Oprava mobilu - necita SIM
Oprava mobilu - necita SIM
nazdar. mal som mobil v oprave opravili mi maticnu dosku a teraz mi nejde necitat sim kartu. skusal som aj obnovit data ale stale mi nechce nacitat sim kartu. mobil mi opravili platil som 13 € mam ho este v zaruke ale neuznali mi je ...
pls help
pls help
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: oprava
aky telefon? znacka + model
co si si nechal opravovat?
neuznali ti zaruku? tak si asi nejako porusil zarucne podmienky
co si si nechal opravovat?
neuznali ti zaruku? tak si asi nejako porusil zarucne podmienky
Re: Oprava mobilu - necita SIM
Myslim ze bude poruseny Flex kabel. Este napis aky to je telefon.
mobil- nokia 3110c
opravovat som daval tlacitko ON/OFF
zaruku neuznali vraj lebo doslo k mech. poskodeniu
-
bb5unlock
Light Professional
odbornik sa pozna hned, ani nevies aky telefon to je a uz vies co je zleSapo napísal:Myslim ze bude poruseny Flex kabel. Este napis aky to je telefon.
teraz ked napisal ze to je 3110c ktora nema ziadny flex, tak ktory si myslel ze si ma vymenit
skontroluj si tu citacku SIM karty ci nema nejake stlacene kontakty, ak vsetko vyzera OK tak mozes skusit reklamovat ze ti to po oprave nejde (ale podla mna neuspejes), inak to bude asi poskodeny obvod (filter) co robi ochranu proti skratu na sim karte (vymenit sa da len v servise, cca 10e)popcorn napísal:mobil- nokia 3110c
No nie som odbornik, len pisem s mojej skusenosti. Tiez mi nesla sim a mal som zly flex. Ako som mal vediet aky to je telefon? Napisal som tam ze je to urcite flex chod to vymenit/opravit? Nie. Tak co prosim ta riesis?
no tak to je skvely system. ja tam dam opravit mobil, neuznaju zaruku lebo som si to ja zavinil (neviem ako ale nevadi) zaplatim 13 € oni ho doseru tak, ze nejde sim a este budem platit dalsie peniaze.
to akoze ked tam zajtra pridem tak mi povie, ze som si ho poskodil cez vikend?
mali by mi ho zadarmo opravit a nie pytat este dalsie peniaze za chybu, ktoru spravili oni...
to akoze ked tam zajtra pridem tak mi povie, ze som si ho poskodil cez vikend?
mali by mi ho zadarmo opravit a nie pytat este dalsie peniaze za chybu, ktoru spravili oni...
-
bb5unlock
Light Professional
@sapo
riesim to ze ked neviem o co sa jedna tak neporadim (tj.nepisem)!!
pretoze potom tu je kazdy z Vas odbornik a radite zle rady, to ze to v tvojom pripade bol flex, neznamena ze aj keby mal niekto iny rovnaky telefon ako ty, tak to musi byt hned chyba flexu, aj rovnaka chyba moze mat milion pricin (a naviac este ked nevies o aky telefon sa jedna)
@popcorn
tak zaprve to ze ti nesla SIM uz vtedy ked si si nechaval opravovat zapinanie im nepreukazes!! mal si si skontrolovat pri preberani telefonu z opravy jeho stav (naviac oprava zapinania nema nic spolocne so SIM kartou,takze s reklamaciou ako takou podla mna nepochodis)
neviem co ti opravovali na tom zapinani (takze teraz budem len odhadovat podla skusenosti) ale ak ti povedali ze si si to poskodil sam, tak najskor to bol len utrhnuty vypinac (tj.mechanicke poskodenie tj. mimo zaruky), naviac dal si opravovat zapinanie a aj keby zistili pocas testovania ze ti tam nejde aj SIM, tak to urcite nebudu opravovat pretoze si chcel opravit zapinanie
pretoze potom tu je kazdy z Vas odbornik a radite zle rady, to ze to v tvojom pripade bol flex, neznamena ze aj keby mal niekto iny rovnaky telefon ako ty, tak to musi byt hned chyba flexu, aj rovnaka chyba moze mat milion pricin (a naviac este ked nevies o aky telefon sa jedna)
@popcorn
tak zaprve to ze ti nesla SIM uz vtedy ked si si nechaval opravovat zapinanie im nepreukazes!! mal si si skontrolovat pri preberani telefonu z opravy jeho stav (naviac oprava zapinania nema nic spolocne so SIM kartou,takze s reklamaciou ako takou podla mna nepochodis)
neviem co ti opravovali na tom zapinani (takze teraz budem len odhadovat podla skusenosti) ale ak ti povedali ze si si to poskodil sam, tak najskor to bol len utrhnuty vypinac (tj.mechanicke poskodenie tj. mimo zaruky), naviac dal si opravovat zapinanie a aj keby zistili pocas testovania ze ti tam nejde aj SIM, tak to urcite nebudu opravovat pretoze si chcel opravit zapinanie
bb5unlock napísal:@sapo
@popcorn
dobry postreh zabudol som napisat, ze opravovali nieco s maticnou doskou takze to uz mohlo sposobit to poskodenie
-
bb5unlock
Light Professional
ok, oprava na doske je ina vec, aj ked si neviem predstavit co konkretne by to mohlo byt (za taku cenu)
ako som ti uz radil chod naspat a reklamuj (aj ked to nemusi byt take jednoduche kvoli tomu ze si si ho neodskusal pre prevzati)
ako som ti uz radil chod naspat a reklamuj (aj ked to nemusi byt take jednoduche kvoli tomu ze si si ho neodskusal pre prevzati)
tak to si ani ja neviem predstavit co na tom tak vela stalo
mal som si tam zobrat SIM, lebo oni to sice odskusali ale bez SIM
kazdopadne tam zajtra pojdem tak ci tak takze som vlastne tuto temu zakladal zbytocne ale o tom je forum no nic zajtra napisem co a ako...
// este otazka: keby som ho dal namiesto servisu priamo do t-mobilu tak by to mohlo byt zadarmo? alebo ak by mi zajtra povedali, ze mi to neuznavaju a budeto stat dalsie peniaze tak by som ich poslal do p**e a isiel skusit dat to do t-mobilu
mal som si tam zobrat SIM, lebo oni to sice odskusali ale bez SIM
kazdopadne tam zajtra pojdem tak ci tak takze som vlastne tuto temu zakladal zbytocne ale o tom je forum no nic zajtra napisem co a ako...
// este otazka: keby som ho dal namiesto servisu priamo do t-mobilu tak by to mohlo byt zadarmo? alebo ak by mi zajtra povedali, ze mi to neuznavaju a budeto stat dalsie peniaze tak by som ich poslal do p**e a isiel skusit dat to do t-mobilu
-
bb5unlock
Light Professional
13e nie je vysoka cena za opravu (mozno na ten kokretny model ano, ale nie vo vseobecnosti na typ danej opravy ak nieco menili na doske)
ak ti to neopravili v jednom servise a neuznali ti zaruku, tak ti s velkou pravdepodobnostou pride rovnake vyjadrenie aj z tmobile (hlavne ak ti nahodou nieco v tom servise predtym nieco omylom pokazili)
ak ti to neopravili v jednom servise a neuznali ti zaruku, tak ti s velkou pravdepodobnostou pride rovnake vyjadrenie aj z tmobile (hlavne ak ti nahodou nieco v tom servise predtym nieco omylom pokazili)
-
tonek
Darca
inač ešte taká otázka čo znamená konrétne to, že ti nenačíta SIM?
no ze ked zapnem telefon tak sa ma opytat ci ho chcem zapnut bez sim NO SIM INSERTEDtonek napísal:inač ešte taká otázka čo znamená konrétne to, že ti nenačíta SIM?
inac nakoniec som do toho servisu nesiel....vecer som sa nasral vlozil sim a trochu viac pritlacil a zrazu bol problem vyrieseny...nieje na tom nic zle len proste tie kontakty dobre nepriliehali na tu simkartu cize asi o milimeter...
-
bb5unlock
Light Professional
no vidis, to je hned to prve co som ti radil aby si si skontroloval