Reklamacia cez ALZU ...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Reklamacia cez ALZU ...

Príspevok od používateľa hojko »

RoQa: Keby to malo 100kg, tak to platis tiez ty. Myslim, ze to je normalna podmienka a bezne to tak funguje, ci velkoobchod alebo maloobchod. Niektore obchody vsak maju taku podmienku, ze pokial ti reklamaciu uznaju, tak ti uhradia spat tvoje naklady na postovne.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

nechapem preco to nemoze vziat ich kurier :/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

RoQa: Na co tu teraz vyplakavas??? Nemaju vlastneho kuriera, posielaju to cez DPD.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no ja tiez nemam najlepsiu skusenost s reklamaciou, sice ju vybavili v moj prospech,ale za mesiac a ked som sa im snazil dovolat tak nik nedvihal tak som musel volat az do CR, tam kym som sa dovolal to tiez trvalo...ale aspon ju uznali, narozdiel od Orangeu, sa mi stalo nieco podobne ako Gangymu, proste normalne sa mi pokazil mobil a oni napisali, ze som mal oxidaciu na doske...pri tom to vravia uz skoro kazdemu co som sa pytal
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

2janci2 napísal:sa mi pokazil mobil a oni napisali, ze som mal oxidaciu na doske...pri tom to vravia uz skoro kazdemu co som sa pytal
preto teraz vela predajcov rozbieha biznis "poistenie proti oxidacii" :-) ma skoro ohlo ked som to videl proste pri kupe mobilu si priplatis a ked nahodou zoxiduje doska tak ti to musia zreklamovat
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To je taká neskutočná kravina, no nemám slov :roll:
To už si môžeme rovno začať platiť poistku na uznanie záruky.

Inak v alze som zatiaľ nič nereklamoval, kupoval som odtiaľ PC na komponenty, zatiaľ všetko fachčí, s vybavením predaja som bol spokojný.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Mne sa davnejsie domrdali pamate..tak som to poslal na reklamaciu, preslo 30 dni...nezavolali,nenapisali emai,proste nic...
musel som im napisat mail a az potom sa zacalo nieco diat...potom mi dosiel mail ze ich maju a posielaju...od mailu mi prisli o dva tyzdne...a ajtak ide iba jedna...posielam to tam znova...uvidime
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Gangy: z toho si nič nerob. Z Alzy sa mi pred pár mesiacmi vrátila MSI doska (nefunkčná hneď po kúpe) so slovami, a teraz pozor "odtrhnutý kondenzátor". Nie že by som bol nejak extra zručný, ale osadiť dosku do skrinky zvládnem bez toho aby som nejaký kondík odtrhol. Na starej doske čo používam dobrých 5 rokov sú tie kondíky blízko pri sebe, a už stokrát som ho ohol do zrušenia, a stále žije. Tu kúpim dosku, a už som ho odtrhol ja. Reklámaia mi prišla asi tri týždne na to, niekolko dní hádok mi vrátili hotovosť...
Napísať odpoveď