Monitor 2009
Re: Monitor 2009
http://www.monitor.php5.sk/
Ked das v tej liste download tak tam potom budes mat tie testy ...
Ked das v tej liste download tak tam potom budes mat tie testy ...
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Super dik
Myslite , ze monitor 2010 ... nevyjde na net skorsie ako by mal ? aj ked v case pisania ho ( 8:30 , 9:00 ) to je jedno ... v skole budem mat mobil / internet ... asi nie , čo ?
-
profik
Light Professional
Neviem co z toho robite az taku vedu. Absolvoval osm to pred 2 rokmi. U nas to ucitelia tiez zvelicovali, ale netreba im verit. Je to len formalita. Co nevies to opises a trochu by ti mohla poradit aj ucitelka. A na vacsinu strednych skol ta vezmu v pohode aj zo zlym vysledkom z monitoru a ak sa chce niekto dostat na nejaku specialne lepsie gymnazium, tak tam sa robia prijimacky, ktore su smerodatne
.
Skusobny som napisal MAT : 45 , SJ : 65 ( mimochodom slovina najlepsi z triedy ) ... my sme trieda ... ale uvidime .... ja som si dal prihlasku na skolu obch.prac. marketingu .... tak uvidim ... ale ta skola o monitore nic nehovori ,,, len sa pytam , ci to nebude na nete , uz aj pocas pisanie , si to cez mobil skuknem ...
-
adox
Light Professional
NO ak aj bude tak to bude v dakom .PDF formate tak si to asi nekukneš 
či mobil podporuje aj to ?
či mobil podporuje aj to ?
Presne tak ako hovorí profik. U nás s monitorom strašili už od ôsmeho ročníka. Je to iba obyčajný a hlúpy test, ktorý o ničom nehovorí. Netreba si podľa neho robiť nejaké závery na akú školú ísť. Monitor je nevyspytateľný. Ja som bol tiež vystresovaný z monitoru, lebo ho všetci brali na vysokú úroveň. U mňa monitor síce nevyšiel podľa mojích predstáv, ale vynahradil som si ho prijímačkami na gymnázium. Teraz som na gymnáziu a keď sa nato spätne pozriem tak sa len pousmejem. Ak túžiš po nejakej dobrej škole, tak sa nenechaj odradiť monitorom a choď za svojím cieľom. 
heh no ja som uz 3. na strednej a mam teraz 2 a 3 ale matiku monitor som dal na 93 % a slovinu na 86 %
-
IamMartinQo
Star
Kua o 10 dni monitor a neviem ani zatat, nemam v plane ucit sa ale idem na dobru skolu 
Som taky 3-4 ale posledne dva roky bez 4
Co tu vsetci kidaju ze SJ tazsia, myslim ze prave naopak nam ucitelka povedala, ze na SJ sa moze tipiovat a,b,c,d a na matike aj pocitat omg
A co sa tika tych vysledkov na monitor 2o1o tak budu zverejnene len po monitore ze?
Som taky 3-4 ale posledne dva roky bez 4
Co tu vsetci kidaju ze SJ tazsia, myslim ze prave naopak nam ucitelka povedala, ze na SJ sa moze tipiovat a,b,c,d a na matike aj pocitat omg
A co sa tika tych vysledkov na monitor 2o1o tak budu zverejnene len po monitore ze?
-
moosha
Darca
Nie, vysledky budu tri dni pred testom zverejnene vo vsetkych poprednych mediach - spravy na Markize, JOJ, Slovensky Rozhlas 1, Novy Cas, a domov ti pride postou CD, kde bude PDFko s vysledkami.
-
Shamway
Professional
ja ich mam uz teraz! Zarucene spravne! Ked chces SS! (Nerobim si srandu)
-
moosha
Darca
No ta ked ti oco robi v Markize...
Shamway nastras deviatakov, minuly rok sme natom boli podobne 
-
adox
Light Professional
Mňa to teraz tiež čaká ale nestresujem
veď nejako to napísať musím
veď nejako to napísať musím
ja tiež dpc nervozny som bol jak pes a to bolo jak obycajna pisomka ktoru dostanete na zaciatku alebo na konci roka
-
adox
Light Professional
No neviem prečo ale mne to je zatial jedno, ale kto vie, možno deň pred monitorom si začnem trieskať hlavu o stol 
Ale je to tak ak som sa neučíl celých 9 rokov teraz pár týždňov predtým sa učiť budem na prd
Ale je to tak ak som sa neučíl celých 9 rokov teraz pár týždňov predtým sa učiť budem na prd
adox: Nezabudni si dať ráno poldeci. Lepšie sa potom tipuje. 
Ja si zoberiem asi aj so sebou
bude pomaly copkať z flašky
sle už sa trošku pripravujem ale nechám si vačšinu na den pred monitorom ked ide do tuheho sa mi lepšie učí
a potom sa tu pochválte s výsledkami
ak bude s čím 
A hlavne nemajte stresy
,pretože ak ste sa nič neučili tak si nepomožete s nervozitou ..pohoda....
sle už sa trošku pripravujem ale nechám si vačšinu na den pred monitorom ked ide do tuheho sa mi lepšie učí
A hlavne nemajte stresy
to mas pravdu ked sa doteraz nic nenaucili tak sa ani neucte neni sanca 5 rokov vtesnat do par dni
radsej nech si uzivaju zivot
radsej nech si uzivaju zivot
No ja som si pozical od kamosov a kamosiek zo sidliska Litiku 5-8 rocnik a drvil som par veci este dneska 
chvalabohu ze pondelok a utorok nejdem do skoly budem este drvit Matiku
Skusal som aj testy aj na nete ae iba jedenkrat na ten pocet aby som nerobil prijmacky
chvalabohu ze pondelok a utorok nejdem do skoly budem este drvit Matiku
Skusal som aj testy aj na nete ae iba jedenkrat na ten pocet aby som nerobil prijmacky