Na rozlučku ked odchadzala domov mi dala pusu, našu prvu pusu. A na druhý deň bol silvester a ja som ochorel
Tak sa pýtam čo robiť
Myslíte že mám čakať na nu?
zaloha zaloha zaloha zaloha, jezisi ako ja nenavidim toto slovo vo vztahoch. Jednoducho a jasne, holka ta ma do zalohy, do rezervy, jak pneumatiku v aute. Fici si teraz s byvalym, no a keby ju ten poslal kade lahsie pride sa ti vyrevat na ramienko. Ako pisal kolega predo mnou, jej byvaly je mimo provoz, vyuzi sancu a vypal po nej, stratit toho vela nemozes, len ziskat. Pravdu? podla mna si aj tak len zaloha, ... keby ta totiz chcela nedava druhe sance byvalemu . . . .logika...Rachman napísal:No takže moj problém sa týka mojej kamarátky. Spoznali sme sa v oktobri 09 a to sme si len pisavali na pokeci. Ona bola vtedy dasa povedať asi mesiac a pol po rozchode? Potom som sa objavil ja jej na pokeci. Pisavali sme si v pohode všetko pekne bolo. Potom po mesiaci sme isli prvy krat spolu von a vsetko bolo perfektne, vôbec nebola ani minuta tichatak mame toho vela spoločneho. No potom sme sa druhy krat stretli zas až po mesiaci. Dovtedy sme to brali ako normalne kamaratstvo. No potom sme začali spolu chodievat kazdy den da sa povedat zo skoly spolu pešo asi 20min cesty. Zacala chodievat aj na net castejsie koli mne, a sem tam aj zo skoly isla skor z vyucovania. Chodievala za mnou každý vikend, začali sme si aj smsky pisavat, a uz aj v nasich rozhovoroch na icq a podobne uz bolo vidiet ze uz nepiseme len kamaratsky ale uz sme si zacali cosi z oboch stran naznačovať. Nikam sme sa nehrnuli lebo nam bolo pekne aj takto. Prisli potom vianoce to sme spolu boli ten tyžden len raz, ale bol fakt krasny ten den
![]()
Na rozlučku ked odchadzala domov mi dala pusu, našu prvu pusu. A na druhý deň bol silvester a ja som ochorela tak sme sa nemohli stretnuť. Po novom roku za nou prišiel jej byvaly 10 januara sa jej ospravedlniť a ona mu dala druhu šancu. No lenže ona mi povedala, že keby sme sa dali dokopy by na neho zabudla a bola by somnou. No teraz som jej kamarat. Ale jej chalan šiel teraz na nejaku pracu do Irska a vracia sa raz za 2mesiace na tyžden domov. On takto robieva už 2roky. No a ja neviem co robit. Vcera ked sme boli spolu po viac nez mesiaci tak proste som citil ze ako to medzi nami vrie, keď sa nam stretli pohlady. A dneska mi napisala sms ze bola vazne rada a ze som jej moc chybal a ze tiez citila cosi zvlastne.
Tak sa pýtam čo robiťProste kamaratom ked som som pri nej iba stastny ale akonahle sa rozlucime pridem domov, začnem plakat
Myslíte že mám čakať na nu?
tak tak, proste aby vzbudila v byvalom tento pocit,gogo956 napísal:ako pise qwerty-xyz, si asi pre nu iba zaloha.. Mozes skusit po nej vystartovat, ale velke sance by som tomu nedaval- bola s tebou len kvoli tomu aby jej byvali-vlastne uz terajsi- ziarlil a pricupital k nej s prosikom..
hej ne ? na to bol aj taky vtip, ohladne toho ze zeny si radi nechavaju zadne dvierka. Vies radu si dal dobru, ist tvrdo na vec, len ja mam taky pocit ze holka ho posle do riti, s tym ze "ved som zadana" -- a variacie tohoto vyjadrenia. ale aj tak, to je jedine riesenie, stratit chlapec nema co len aby spravne pochopil vyjadrenie ist TVRDO na vec. lebo ked ju bude nahanat s kyticou ruzi a byt desne romanticky a vlezly tak bude mat holka omotanych kolo prsta uz dvoch.Muffi napísal:No tentoraz musím s qwertym súhlasiť, teda aspoň s istou časťou jeho príspevku. Naozaj to vyzerá, že ťa má ako prípad núdze. A znova to je ten prípad, keď treba proste zaťať zuby a ísť na vec. Dať jej jasne najovo, že nemôže mať jedného a zároveň si poblíž držať ďalšieho. Aj keď viem, že sa to ľahko hovorí, ale ťažko spraví, no iné riešenie nevidím.
jojojooooooj ne taki chlapi boli s ne takymi bestiami, ...SchYzo napísal:a poloz si otazku ci vobec chces stravit zvysok zivota s takou bestiou co toto robi...