Ja som ziadne jazera roztavenej ocele nevidel-Ty ano?Pre mna fotka z internetu nie je dokazom.Okrem toho tychto dokazov pribuda a pribuda...V tom clanku nie su odpovede-len same dalsie polemizovanie o nicom-ziadne dokazy.Ja to komplikujem?krija napísal:dudo02 sranda je v tom, ze ja som v tejto teme (chap tu na fore) ziadny z linkovanych clankov necital. nic tu teda neobhajujem na ich zaklade. viac menej iba tvrdim, ze pokrok nezastavis, tvrdim, ze americania mozu mat zbrane podobneho typu...zaroven netvrdim to co tvrdis ty, ze chudak tesla nedokazal vytvorit blesk takej intezity ako priroda. to je prehra, alebo co? musi byt ludsky vynalez vzdy viac ako priroda?
napr. zemetrasenia, pri ktorych konspiratori tvrdia, ze mohli byt "umelo" vyvolane sa velmi zahadne pohybuju okolo urovne 7 stupnov richterovej stupnice. vsak nahoda, nevadi, ved priroda dokaze az 9,5.
k wtc. nove poznatkytaki ako ty chcu odpovede. v tom clanku ste ich dostali. v predchadzajucej diskusii na tuto temu som poukazoval, hlavne na to, ze si to moc komplikoval.
a zmatok v tom nemam! to skor ty, ked spochybnujes aj tie roztavene jazera ocele pod troskami WTC.
Moja otazka bola jednoducha-AKO BOL POUZITY TERMIT?
Nejake odpovede?Ak sa aj na to niekoho spytaju napr.toho profesora,tak aka je jeho odpoved na otazku"ako bol pouzity termit?"-NEVIEM.Tak naco pride s niecim,na co nema dokazy a dokonca ani predstavu ako to bolo pouzite???A to sa nazyva,alebo ho nazyvaju vedcom...Niekomu takato"veda" staci,niekomu nie.
Potom si ma presviedcal ty svojou superteoriou a vytaveni zelezneho jadra z betonu.Co sa teraz snazis zahrat do autu-necudujem sa,nakolko taka volovina sa casto nepucuje-ale ja ta trapit nebudem.Ak nechces odpovedat,neodpovedaj.Ale potom sa necuduj,ze to co pises neberiem seriozne.
Tesla-to co pises o vyrobe blesku je absolutne irelevantne.Povazujem to za dalsi kluckovaci pokus v tvojom podani.A nedokazes jedoducho odpovedat na opakovane polozenu otazku.Toto nie je diskusia,ale monolog z tvojej strany...
Co je toto za argument???napr. zemetrasenia, pri ktorych konspiratori tvrdia, ze mohli byt "umelo" vyvolane sa velmi zahadne pohybuju okolo urovne 7 stupnov richterovej stupnice. vsak nahoda, nevadi, ved priroda dokaze az 9,5.
Ty si konspirator ako vysity.Uveris nejakej teorii(je jedno ci je pravdiva,alebo nie) a nasledne si schopny pritiahnut kazdu jednu blbost,ktoru niekde na nete vyhrabes-uplne staci,ze je to argument na tvojej strane...Preco sa ma pytas v pripade teslovho vynalezu ci mam pocit,ze veda nepokrocila,ked nasledne pises druhemu uzivatelovi,ze nikde netvrdis,ze je za tym HAARP?A to je to o com pisem.Ty sa snazis presviedcat ludi o niecom v com sam nemas jasno.A preto sa necuduj,ak su ludia skepticky pri niektorych tvojich dokazoch...Tieto recicky su super pre temu politika-tam kde je vsetko zahmlene a nic nie je jasne.Tam sa mozes natahovat a slovickarit.Ale fyzika je veda exaktna a preto ak nemas na nieco dokaz,tazko niekoho presvedcis-a o to viac ak sa ho pokusas presviedcat aj argumentami,ktore su postavene na hlavu.No je to samozrejme tvoja vec.
Ale kvitujem tvoju retoriku-teda vo forme pisma.