Re: Facebook
Pred chvíľou mi nabehla ta nová verzia, čakal som že sa to zrýchli, zlepší..no stále musím refreshovať aby mi ukazovalo aktuálne správy, chat mi skoro vôbec nejde...ach

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Facebook Purity, ktory blokuje kvizy a podobne hluposti bol s mensim oneskorenim vydany uz aj na novy design Facebooku. Tu je download: http://steeev.site50.net/fbpurity/
-
Grim
Darca
Mne to nefunguje...Betarik napísal:ja som zistil ako si dat novy vzhlad facebooku staci ked sa prihlasite za niekoho kto uz ma novy vzhlad a zas sa spetne prihlasite na svoj ucet a uz ho mate tiezodskusane 3x
-
Shark NX
Addict
Grim ... Neboj ... To dojde. Bracho to tiez mal uz tyzden mne to nabehlo az dnes.
Betarik bullshit. Kazdemu uzivatelovi je Novy Layout pridelovany postupne ... Ty ako uzivatel to nijako neovplyvnis.
Betarik bullshit. Kazdemu uzivatelovi je Novy Layout pridelovany postupne ... Ty ako uzivatel to nijako neovplyvnis.
tak som vdaka svojej sestre prisiel na to, ako v novom FB opat ziskat zobrazovanie len statusov, bez pouzitia skriptov a podobne...
- Prílohy
-
- new_facebook_status_only.png (7.99 KiB) 1580 zobrazení
-
hojko
Site Admin
jackb: Ja este nemam novy vzhlad, ale uz vopred sa informujem, ze ak budem chciet statusy, treba na to klikat co ukazujes na screene alebo to ostane predvolene a vzdy pri navrate na FB budem mat len statusy???
-
audiotrack
VIP
hojko je to jednorázový filter. Keď prejdeš na inú stránku a zase na home (napríklad cez logo facebooku) tak tam máš znova všetky fotky kde bol niekto tagnutý a podobne. Neostane ti uchované že chceš vidieť iba statusy
-
hojko
Site Admin
audiotrack: Cize riesenim by mohlo byt snad to, ak je tento filter aj v URL adrese, tak si pridat do zaloziek rovno adresu s tymto filtrom.
-
audiotrack
VIP
áno, stačí si spraviť odkaz na home.php?sk=app_2915120374 (možno vy budete mať to číslo iné, neviem od čoho závisí)
audio: ja mam rovnake, takze to plati asi pre vsetkych.
skoda, ze je to jednorazove. v starom vzhlade bolo fajn, ze na to nebolo treba stale klikat...
ale ono si vlastne staci sparavne deifnovat bookmark a malo by to byt jedno...
skoda, ze je to jednorazove. v starom vzhlade bolo fajn, ze na to nebolo treba stale klikat...
ale ono si vlastne staci sparavne deifnovat bookmark a malo by to byt jedno...
-
Grim
Darca
...už to došlo...nieje to až také hrozné...Shark NX napísal:Grim ... Neboj ... To dojde.
-
xjojox2246
Star
mam 2 otazky :
1.ako mam pouzit aby som zavolal vsetkych kamosov do skupiny co mam vo friendliste
2.ako sa da premenovat Stranka(page)
1.ako mam pouzit aby som zavolal vsetkych kamosov do skupiny co mam vo friendliste
Kód: Vybrať všetko
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}-
audiotrack
VIP
takto ti to nepôjde, ten zoznam priatelov je vyvolaný ajaxom a tam to nebude také jednoduche pristupovať cez dom. Radšej si ich daj všetkých do jednej skupiny (skupiny priateľov) a potom zavolaj do svojej skupiny (skupiny v zmysle stránky kde ich cheš pozvať) túto skupinu priateľov. Hádam chápeš čo myslím
-
RoQa
Darca
taka otazocka
predava niekto chipy na facebook poker ? ss : )
prosim vas co ma znamenat toto ? uz to robi cely den a ani nikto iny si nemoze pozriet moj profil
Účet nedostupný
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
Účet nedostupný
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
-
Grim
Darca
Váš účet je momentálne nedostupný z dôvodu ?prestavby? stránky. Bude dostupný znova za niekoľko hodín. Ospravedlňujeme sa že nám j*be.
Váš účet je momentálne nedostupný z dôvodu ?prestavby? stránky. Bude dostupný znova za niekoľko hodín. Ospravedlňujeme sa že nám j*be.
-
xjojox2246
Star
to poznam ja som to uz mal 2x
-
Betarik
Professional
Zdravim chcel by som sa spytat ako spravit toto co maju na tejto stranke tu reklamu te bannere a ten prehravac hudby chcel by som si to dat na moju tiez poradi mi niekto ?
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/kaitracidfun?ref=nf
a este by som sa chcel spytat ci sa da zmenit nazov uz vytvorenej stranky a ak ano tak ako dakujem
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/kaitracidfun?ref=nf
a este by som sa chcel spytat ci sa da zmenit nazov uz vytvorenej stranky a ak ano tak ako dakujem
-
Gepid
Medium Professional
Mám menší problém. Bratovi sa kompletne zmazal účet na FB. Teda len priatelia. Fotky, videá, dokonca aj odkazy od priateľov ostali.
Dá sa to nejak vrátiť? Prípadne nejaký kontakt na FB?
Dá sa to nejak vrátiť? Prípadne nejaký kontakt na FB?
-
hojko
Site Admin
Gepid: Kontakt na FB mas na ich stranke, co tak otvorit oci a pozriet sa na to??? Aj tak neverim, ze s tym nieco spravia, pretoze reakcia na maily je skoro nulova, zalohovanie takeho mnozstva fotiek je asi dost nakladne a nemyslim si, ze FB zalohuje take veci a caka na to, ze niekto im napise mail, ze pred tromi dnami mi niekto zmazal vsetky fotky, obnovte mi ich zo zalohy.