Windows 7
Re: Windows 7
Microsoft bude vypínať nelegálny Windows 7!!!
skuste ceknut na http://pocitace.sme.sk/c/5241723/micros ... ows-7.html
skuste ceknut na http://pocitace.sme.sk/c/5241723/micros ... ows-7.html
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
OMG ty máš tak rád bulvár?
Čítaj stránky pre IT ľudí, nie pre sedlákov:
http://dsl.sk/article.php?article=8728
MS nebude nič vypínať, to len lamce ako ty vystresuje a potom budú pokakané. Normálny človek si proste nestiahne tú jednu aktualizáciu ktorá kontroluje pravosť. Aj keď bude win nelegálny, funkčnosť obmedzená nebude, bude to robiť to isté čo to robilo vo winXP
Čítaj stránky pre IT ľudí, nie pre sedlákov:
http://dsl.sk/article.php?article=8728
MS nebude nič vypínať, to len lamce ako ty vystresuje a potom budú pokakané. Normálny človek si proste nestiahne tú jednu aktualizáciu ktorá kontroluje pravosť. Aj keď bude win nelegálny, funkčnosť obmedzená nebude, bude to robiť to isté čo to robilo vo winXP
alebo to dopadne ako to bolo v xp. proste sa aktualizacia nebude dat zakazat/alebo o nej nepovedia
a potom budu lamce, ktore si ukradnu OS nadavat popripade sa najdu este vacsie, ktore zakazu aktulizacie:)
-
Grim
Darca
...tak ako to bolo u XP, určite bude vydaný nejaký odstraňovač tejto nechcenej aktualizácie. Podľa mňa to nič svetoborné nebude, robí sa okolo toho zbytočne bububu...
-
Soviet
Darca
Jasne, ze bude nejaka vec, ktora to odstrani a podobne..Ale tak ci tak si takyto usery robia iba zle..Kedze takymto obchadzanim si robia "security diery" do systemu..Stale nechapem, preco je v dnesnej dobe pre cloveka vela vyhodit 100eur za legalny win, ktory vyuzije na x rokov. Fajcit a pit zaco maju, ale taketo nieco, to je pre nich uz vela..A potom este nadavaju, ze krepy Mrkvosoft len vymysla takymito aktualizaciami..
-
el_chupacabra
Medium Star
V prípade XP sa aktualizácia dala zakázať, ešte sa aj volala "Windows genuine advantage notification", kto nebol debil si to neinštaloval a zvyšné aktualizácie mohol sťahovať úplne v pohode. Presne takto som to v tom čase spravil ja a nemal som žiadny problém so žiadnou vyskakovacou blbosťou o tom že nemám "genuine windows" V tomto prípade je to také isté.3PO napísal:alebo to dopadne ako to bolo v xp. proste sa aktualizacia nebude dat zakazat/alebo o nej nepovediaa potom budu lamce, ktore si ukradnu OS nadavat popripade sa najdu este vacsie, ktore zakazu aktulizacie:)
-
hojko
Site Admin
el_chupacabra: Pokial viem, tak kym neprebehla instalacia WGA, tak nebolo mozno instalovat dalsie zaplaty. Instaloval som par Windowsov a vzdy to tak bolo.
aby som to upresnil. tych legalizacnych kampani v pripade XP bolo viac. v niektorich sa dala vypnut. ale v pamati mi ostala ta kde sa to vypnut nedalo. ak chete skusim pohladat link.
hojko jj napriklad aj IE7 (8?)
Ludia mam cd-key na win7 od znameho a potrebujem zistit na aku verziu to je.
Mam k tomu teraz aj instalacku s ktorou by to malo fungovat, ale kedze sa mi na to dvd nechcelo cakat, stiahol som si z netu, konkretne piratebay windows 7 ultimate ale s tym to nefunguje. Neda sa z install cd zistit ktora verzia to je?
Mam k tomu teraz aj instalacku s ktorou by to malo fungovat, ale kedze sa mi na to dvd nechcelo cakat, stiahol som si z netu, konkretne piratebay windows 7 ultimate ale s tym to nefunguje. Neda sa z install cd zistit ktora verzia to je?
Bohatstvo mne zas nejde na w7 Photoshop, na Xp-čku mi to išlo bezproblémovo a teraz otvori sa to okno kde sa načítava, ale nenačíta nič... nemali ste niekto podobnú chybu ? ...ďakujem
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2010, 9:54)
že by to mohlo byť tým, že mám len 768 MB ramku ? ... ale neverím, lebo som kukal ešte som mal ~250 MB voľne
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2010, 9:54)
že by to mohlo byť tým, že mám len 768 MB ramku ? ... ale neverím, lebo som kukal ešte som mal ~250 MB voľne
-
Soviet
Darca
768ram a ty ficis na Win 7 a stazujes sa na nefunkcnost narocnejsich programov? Kym nemas aspon 2gb ram, tak do Win7 sa ani nezen..Je sice nenarocny, ale co sa tyka ram a funkncosti programov, tak to zas je o inom..
-
Soviet
Darca
No ak nemas legalny Win 7, tak bohuzial ti treba legalny CDkey 
...no to že nemám legalny
a nevieš kde by som našiel key? 
-
Soviet
Darca
Bohuzial..Tu sa warez nesiri..Takze poradim ti jedine tvoju penazenku 
ja som key na win7 nasiel v krabicke so systemom.
mam 7cku ale tazko sa hlada vec na64 inak som spokojny 
-
Soviet
Darca
Ani nie..Dobra stranka na preverenie, ktore softy podporuju x64 je: http://www.x64bitdownload.com/
A neboj..Vacsina zacina prechadzat na x64, takze tipujem, ze softy sa zacnu vo vacsom robit priamo aj na tuto verziu..
A neboj..Vacsina zacina prechadzat na x64, takze tipujem, ze softy sa zacnu vo vacsom robit priamo aj na tuto verziu..
Zdravicko, chcel by som sa spytat, nevie niekto ako je mozne, ze aj ked som nainstaloval 64-bitovy Windows 7, stale mi ukazuje len 1,99GB pouzitelnej ramky zo 4GB?