Dnešný systém je žiaľ nastavený tak, že všetci majú rovnaké práva, ale tým, čo sa vymykajú dlhodobému normálu sa venuje uberpozornosť a stávajú sa z nich mediálne hviezdy (viz backham a jeho kabelky, buzitašky u mužov...) a to je fcuking zlé
cutestyle - áno, aj nálepkoví majú rovnaké práva, no nech si uvedomia, že mať na niečo práve ešte neznamená, že ho musia aj aktívne využiť - nech zapoja na pár chvíš rozum - ak svojim správaním niekoho silne pohoršujem a tým vytváram u majority o svojej minorite negatívny obraz, tak je asi chyba vo mne, však? Proste základný ľudský rozum a slušnosť velí: nepohoršovať ostatných. Nevravím, aby teraz všetci boli uniformní, ale trocha rozumu a slušnosti nezaškodí. Prečo heteráci nechodia po svete a nevykrikujú, že "ja som herero, šukám s babami a je mi hej" ? Tí, ktorí to robia (olizovanie sa na námestí, sex v parku...) sú verejnosťou postihovaní, trestaní, pokutovaní. Spoločnosťou je to odsúdené ako niečo zlé. Tak nech sa podľa toho zariadia aj mešiny. Rovnaký meter pre všetkých.
mno... sú tu rôzne "perly" ducha, ale toto je fakt blábol...