
-
KaptMichal
King
Iny nick... za ten nick som uz par krat hral. Jedna vec, vec druha - casto chodim na server s roznymi nickmi a nakoniec sa aj tak premenujem na jogurta alebo nejak inak prezradim kto som.
A zjavne si ma nepochopil pretoze ano - teraz mys aj CS slapalo ako malo - pre to aj to skore. Ukaz mi prosim demo kde sa mi ta mys "trasie"? Ja tak hravam vzdy, hovorim o nepresnosti optiky (cenou tej mysi som chcel poukazat na nekvalitu(?) optiky). Hadam si ma teraz pochopil spravne.
A zjavne si ma nepochopil pretoze ano - teraz mys aj CS slapalo ako malo - pre to aj to skore. Ukaz mi prosim demo kde sa mi ta mys "trasie"? Ja tak hravam vzdy, hovorim o nepresnosti optiky (cenou tej mysi som chcel poukazat na nekvalitu(?) optiky). Hadam si ma teraz pochopil spravne.
Chces tym naznacit ze si to trasenie vymyslam? Myslel som ze mad to toci. Ale asi nejaka chyba. Uz to napisal. A to co znamena ze slabo slapalo cs aj mys? To asi akoze znizil vykon procesora alebo co? A myske si narezal kabel? skore si mal daleko najlepsie na servery. To si fakt neviem predstavit ake by si mal skore keby vsetko slapalo tak ako ma.
Ja môžem k tomu len toľko povedať, že som skoro celý čas sedela pri bratovi a videla ako hrá.. A čo sa týka toho zabitia cez stenu - ešte sme sa na tom obaja smiali aký je hnusný lucker, že sa trafil. Btw. keď porovnám niektoré lucky, ktoré dávajú iní skilleri - Destro, dOoM, Kingstreet, DeaD - a stále nie sú zabanovaní, tak prečo by mal byť akurát on, keď sa mu raz niečo podarí?
PsychoS, ty si ho znova nepochopil.. V poslednom čase nám dosť blbne jeden PC(vysoký ping, lagy, všetko seká..), ale keď všetko ide tak ako má, tak sa darí aj mne aj bratovi.
A myslím, že brat určite nemá potrebu po 3 rokoch hrania CS začať cheatovať a ešte k tomu na serveri, kde hráva rok aj pár mesiacov.. Takisto, keby aj cheatoval, tak asi sa nevráti späť a nepovie - to som ja jogurt, odbanujte ma..
PsychoS, ty si ho znova nepochopil.. V poslednom čase nám dosť blbne jeden PC(vysoký ping, lagy, všetko seká..), ale keď všetko ide tak ako má, tak sa darí aj mne aj bratovi.
A myslím, že brat určite nemá potrebu po 3 rokoch hrania CS začať cheatovať a ešte k tomu na serveri, kde hráva rok aj pár mesiacov.. Takisto, keby aj cheatoval, tak asi sa nevráti späť a nepovie - to som ja jogurt, odbanujte ma..
-
KaptMichal
King
Ty si ma asi stale nepochopil - mne vsetko islo ako malo PsychoS, nehovorim, ze neslo
To ti mam na tri krat vysvetlovat? Ked mi ide vsetko dobre hram dobre ak nie tak hram zle... VSETKO MI ISLO DOBRE TAKZE SOM HRAL DOBRE. Jasne? A moj PC ledva rozchodi CS ziadne znizovanie vykonu procesora...
A salamka (Ivana) to povedala myslim dost jasne(PC, mys, ping,..). Ta diera mi vysla - ale vedel som kde je.
A salamka (Ivana) to povedala myslim dost jasne(PC, mys, ping,..). Ta diera mi vysla - ale vedel som kde je.
-
milan dead
Light Expert
ked sa niekto nevie spravat po zomreti a prislusny online admin nereaguje..
-
Mad Dad
Medium Star
hmmm, kto bol ten príslušný admin?
-
krtko42
Medium Expert
pritomneho admina myslel esko- prve zvyraznenie ukazuje ze sa pripojila... a myslim si ze esko nereagovala pretoze si proste nevsimla chat, niekedy sa stane nie?
-
milan dead
Light Expert
ešte som ju na to upozorňoval niekolko krat...ked som napisal,ze za obchadzanie cenzury je bann,nech mu da bann,ma to v console,ked nevidi,a ked neda,tak sa obratim na forum...a napisala daco,ze nech sa nevyhraz, ci co...tak potom na co je admin na serveri??
Ja som mu aj potom vysvetlila, že som nevidela, že by niečo také niekto písal.. Keď som potom 5+5 upozornila, že nemá nadávať a obchádzať cenzúru, prestal. Následne na to, sa mi milan začal vyhrážať, že to dá na fórum, ak mu nedám ban a pod.. Takže neviem čo tu riešime teraz.
Chceš sa podobať dOoMovi a všetko fotiť? Nech sa páči, ale nijako ti to nepomôže. Vyzerá to tak, že ma chceš silou mocou dostať preč z admin teamu, nechápem prečo. Povieš mi?
Chceš sa podobať dOoMovi a všetko fotiť? Nech sa páči, ale nijako ti to nepomôže. Vyzerá to tak, že ma chceš silou mocou dostať preč z admin teamu, nechápem prečo. Povieš mi?