Aliens vs Predator

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kofish1
Amateur
Amateur

Re: Aliens vs Predator

Príspevok od používateľa kofish1 »

nazdar pri spustení avp.exe mi vždy vypíše: nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože je súbežne zdielaná konfigurácia je nesprávna. Podrobné informácie nájdete v denníku udalostí aplikácií. pls vie mi niekto poradiť. Ďakujem
hitman232
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hitman232 »

tak moj PC je 2GB RAM Intel Dual Core 2,5 GHZ a graficka ATI HD3870X2 1GB a proste aj ked som to mal na najvyssie tak vsetko v pohodke stihalo ale normalne to lagovalo viem ked hra seka a viem to rozlisit
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hitman232 napísal:tak moj PC je 2GB RAM Intel Dual Core 2,5 GHZ a graficka ATI HD3870X2 1GB a proste aj ked som to mal na najvyssie tak vsetko v pohodke stihalo ale normalne to lagovalo viem ked hra seka a viem to rozlisit
mas malu ramku musis dat textury na medium aby to prestalo "lagovat"
Cyrus666 napísal:spravi to novy crack, mozno patch... lebo niektorym to robi a niektorym nie
vendo ak je podla teba mala ram 4GB DDR3 tak uz neviem a detaily mozem mat hociako nastavene
aky mas system? aku grafiku? pretoze zatial som nikde nepocul zeby to ludom s dobrymi strojmi lagovalo (a mas 32 ci 64 bit system?)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Hru hram od vcera na full detailoch a v pohode. Ziadne lagovanie. Samozrejme som aj rad ze hra je uz v cestine priamo od vyrobcu.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

Intel Core 2 Duo T6600 2.20 ingame @2.50 , Nvidia GTS 160M 1GB DDR3, Vistax64 ultimate
ja som cital od vela ludi ze im to laguje.. uz netreba riesit, som to vymazal, cakam kym mi dojde origos
hitman232
Amateur
Amateur

tak mam windows 7 64bit ale sak vam vravim ze na dal som to na minimum detaili a laovalo to chapete a neni to aj tym ze som stahol tu co ma 3,6 GB ako instalacka ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Cyrus666 napísal:Intel Core 2 Duo T6600 2.20 ingame @2.50 , Nvidia GTS 160M 1GB DDR3, Vistax64 ultimate
ja som cital od vela ludi ze im to laguje.. uz netreba riesit, som to vymazal, cakam kym mi dojde origos
myslim ze u teba bude problem v grafike mobilne grafiky su zalostne slabe
napis potom ci pomohol origos

a hitman, ono to ma cez 15Gb takze si stiahol nieco divne
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

zalostne slaba ked mi slape vsetko na full okrem crysis a default rez...pi*e ty tu stale tocis ze mame slaby HW ale neprecitas si to poriadne..ci sme to hrali na low alebo ultra high vysledok je ten isty..to su neni frame dropy..ked pohnem s mysou tak ide normalne..ale akonahle sa chcem pohnut tak sa to zacne spravat ako keby som mal 1000 ping
x2x2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa x2x2 »

Ak hram za marinaka tak mi vzdy ked zapnem baterku T zmrzne hra :? Neviete kde by mohla byt chyba?
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

Zdravím, hu som stiahol od razor 1911. normálne som ju nainštaloval a crackol a píše mi túto hlášku...(comp:2gb ram, intel core duo 2,34 ghz, GeForce 8600 GT, windovs xp servis pack je prepísaný na 3). A musí byť nainštalovaný NVIDIA physix, lebo som ho skúsil stiahnuť a nejde mi nainštalovať, neviete čo s tým môže byť?

Obrázok
Filip123
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Filip123 »

kofish1 napísal:nazdar pri spustení avp.exe mi vždy vypíše: nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože je súbežne zdielaná konfigurácia je nesprávna. Podrobné informácie nájdete v denníku udalostí aplikácií. pls vie mi niekto poradiť. Ďakujem
Tiez potrebujem pomoc neviem co stym mam robit :cry:
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

Keď chcem nainštalovať PhysX tak mi tam píše túto hlášku, neivete čo s tým mám spraviť?

Obrázok
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

heh som sa pobavil...x4 955, 4gb ram, gtx275 = 15-20 fps na low aj na high detailoch :D dufam ze je to len chyba verzie hry alebo cracku resp. dufam ze v dohladnom case bude opravny patch...alebo je chyba na mojej strane ? :? btw pripomenulo mi to GTA4 a jej "legendarny" nastup na scenu :D problemy a problemy....
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

mne hra šlape celkom v pohode, len vo videjkách mi nejde zvuk sem tam, nejaký zvuk ide, a nejaký nie :(
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja neviem, co ocakavate... stiahnete si warez a potom tu chodite plakat, ze vam nieco nejde.

Original stoji 22€ s postou. Krabicovka samozrejme. Lacnejsie to uz nebude, mozno za rok a nieco.

Mne ide demo vsetko na full bez sekania na 1680 rozliseni na E8400, 4GB RAM, ATi 4770 s 512MB, na Win7 64bit.
hitman232
Amateur
Amateur

sak mne demo islo ties v pohode na najvyssie a nic pohodka
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

v deme nebolo 10Gb textur :roll:

inac ak vam to seka skuste si zapnut strankovanie vo win, niektorym ludom to pomohlo
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pocitajte si na forach Steam-u o AVP, riesi sa tam dost problemov aj v suvislosti so spomenutymi chybami, hadam to niekomu pomoze.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

icefiresr napísal:Ja neviem, co ocakavate... stiahnete si warez a potom tu chodite plakat, ze vam nieco nejde.

Original stoji 22€ s postou. Krabicovka samozrejme. Lacnejsie to uz nebude, mozno za rok a nieco.

Mne ide demo vsetko na full bez sekania na 1680 rozliseni na E8400, 4GB RAM, ATi 4770 s 512MB, na Win7 64bit.
ja neplacem :) uprimne je mi to jedno kedze na hry uz nemam tolko casu ako kedysi...chcel som to len skusit co je to zac...akonahle mi to pojde normalne tak nemam problem kupit original, uz len kvoli MP :)

- ty ked si ides kupovat auto tak si do neho ani nesadnes ? nevyskusas ho ? drzis sa len toho ze si na nete precitas ake je super a hotovo ? jasna kupa ? NIE...tak potom pssst :P a k tomu demu...myslis to absolutne nedotiahnute demo ktore odradilo nespocetne vela ludi od toho aby hru kupili ?? dakujem, neprosim...(ja keby som bol vyrobca tak sa k tomu demu ani nepriznam lebo s full hrou nema teoreticky okrem nazvu nic spolocne) ved to snad ani nemozu nazvat demom, taka urazka....pfuj

//rovno som to aj objednal....som zvedavy na ten neuveritelny rozdiel medzi piratskou a original verziou :P obaja asi vieme ako to dopadne...

//este dik za ten tip na steam...ma ani nenapadlo :D mozno preto ze som nebol online uz nejaky ten rok...idem pozret :)

//och...a tie obrazky nemozete upravit aby neboli cez pol strany ? co vas v tej skole ucia... :nono:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

renewal napísal:Zdravím, hu som stiahol od razor 1911. normálne som ju nainštaloval a crackol a píše mi túto hlášku...(comp:2gb ram, intel core duo 2,34 ghz, GeForce 8600 GT, windovs xp servis pack je prepísaný na 3). A musí byť nainštalovaný NVIDIA physix, lebo som ho skúsil stiahnuť a nejde mi nainštalovať, neviete čo s tým môže byť?

Obrázok

u mna ten isty problem.
nikto zatial neprisiel na riesenie?
Napísať odpoveď