a mas splnenu oznamovaciu povinnot? platis telekomunikacnemu uradu kazdorocne prachy za to ze vyuzivas volne licencne pasmo? vyplnas dotazniky ktore posielaju ako na beziacom pase?
rovnaky problem som riesil aj ja kedysi s providerom "realnet" ktory zrazu zacal zarusovat moju 2 roky stabilnu a vyladenu siet
telekomunikacny urad nam nepomohol aj napriek ziadosti o pomoc, a pritom mame oznamovaciu povinnost splnenu uz minimalne 4 roky a absolvovanych niekolko kontrol z TU
všeobecné povolenie č. VPR - 01/2001
podľa § 12 a 13
zákona o elektronických komunikáciách
stanovuje mimo ineho
"
5. Zariadenia prevádzkované na základe tohto povolenia nemajú právo na ochranu pred rušením inými zariadeniami oprávnenými pracovať na uvedených frekvenciách. Prípadné rušenie musia riešiť prevádzkovatelia vzájomnou dohodou. Pokiaľ k dohode nedôjde, odstrániť rušenie na svoje náklady je povinný ten, kto zariadenie zriadil neskôr.
6. Ak nedodržanie stanovených parametrov nastalo v dôsledku závady na zariadení, prevádzkovateľ je povinný zariadenie vyradiť z prevádzky až do odstránenia závady.
"
takze telekomunikacny urad je na slovensku iba na to aby hrabal pre seba a nie ti v niecom pomohol
kazdopadne pokial si aj ty jeden z tych "providerov nacierno" tak ti tvoje problemy prajem a uzi si ich a kludne sa medzi sebou aj zozerte
ja som vyriesil problemy prestavbou siete na 5 giga