ODBLOKOVANIE TELEFONU skypephone 3

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
deno16
Novice
Novice

ODBLOKOVANIE TELEFONU skypephone 3

Príspevok od používateľa deno16 »

Viete mi poradit ci sa da odblokovat telefon skypephone 3 z UK na orange SR :?: Da sa to vobec urobit :?:
originali
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: ODBLOKOVANIE TELEFONU skypephone 3

Príspevok od používateľa originali »

keby si napisal presny typ telefonu tak by si si zvysil sance...

inak...naco si komplikovat zivot s nejakym odblokovanik ked si do svojho telefonu hodim NIMBUZZ a napojim sa kludne aj na skype... ja to tak mam a ziaden problem!!! telefonujem si kludne aj bez wifi iba v 3g.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

hej lenže cez nimbuznu možeš kecať pokiaľ ho má aj ten druhý v telefóne a má predplatený net atd...vačšina ľudstva stále použiva GSM sieť na volanie...a okrem toho jak si to myslel že upresni druh skajpfounu? Neni nahodou len jeden? Podľa mna je málo ludí čo sa tomuto venuje, nakoľko to nieje rozšireny telefon, čiže šanca že to niekto vie rsp. že sa to dá je dosť nizka...(nehovorím však nulova
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

originali napísal:keby si napisal presny typ telefonu tak by si si zvysil sance...
ale ved on presne napisal o aky telefon sa jedna
deno16 napísal:skypephone 3 z UK
@deno16
odblokovanie je mozne, samozrejme nie zadarmo
musis do najblizsieho mobilshopu ak by to nevedeli tam, tak skus iny (nie vsade to vedia)
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

pre toneka
deno16 napísal:Viete mi poradit ci sa da odblokovat telefon skypephone 3 z UK na orange SR :?: Da sa to vobec urobit :?:
"3" je siet v anglicku!
co sa tyka toho s nimbuzz nemas pravdu! telefonujem kludne kazdemu kto ma skype. ci na telefone ci na pocitaci. samozrejme ze videohovor neide!len zvuk!
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

milačik "3" je sieť všade možne po svete, nielen v anglicku pre tvoju informáciu.
Daľšia vec je že ten nezmysel ktorý si tam sám napísal si odporuje už len vo svojej podstate : Ked chceš volať z Telefónu ktorý ma NIMBUZZ na telefón ktorý ho nemá, tak sa nedovoláš. A nemusi to byt len nimbuzz to je jedno aky komunikačný program. A ked už chcem volať z telefonu na pc(čo je celkom zaujimavy variant) tak v telefone bud mam net zadarmo alebo som milionar a kredit si dobijem za 500 dukátov a zavolám si...
Napísať odpoveď