Čo mam robiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Čo mam robiť?

Príspevok od používateľa Rachman »

No takže moj problém sa týka mojej kamarátky. Spoznali sme sa v oktobri 09 a to sme si len pisavali na pokeci. Ona bola vtedy dasa povedať asi mesiac a pol po rozchode? Potom som sa objavil ja jej na pokeci. Pisavali sme si v pohode všetko pekne bolo. Potom po mesiaci sme isli prvy krat spolu von a vsetko bolo perfektne, vôbec nebola ani minuta ticha :) tak mame toho vela spoločneho. No potom sme sa druhy krat stretli zas až po mesiaci. Dovtedy sme to brali ako normalne kamaratstvo. No potom sme začali spolu chodievat kazdy den da sa povedat zo skoly spolu pešo asi 20min cesty. Zacala chodievat aj na net castejsie koli mne, a sem tam aj zo skoly isla skor z vyucovania. Chodievala za mnou každý vikend, začali sme si aj smsky pisavat, a uz aj v nasich rozhovoroch na icq a podobne uz bolo vidiet ze uz nepiseme len kamaratsky ale uz sme si zacali cosi z oboch stran naznačovať. Nikam sme sa nehrnuli lebo nam bolo pekne aj takto. Prisli potom vianoce to sme spolu boli ten tyžden len raz, ale bol fakt krasny ten den :)
Na rozlučku ked odchadzala domov mi dala pusu, našu prvu pusu. A na druhý deň bol silvester a ja som ochorel :( a tak sme sa nemohli stretnuť. Po novom roku za nou prišiel jej byvaly 10 januara sa jej ospravedlniť a ona mu dala druhu šancu. No lenže ona mi povedala, že keby sme sa dali dokopy by na neho zabudla a bola by somnou. No teraz som jej kamarat. Ale jej chalan šiel teraz na nejaku pracu do Irska a vracia sa raz za 2mesiace na tyžden domov. On takto robieva už 2roky. No a ja neviem co robit. Vcera ked sme boli spolu po viac nez mesiaci tak proste som citil ze ako to medzi nami vrie, keď sa nam stretli pohlady. A dneska mi napisala sms ze bola vazne rada a ze som jej moc chybal a ze tiez citila cosi zvlastne.
Tak sa pýtam čo robiť :( Proste kamaratom ked som som pri nej iba stastny ale akonahle sa rozlucime pridem domov, začnem plakat :(
Myslíte že mám čakať na nu?
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Čo mam robiť?

Príspevok od používateľa hughito »

No choď po nej, "pri tvrď", nemáš na čo čakať. Podľa toho, čo píšeš, to je jasné, je to medzi vami na spadnutie a už stačí spraviť len ten prvý poriadny krok.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Rachman napísal:No takže moj problém sa týka mojej kamarátky. Spoznali sme sa v oktobri 09 a to sme si len pisavali na pokeci. Ona bola vtedy dasa povedať asi mesiac a pol po rozchode? Potom som sa objavil ja jej na pokeci. Pisavali sme si v pohode všetko pekne bolo. Potom po mesiaci sme isli prvy krat spolu von a vsetko bolo perfektne, vôbec nebola ani minuta ticha :) tak mame toho vela spoločneho. No potom sme sa druhy krat stretli zas až po mesiaci. Dovtedy sme to brali ako normalne kamaratstvo. No potom sme začali spolu chodievat kazdy den da sa povedat zo skoly spolu pešo asi 20min cesty. Zacala chodievat aj na net castejsie koli mne, a sem tam aj zo skoly isla skor z vyucovania. Chodievala za mnou každý vikend, začali sme si aj smsky pisavat, a uz aj v nasich rozhovoroch na icq a podobne uz bolo vidiet ze uz nepiseme len kamaratsky ale uz sme si zacali cosi z oboch stran naznačovať. Nikam sme sa nehrnuli lebo nam bolo pekne aj takto. Prisli potom vianoce to sme spolu boli ten tyžden len raz, ale bol fakt krasny ten den :)
Na rozlučku ked odchadzala domov mi dala pusu, našu prvu pusu. A na druhý deň bol silvester a ja som ochorel :( a tak sme sa nemohli stretnuť. Po novom roku za nou prišiel jej byvaly 10 januara sa jej ospravedlniť a ona mu dala druhu šancu. No lenže ona mi povedala, že keby sme sa dali dokopy by na neho zabudla a bola by somnou. No teraz som jej kamarat. Ale jej chalan šiel teraz na nejaku pracu do Irska a vracia sa raz za 2mesiace na tyžden domov. On takto robieva už 2roky. No a ja neviem co robit. Vcera ked sme boli spolu po viac nez mesiaci tak proste som citil ze ako to medzi nami vrie, keď sa nam stretli pohlady. A dneska mi napisala sms ze bola vazne rada a ze som jej moc chybal a ze tiez citila cosi zvlastne.
Tak sa pýtam čo robiť :( Proste kamaratom ked som som pri nej iba stastny ale akonahle sa rozlucime pridem domov, začnem plakat :(
Myslíte že mám čakať na nu?
zaloha zaloha zaloha zaloha, jezisi ako ja nenavidim toto slovo vo vztahoch. Jednoducho a jasne, holka ta ma do zalohy, do rezervy, jak pneumatiku v aute. Fici si teraz s byvalym, no a keby ju ten poslal kade lahsie pride sa ti vyrevat na ramienko. Ako pisal kolega predo mnou, jej byvaly je mimo provoz, vyuzi sancu a vypal po nej, stratit toho vela nemozes, len ziskat. Pravdu? podla mna si aj tak len zaloha, ... keby ta totiz chcela nedava druhe sance byvalemu . . . .logika...
inak bud rad ze to bolo taketo obdobie, kludne sa ti mohlo stat ze by si ta brala len na vykrytie situaice kedy by s byvalym nebola a akonahle by sa byvaly ukazal na scene s tebou by sa rozisla a priplazila sa k bavalemu nazad, hold dievcence su ako fazula, ked nemaju poriadny kolik, plazia sa k susedovi . . .
it_novice
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa it_novice »

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ako pise qwerty-xyz, si asi pre nu iba zaloha.. Mozes skusit po nej vystartovat, ale velke sance by som tomu nedaval- bola s tebou len kvoli tomu aby jej byvali-vlastne uz terajsi- ziarlil a pricupital k nej s prosikom.. :)
qwerty-xyz

gogo956 napísal:ako pise qwerty-xyz, si asi pre nu iba zaloha.. Mozes skusit po nej vystartovat, ale velke sance by som tomu nedaval- bola s tebou len kvoli tomu aby jej byvali-vlastne uz terajsi- ziarlil a pricupital k nej s prosikom.. :)
tak tak, proste aby vzbudila v byvalom tento pocit, :wink: je to svinstvo, takeeee zadne dvierka, alebo zaloha, rezerva, poistka . . . nahradny plan, nudzove riesenie, boooze kolko ja som synonym dakedy tomu vymyslel.
No a keby nahodou nepricupital, a sral by nato, tak by bola s tebou, tudiz v ziadnom pripade by neostala sama. To je cela logika tohoto uvazovania, este sa kludne moze stat, ze bude potrebovat niekoho kto jej pocas toho ako jej frajer bude v irsku bude --davat nehu-- (to osm pocul vo videu ako to vravela jedna stara baba super vyraz ... :smt059 ) co vies moznoze to bude nas chlapec, ale podla mna si na to zvoli nejakeho borca, ktory sa nezalubi, a bude cisto len nato, aby nenastali komplikacie ked pride skutocny frajer z irska, ja viem uz moc spekulujem....
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No tentoraz musím s qwertym súhlasiť, teda aspoň s istou časťou jeho príspevku. Naozaj to vyzerá, že ťa má ako prípad núdze. A znova to je ten prípad, keď treba proste zaťať zuby a ísť na vec. Dať jej jasne najovo, že nemôže mať jedného a zároveň si poblíž držať ďalšieho. Aj keď viem, že sa to ľahko hovorí, ale ťažko spraví, no iné riešenie nevidím.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Súhlasím..záloha.
Ono vieš,my ženy keď raz po niekom ideme,keď niekoho máme veľmi rady,tak nikdy (seriózne) nerobíme čachre s inými chlapíkmi.(tak to aspoň robíme my slušáčky,čo si chodíme poplakať,že ten náš obľúbenec ešte stále neurobil žiaden krok a asi nás nechce :lol: :lol: )
qwerty-xyz

Muffi napísal:No tentoraz musím s qwertym súhlasiť, teda aspoň s istou časťou jeho príspevku. Naozaj to vyzerá, že ťa má ako prípad núdze. A znova to je ten prípad, keď treba proste zaťať zuby a ísť na vec. Dať jej jasne najovo, že nemôže mať jedného a zároveň si poblíž držať ďalšieho. Aj keď viem, že sa to ľahko hovorí, ale ťažko spraví, no iné riešenie nevidím.
hej ne ? na to bol aj taky vtip, ohladne toho ze zeny si radi nechavaju zadne dvierka. Vies radu si dal dobru, ist tvrdo na vec, len ja mam taky pocit ze holka ho posle do riti, s tym ze "ved som zadana" -- a variacie tohoto vyjadrenia. ale aj tak, to je jedine riesenie, stratit chlapec nema co len aby spravne pochopil vyjadrenie ist TVRDO na vec. lebo ked ju bude nahanat s kyticou ruzi a byt desne romanticky a vlezly tak bude mat holka omotanych kolo prsta uz dvoch.
Rachman
Light Expert
Light Expert

No tak toto mi vidite ani nedoslo žeby ma mala ako zadne vratka. No tak v sobotu budem vedieť lebo má príst, ale to len na par dni.
A podla mna teraz že keby som za nou siel ze ci by chela somnou, tak povie ze je zadana.
Ale ja si myslim ze som prepasol aj sancu na toho silvestra :(
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Nenapísal si, ako to dopadlo. Možno je pravda taká, že nie si pre ňu len "záloha". Možno ťa má aj naozaj veľmi rada, ale nie je to to, čo cíti k tomu "terajšiemu" priateľovi. Svoju šancu si určíte prepásol, to je viac ako jasné. Spraviť môžeš len to, že sa jej priamo opýtaš, ako ťa ona vníma. Počkaj si na odpoveď a potom jej povedz to, čo ku nej ty cítiš a čo si si myslel, že by medzi Vami mohlo byť. Uvidíš sám, či to aj ona tak brala. Alebo či aspoň nad takou možnosťou reálne rozmýšľala. Buď ti povie, že ťa má rada a aj by s tebou chcela mať nejaký vzťah, alebo ti povie, že si iba kamarát a miluje niekoho iného. Ak jej to povieš normálne, tak nestratíš nič! Aj keby ťa odmietla. Lebo kamarátkou by ti zostať mohla stále. Pokiaľ by teda niekto z Vás netrval na inom.

Ale tiež beriem do úvahy aj vyjadrenia, ktoré sú vyššie spomenuté. Môže to byť tak, že ťa berie len ako "zálohu" alebo "požierač času" kým bude zo svojím terajším priateľom. Rozhodne budeš musieť spraviť prvý krok ty. Aspoň uvidíš na čom vôbec si.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a poloz si otazku ci vobec chces stravit zvysok zivota s takou bestiou co toto robi...
qwerty-xyz

SchYzo napísal:a poloz si otazku ci vobec chces stravit zvysok zivota s takou bestiou co toto robi...
jojojooooooj ne taki chlapi boli s ne takymi bestiami, ... :? snad da chlapec na nas, a bud prejde k priamemu utoku alebo sa nato vykasle, odporucal by som sa nanu vykaslat aj ako kamaratku . . . lebo inak do nej bude furt tak skryto zalubeny a trapenie furt dookola...
Rachman
Light Expert
Light Expert

No ona proste neni beštia ani nic zle, sme stale dobry kamarati. Ale proste ja by som aj chcel byt kamarat iba, ked uz nic ine, ale to sa proste neda ked som s nou vonku a potom prist domov a začat plakat. A viem, keby som teraz prisiel za nou, ze mi povie urcite, ze teraz to neni mozne, ze ona ma teraz jeho.
Ale pytam sa aj preto. Keby tu nejaka holka bola. CO mate baby z toho, ked vas chalan je 2mesiace prec a tyzden doma. Preto sa pytam, ze preco nechcela byt stastna somnou (jasne ze nedalo by sa furt byt stastny..teda asi) da sa povedat mohli by sme byt spolu denne.
Chcel som ze by som jej prestal pisavat, ale vzdy to vydrzalo max 3-4 dni a potom ma zlomila..nedalo sa jej odolať.
Len najlepsie by bolo najst si nejaku babu, ale ja mam tak neviem ci smolu, ale s kazdu babu co sa dam dohromady vzdy chcela byt od zaciatku kamaratka....ale pri tejto to bolo uz aj otom ze by ona chcela spolu chodit somnu... A upozornujem, uz som mal 5 bab az si nemyslite ze vzdy som ostal len kamarat :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Rachman

odkial si prisiel na to, ze zena hlada vo vztahu z muzom "byt stastna"? mozno je to cele trosku inac, ale na to musi prist kazdy sam, skus napriklad trochu analyzovat vztahy svojich kamaratov ktorych poznas.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

zeny slu plemeno hadi kdo je suzi tomu sluzi a kdo je hladi ...
jednoducho si fakt ako to bolo spomenute zaloha. mozno sa spamata a sla by za tebou ale kto vie. Mozes skusit spravit nejaky razny krok ale musis sa zamysliet nad tym ci ked by ostala s tebou nenastalo po case ze chce ist zasa za nim a to najme vtedy ked to budes najmenej ocakavat. dobre si to zvaz ci stoji za to a podobne.
nemyslim si ze to robi ona umyyselne jednoducho zeny to maju v povahe. ale musis sa zamysliet ci stoji za to
Rachman
Light Expert
Light Expert

No tak ja ako už podla seba sám viem a aj z tíchto vašich príspevkov mám jedinu nadej že sa s ním rozide zas (nebolo by to prvý krát) a vtedy by som veril že by sme s dali dokopy. Len čakat na jeho alebo jej chyb to neni len tak, nevie nikto kedy moze prist.
Ja by som takuto temu tu ani nezalozil, ale pri ostatnych babach ked sme s aaj rozišli tak ma to po tyzdni prestalo nejak trapit, vždy max tyžden. Ale tuto je tomu už pomaly dva aj cosi mesiaca ked som neni snou a stále ju chcem čím dalej tim viac. Proste ona pre mna velmi vela znamena a viem ze aj ja pre nu o tom viem lebo mi to povedala do oci. Jedine co by mi asi pomohlo je najst si nejaku babu, ale preco mam pocit ze tato o ktoru sa snazim je ta prava s ktorou by som dokazal si predstavit aj cosi viac.
Proste v nej som nasiel to co som doteraz pri vsetkych babach dokopy hladal a ona to vsetko v sebe ma.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

podla mna robis velmi velku chybu ked budes dufat a cakat.. pretoze ako vraveli ostatni si pre nu ako zaloha.. mozno sa snim rozide a stebou bude na chvilu ale hned si najde dalsieho vies ?. Velmi chapem ten tvoj pocit ked si snou.. aj ja citim to iste.. ale uz vela krat som sa sklamal... radsej sa schop a najdi si inu na svete je vela zien .xD i ked to bude tazke ale je to lepsie ako cakat a potom sa sklamat...

//autoeditácia príspevku (19 Feb 2010, 16:38)
podla mna robis velmi velku chybu ked budes dufat a cakat.. pretoze ako vraveli ostatni si pre nu ako zaloha.. mozno sa snim rozide a stebou bude na chvilu ale hned si najde dalsieho vies ?. Velmi chapem ten tvoj pocit ked si snou.. aj ja citim to iste.. ale uz vela krat som sa sklamal... radsej sa schop a najdi si inu na svete je vela zien .xD i ked to bude tazke ale je to lepsie ako cakat a potom sa sklamat...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Tak ma teda počuvajte. Mali ste pravdu !!! Tí, ktorí ste vraveli že som pre ňu len záloha, tak tieto slová sa napĺňajú posledné 4 dni na100%.
Keď na ňu jej chalan nema čas, alebo je v robote, zrazu začnem pre nu aj ja existovať. Zrazu nájde v mobile moje číslo (zavolá mi), nájde na icq moj kontakt (napíše mi), zrazu prestane byť slepá a má zrazu čas (odpíše mi).
A proste prichádzam na fakt, že chcel by som ostať kamarátom, ale takýmto teda nie!! Nevravím že ma využíva, ale proste keď som si chcel ja s ňou popísať keď mi je blbo...nemá čas, musí stále doma robiť, učiť sa...ale keď neni jej chalan doma aje v tej praci na mesiac či dva, tak zrazu nemá čo robiť a píše mi.
Chcel by som jej to povedať, ale to by mala moc lahké. Možno by sa urazila, možno by sa uvedomila a začali by mi pisať alebo vykašlala sa na mňa. Ale rozmýšlam, že nebudem sa jej vôbec ozývať, teda že nebudem moc chodiť na net v tích hodinách ako ona sem zvyčajne prichádza.
No ale tu viem, že príde z jej strany otázka čo sa deje. Odpoveďou NIČ..bude vedieť že klamem, veľmi dobre ma už pozná....
Proste buduci týždeň, ked pojde na 2 mesiace preč, som zvedavý či zas začnem pre nu po týždni existovať.
Som z tohoto moc smutný......
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nuz je to smutne ale ako pises, ignoracia. je to najlepsie co mozes v tomto pripade urobit....gratulujem si prvy z tych ludi co zakladaju taketo temy, ktory na to prisiel sam od seba :)
Napísať odpoveď