Valentin 14. februara
Re: Valentin 14. februara
nepripravujem nic ani ona pre mna 
-
Peter_Retep
VIP
tak sa pochvalte co ste kupili a inspirujte ma 
takze kupeny plysak masazne oleje a sol do kupela
bude fajn vecer 
takze kupeny plysak masazne oleje a sol do kupela
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ako kazdy rok, tak aj tento stravim v praci
Radsej peniazky vo vacku, ako v dakej zbytocnej veci pre holku, ktora ma aj tak velmi rychlo omrzi a pojde kade lahsie..
Aj tak je to len den, kedy ludia maju najviac depiek..Samozrejme iba ti, ktory to prezivaju brutalne a beru to ako vazny sviatok a nemaju vedla seba ziadneho "princa/princeznu". Keby o tom nerozpravali v robote, tak ani neviem, ze je daky Valentin..Vzdy som si myslel, ze je to v aprili
Romantik sice z casti som, ale na taketo sviatky mozem veru z vysoka..
Aj tak je to len den, kedy ludia maju najviac depiek..Samozrejme iba ti, ktory to prezivaju brutalne a beru to ako vazny sviatok a nemaju vedla seba ziadneho "princa/princeznu". Keby o tom nerozpravali v robote, tak ani neviem, ze je daky Valentin..Vzdy som si myslel, ze je to v aprili
-
Strašiačik
Novice
Nebud ako ladova kralovna
-
cORP.
Addict
nieje ,ved valentin je kravina na ntu ..... kto miluje tak si spravi valentina kedykolvek .... ja som kupil pradielko a malu ruzicku 
-
Pedrosino
Star
podla mna cisto komercny sviatok nekupil som nic nic nedostanem.Kvety alebo nieco ine kupim ked budem chcet ja a nie ked mi to povie akoze niaky sviatok....
ach aky by bol zivot pekny, keby priatelka neuznavala taketo kadejake voloviny... ako keby sa nedalo ist na romanticku veceru hocikedy. preco sa prisposobovat? nuz, nevadi. aj tak bolo super.
program: vecera + posedenie pri horucej cokolade. dokopy nic vynimocne, ale aspon sme si nasli cas ist do mesta.
program: vecera + posedenie pri horucej cokolade. dokopy nic vynimocne, ale aspon sme si nasli cas ist do mesta.
-
triple
Guru wannabe
Pedrosino ja som hovoril presne to isté v čase ked som žiadnu priateľku nemal.. a hovoril som to aj vtedy ked som nejakú tú babenu mal.. ale ako vravím nejakú tú babenu.. ked som našiel ženu (dievčka) môjho života pochopil som, že to nieje nejaký komerčný sviatok a veci čo som si o tom myslel je to proste sviatok pre zaľúbených - kto zaľúbený nie je a neľúbi ho ani brať do úvahy nemusí.
ja som mojej kúpil pekné ružičky nič extra nič vínimočné ale hlavne potešujúce. nič ma nevie potešiť viac ako ked vidím na jej tvári usmev a spokojnosť, ktoré jej moje ružičky vičarili. ber to tak že milionár niesom a kvety za 20-25€ jej nebudem predsa kupovať každý deň. tak minimálne na každý sviatok si zaslúži peknú kyticu ruží
ale aj tak viem, že nepochopíš o čom hovorím a budeš pliesť to svoje
ja som mojej kúpil pekné ružičky nič extra nič vínimočné ale hlavne potešujúce. nič ma nevie potešiť viac ako ked vidím na jej tvári usmev a spokojnosť, ktoré jej moje ružičky vičarili. ber to tak že milionár niesom a kvety za 20-25€ jej nebudem predsa kupovať každý deň. tak minimálne na každý sviatok si zaslúži peknú kyticu ruží
ale aj tak viem, že nepochopíš o čom hovorím a budeš pliesť to svoje
triple: momentalne som zadany, ale aj ked nemozem povedat, ze by osm si zil zle, vyhadzovat za kvety 25E je podla mna fakt zbitocna investicia, za tri dni je po nich a ked ich budes kupovat furt bude to o nicom, jedna dla ruza alebo iny kvet je omnoho lepsi a zbitok sa da investovat do niecoho trvacnejsieho, co neskonci o tri dni v kosi...
tu nejde o to, či vyhodíš 25€, ale o to, že jej to spraví radosť a to dokonale plní svoj účel. Jej úsmev a pocit v tej chvíli je vzácnejší ako nejaké peniaze. Ja osobne, čo sa týka priateľky, nehladím na cenu alebo na to, či to bude dajme tomu praktické, ale na to, že ju darčekom poteším.
myslim ze ten usmev vycari aj jedna kvetinka a nieco trvacne ktomu a ta trvacna vec ten usmev vycari aj o rok na rozdiel do kvetin
Ked je to teda take jednoznacne a logicke, nechapem ako mozu kvetinarstva zarabat take prachy.
Tak uz sa nam to zase blizi. Kedze som doteraz s nikym Valentina neslavila (nebolo s kym), tak by mi aj dobre padla nejaka rada.
Preto sa chcem spytat (tych ktori to oslavuju), ako zvyknete oslavovat Valentina, popripade ake mate plany tento rok? Ja som najprv rozmyslala, ze by sme mohli skocit s priatelom niekam na cely vikend na vylet, no potom som sa rozhodla, ze nebudem z takehoto sviatku robit velke halo a nieco taketo si mozme radsej nechat na vyrocie, ktore bude o dva mesiace.
Dalsia vec, ktora mi napadla je, ze by sme mohli ist teda aspon na veceru. Ale mam z toho zmiesane pocity, nevidi sa casto, aby zenska tahala svojho priatela po restauraciach, zvycajne to byva naopak. Nebolo by vam divne, keby vas priatelka pozvala na valentina na veceru? Navarit ju nemozem, lebo ani jeden nemame volny byt a vecera v kuchyni, kde ani nebudeme sami mi moc romanticka nepripada hehe.
Preto sa chcem spytat (tych ktori to oslavuju), ako zvyknete oslavovat Valentina, popripade ake mate plany tento rok? Ja som najprv rozmyslala, ze by sme mohli skocit s priatelom niekam na cely vikend na vylet, no potom som sa rozhodla, ze nebudem z takehoto sviatku robit velke halo a nieco taketo si mozme radsej nechat na vyrocie, ktore bude o dva mesiace.
Dalsia vec, ktora mi napadla je, ze by sme mohli ist teda aspon na veceru. Ale mam z toho zmiesane pocity, nevidi sa casto, aby zenska tahala svojho priatela po restauraciach, zvycajne to byva naopak. Nebolo by vam divne, keby vas priatelka pozvala na valentina na veceru? Navarit ju nemozem, lebo ani jeden nemame volny byt a vecera v kuchyni, kde ani nebudeme sami mi moc romanticka nepripada hehe.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
som emancipovany chlap ... vobec by mi nevadilo, keby ma zeny po vecerach vlacili

-
lollo
Professional
me tooo pripajam sa 
Vecer bude taky romanticky aky si ho spravis ak sa tvoj priatel vie tesit z malickosti tak preco nie? ja v tom nevidim nic zle, zalezi aj od toho ako ho chces stravit, mozno si niekto povie ze som cudak alebo neviem aky ale ja by som ho cely den stravil v posteli
nerobil nic proste leharo a oddychoval setam nieco zobol pritulil sa porozpraval sa posmial oddychoval, pospal, nato ze mam niekoho rad nepotrebujem mu to dokazovat prave na 14.2 ...
Stale si s nou/nim mozme spravit valentin, je to viac menej den ako kazdy iny
Vecer bude taky romanticky aky si ho spravis ak sa tvoj priatel vie tesit z malickosti tak preco nie? ja v tom nevidim nic zle, zalezi aj od toho ako ho chces stravit, mozno si niekto povie ze som cudak alebo neviem aky ale ja by som ho cely den stravil v posteli
Stale si s nou/nim mozme spravit valentin, je to viac menej den ako kazdy iny
-
jin
VIP
No. Nakoľko manželka je tento rok 2in1;8/9, tak tradičné darčeky typu saxana odpadajú, no romantiku si dokážeme spraviť ajtak. Dobré jedlo (ktoré uvarím), kvety, perličkový kúpeľ vo dvojici, večerná masáž a nejaká dobrá relax/drone hudba.
Čo sa týka nejakého prekvapenia, musím ešte troška pouvažovať, ale zrejme jej darujem nejakú zarámovanú fotografiu, čo má rada. Ako ju poznám, s tým neráta a zrejme by ju to dokázalo aj patrične potešiť.
Čo sa týka nejakého prekvapenia, musím ešte troška pouvažovať, ale zrejme jej darujem nejakú zarámovanú fotografiu, čo má rada. Ako ju poznám, s tým neráta a zrejme by ju to dokázalo aj patrične potešiť.
-
javatar
Hardcore addict
no tento sviatok pekne skomercnel za poslednych 15. rokov
nepozeram sa na to ako na zbytocnost, skor o dovod naviac stravit so svojou polovickou pekny vecer, suhlasim ze sa to da kedykolvek no pre ludi zijucich manzelsku rutinu je obcas ozivenie potrebne a toto je skvela prilezitost
osobne ho tento rok nestravim asi nijak, priatelku mam 1900km od seba a bude tam aj cez valentina... tak asi namiesto dennej hodinovej skype session urobime dvojhodinovu
nepozeram sa na to ako na zbytocnost, skor o dovod naviac stravit so svojou polovickou pekny vecer, suhlasim ze sa to da kedykolvek no pre ludi zijucich manzelsku rutinu je obcas ozivenie potrebne a toto je skvela prilezitost
osobne ho tento rok nestravim asi nijak, priatelku mam 1900km od seba a bude tam aj cez valentina... tak asi namiesto dennej hodinovej skype session urobime dvojhodinovu
-
p4ra
Redeemer
Crap ... nemam rad tento sviatok, prave kvoli tomu, co pise javatar. Enormne komercna zalezitost (nemam rad ani toto slovo, ale to skor v muzike, len vhodnejsie na to asi nie je) v poslednych rokoch. Nemam ponatia, co to bude. Priatelku mam sice tu na fore, ale nebudem vymyslat teplu vodu, a asi ju zoberiem niekam na veceru, ktoru si uzijeme vo dvojici. Podla mna je ten sviatok o laske, o dvoch ludoch, a nie o tom, co jeden druhemu daruju. Najvacsim darom su asi jeden pre druheho.
Valentin 14. februara
Konecne nebudem v tento den single, ale s priatelkou sme sa bez predoslej diskusie zhodli na tom, ze ho nebudeme oslavovat, co ma nesmierne potesilo. Darceky si mozme davat aj v ine dni a radi sa mame aj ked nie je cele mesto ruzove 
No ono by nebolo od veci vypadnut len tak niekam von, napriklad do mesta na nejake romanticke miesto a uzivat si trochu tej romantiky... problem je, ze mam pocit, ze v centre ziadne take miesto nie je