Potrebujem poradit neaky soft pokusam sa hrat na bicich a potreboval by som neaky soft kde navolim na jednu zvukovku metronom+zvukovu stopu a na druhu zvukovku iba zvukovu stopu bez metronomu alebo na jednej len metronom a na druhej iba zvukova stopa ale musi to byt synchronizovane.
dik
metronom+ zvukova stopa
Re: metronom+ zvukova stopa
načo to potrebuješ mať na dvoch zvukovkach? kus nerozumiem
ja chcem do usi metronom synchro so sklabou a von musi ist len cista skladba kvoli nahravaniu ked skusame ak mas neaky lepsi navrh prijmem akukolvek radu proste potrebujem sa naucit triafat do skladieb. 
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ako vy ale ja na skuskach hram podla bubenika, v skladbach su vzdy take akoby "zachytne body".Podla metronomu hrame len ked nahravame , pretoze to nerobime spolu ale kazdy samostatne.Navyse metronom nema byt synchronizovany s vami ale vy s nim.Takze pustite metronom a az potom idete vy.
peterxxx, ak si si nevšimol, on je bubenik... kto bude jemu udavať tempo? jedine metronom
lukino75, stále absolútne nechápem čo vlastne chceš... chceš si spustiť podklad, popri podklade si chceš pustiť metronóm a to do uší... to chápem
ale čo chceš nahrávať? ako že "von musí ísť len čista skladba"? ak chceš pomoc, musíš hovoriť polopate a nie jak okolo horucej kaše
lukino75, stále absolútne nechápem čo vlastne chceš... chceš si spustiť podklad, popri podklade si chceš pustiť metronóm a to do uší... to chápem
ale čo chceš nahrávať? ako že "von musí ísť len čista skladba"? ak chceš pomoc, musíš hovoriť polopate a nie jak okolo horucej kaše
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hopla na to som zabudol ,nabuduce by som si mal precitat prvy prispevok aj druhy krat ked vidim temu