Stretko
Re: STRETKO
spominal som uz davnejsie ze tak 25.2 by bol dobry dtum, ale neviem, lebo mozno 26. budem mat skusku este... ale tak ak si to zorganizujete kludne chodte aj bezo mna 
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Brno Brno: co tak stretko buduci tyzden (stvrtok)? organizovat to na zajtra by asi nebol dobry napad
Maki navrhol, ze by sme sa mohli presunut zo Svejka do Stredovekej
Maki navrhol, ze by sme sa mohli presunut zo Svejka do Stredovekej
potvrdzovala... mam sice v piatok od rana cvika, ale dake 4 kormišky zvladnem ak by sme to dali do stredovekej... cize 4.3 ... cca 20:00 pod hodinami na ceskej? co vy nato? ak sa dohodneme do nedele, v pondelok by som skusil ist dat rezervacku do stredovekej... atmosfera tam je fajn, sice trosku drahsie ale raz za cas neuskodi...
budúci štvrtok? to by šlo 
buduci stvrtok idem domov akurat.
pikolik: tak chod piatok rano...
inak bol som dnes v stredovekej, s rezervackou by nemal byt ziaden problem, tak by sme sa mohli dohodnut... audio na nas zasa kasle, ale klasicka partia by sa mohla zist
pripadne to mozme dat na stredu
// aj adesovi by streda viac vyhovovala - ja sice budem po akcii a vo stvrtok cvika, ale dako rozchodim 3-4 pivka
inak bol som dnes v stredovekej, s rezervackou by nemal byt ziaden problem, tak by sme sa mohli dohodnut... audio na nas zasa kasle, ale klasicka partia by sa mohla zist
pripadne to mozme dat na stredu
// aj adesovi by streda viac vyhovovala - ja sice budem po akcii a vo stvrtok cvika, ale dako rozchodim 3-4 pivka
hmm, streda? dajme tomu. vo štvrtok ráno hneď matika cviká 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ale jo bejcí ... u mne dobry .. ja sa prisposobim ... takze predbezne potvrdzujem ucast mojho smadneho krku (a mozno prijem aj ja) ...
a stredoveka je v cajku, tam je fajn ... (( aj ked tanková plzen v zeleznej ruzi tiez neni jak voda z kosa
)) ...
a stredoveka je v cajku, tam je fajn ... (( aj ked tanková plzen v zeleznej ruzi tiez neni jak voda z kosa
zelezna ruze je pri mendlaku? to mam tak ze sa z intraku dokotulam, len by to viac ludom asi nevyhovovalo, ja som za stredoveku
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jop je to blizko mendlaku ... presne medzi vytopnou a blue berry
... jako mne je to viac menej jedno uplne
...
Trosku sa vam sem zamiesam - 19. marca (piatok) si zrejme urobim spolocensky vylet do Brna, tak by sme to mohli spojit s dalsim stretkom, hm?
meh, skaredy prazak sa nam do brna chce nasackovat... a co horsie u mna prespat.... pche 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
šit ... na 19. mam uz pol roka spraveny program, takze bezemna cajzle
...
-
Jimmy
Light Star
17. mam naplanovany vylet domov, takze aj bezomna
inak dovtedy som cely cas v Brne, takze hocikedy
No tak si tie plany musite zmenit 
brno brno... na stredu su zatial rezerovane iba 2 stoly v stredovekej, tak by sme sa uz mohli dohodnut ze co a ako....
-
Yxo
Medium Star
Brnaci, na tu stredu by som sa k vam rad zamiesal aj ja, vyhovuje? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
offšem ze vyhovuje ... na kedy si to rezervoval Makký ? lebo to je z pohladu dalsieho dohadovania docela podstatna informacia
... ale za bod stretu jasne a logicky volim českú / pod hodinami ... klasika
...
este som nic nerezervoval, lebo sa neda povedat ze by tu bolo tolko entuziazmu okolo stretka ako minule, ale tak ak spravne citam tak isti su:
nordkapp_pb
jimmy
yxo
curuj
maki
na chvilku makaveli
mozno: pikolik,ades
jo a ak tak 20:00 pod hodinami
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010 19:38)
tak sa pridava aj fikus-kukis... asi im tam zavolam uz teraz vecer... pripadne zajtra ked pojdem do skoly tak sa stavim a rezervujem stol
nordkapp_pb
jimmy
yxo
curuj
maki
na chvilku makaveli
mozno: pikolik,ades
jo a ak tak 20:00 pod hodinami
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010 19:38)
tak sa pridava aj fikus-kukis... asi im tam zavolam uz teraz vecer... pripadne zajtra ked pojdem do skoly tak sa stavim a rezervujem stol
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tak veru ^ . Streda mi v podstate vyhovuje zo študijného (pracovného) týždňa najviac, takže u mňa dobre
.