metronom+ zvukova stopa

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
lukino75
Novice
Novice

metronom+ zvukova stopa

Príspevok od používateľa lukino75 »

Potrebujem poradit neaky soft pokusam sa hrat na bicich a potreboval by som neaky soft kde navolim na jednu zvukovku metronom+zvukovu stopu a na druhu zvukovku iba zvukovu stopu bez metronomu alebo na jednej len metronom a na druhej iba zvukova stopa ale musi to byt synchronizovane.

dik
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: metronom+ zvukova stopa

Príspevok od používateľa malyivko »

načo to potrebuješ mať na dvoch zvukovkach? kus nerozumiem
lukino75
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lukino75 »

ja chcem do usi metronom synchro so sklabou a von musi ist len cista skladba kvoli nahravaniu ked skusame ak mas neaky lepsi navrh prijmem akukolvek radu proste potrebujem sa naucit triafat do skladieb. :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Neviem ako vy ale ja na skuskach hram podla bubenika, v skladbach su vzdy take akoby "zachytne body".Podla metronomu hrame len ked nahravame , pretoze to nerobime spolu ale kazdy samostatne.Navyse metronom nema byt synchronizovany s vami ale vy s nim.Takze pustite metronom a az potom idete vy.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

peterxxx, ak si si nevšimol, on je bubenik... kto bude jemu udavať tempo? jedine metronom
lukino75, stále absolútne nechápem čo vlastne chceš... chceš si spustiť podklad, popri podklade si chceš pustiť metronóm a to do uší... to chápem
ale čo chceš nahrávať? ako že "von musí ísť len čista skladba"? ak chceš pomoc, musíš hovoriť polopate a nie jak okolo horucej kaše
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Hopla na to som zabudol ,nabuduce by som si mal precitat prvy prispevok aj druhy krat ked vidim temu :D
Napísať odpoveď