Už som to spravil...nainštaluj si ručne direcX čo si mal na DVD ku tomu...alebo microsoft visual c++...
Aliens vs Predator
Re: Aliens vs Predator
Demo bolo odflaknute prvy den, ked nefungoval matchmaking. Rebellion to fixol do par hodin, inak demo slape slusne, az na 2 fakty:Pigesko napísal: ja neplacemuprimne je mi to jedno kedze na hry uz nemam tolko casu ako kedysi...chcel som to len skusit co je to zac...akonahle mi to pojde normalne tak nemam problem kupit original, uz len kvoli MP
- ty ked si ides kupovat auto tak si do neho ani nesadnes ? nevyskusas ho ? drzis sa len toho ze si na nete precitas ake je super a hotovo ? jasna kupa ? NIE...tak potom psssta k tomu demu...myslis to absolutne nedotiahnute demo ktore odradilo nespocetne vela ludi od toho aby hru kupili ?? dakujem, neprosim...(ja keby som bol vyrobca tak sa k tomu demu ani nepriznam lebo s full hrou nema teoreticky okrem nazvu nic spolocne) ved to snad ani nemozu nazvat demom, taka urazka....pfuj
//rovno som to aj objednal....som zvedavy na ten neuveritelny rozdiel medzi piratskou a original verziouobaja asi vieme ako to dopadne...
//este dik za ten tip na steam...ma ani nenapadlomozno preto ze som nebol online uz nejaky ten rok...idem pozret
//och...a tie obrazky nemozete upravit aby neboli cez pol strany ? co vas v tej skole ucia...
v lobby ma kazdy zapnuty mikrofon
v hre su niektore zbrane nevyrovnane (plamenomet, shotgun hlavne)
Inak je demo celkom fajn a zabavam sa na nom schuti, pokial mi nepride originalka. Ta bude samozrejme opatchovana a niektore chyby sa opravia, ako tomu byva vzdy. Tiez si treba uvedomit, ze DX11 je v plienkach a chyby este stale su v ovladacoch.
Mimochodom, to demo vypustili hlavne na odskusanie (tvoje porovnanie s autom), takze tak. SP si mozes pozriet na youtube. Ked som si kupoval motoroku, tak som na nej predtym nejazdil, zobral som ju z fleku
icefiresr: nechapem preco si tou hru tak zaslepeny a ju obranujes silou mocou - ked v recenziach padaju sestky max sedmicky - tie bugy budu este problemom dlho ved pozname rebellion atd by som mohol menovat este vela veci.
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ich menuj, neviem ake pozname rebelion, ked spravili len legendu Avp a po tom dlho nic az na ten omyl.. hral som single a lagovalo to ale aj tak mozem povedat ze ta hra je uzasna a stale nehapem ako tu nietko moze pindat na grafiku, nehral som to ani na DX11 a vyzera to skvelo, mi povedz ktora hra vyde ako full a neni na nu neskor vydany ani jeden patch?
-
vendo
Guru
zas az take hodnotenia nedostava, ja mozem povedat ze som videl len 8 a viac z 10, zalezi kde to hladas a osobne myslim ze az na tu konzolovost je hra velmi podarenarochedo napísal:icefiresr: nechapem preco si tou hru tak zaslepeny a ju obranujes silou mocou - ked v recenziach padaju sestky max sedmicky - tie bugy budu este problemom dlho ved pozname rebellion atd by som mohol menovat este vela veci.
skusal si zapnut strankovanie vo win?tak ich menuj, neviem ake pozname rebelion, ked spravili len legendu Avp a po tom dlho nic az na ten omyl.. hral som single a lagovalo to ale aj tak mozem povedat ze ta hra je uzasna a stale nehapem ako tu nietko moze pindat na grafiku, nehral som to ani na DX11 a vyzera to skvelo, mi povedz ktora hra vyde ako full a neni na nu neskor vydany ani jeden patch?
-
Pigesko
King
grafika je podla mna podarena, to som si vsimol aj pri tych 15fps...a na hru ako taku nemozem povedat ani slovo ked som ju prakticky ani nehral...hra bude mat u hracov uspech uz len kvoli tomu ze je po AVP 1,2 jedina svojho druhu
skor by ma zaujimalo ako by dopadla v porovnani s Aliens: Colonial Marines
-
pegasusss
Light Professional
mam taky isty problem s tou konfiguraciou a rucne som nainstaloval c++ aj directx a nic sa nezmenilo furt to iste vypisuje .... este dake napady ???
Vydanie A:CM sa odvodzuje od uspechu AVP3, sam Rebellion to potvrdil, cital som to na Steam forach. Ak sa AVP3 nebude dobre predavat, nedokoncia ani A:CM. Osobne ale dufam, ze nakoniec k vydaniu pride.Pigesko napísal:grafika je podla mna podarena, to som si vsimol aj pri tych 15fps...a na hru ako taku nemozem povedat ani slovo ked som ju prakticky ani nehral...hra bude mat u hracov uspech uz len kvoli tomu ze je po AVP 1,2 jedina svojho druhuskor by ma zaujimalo ako by dopadla v porovnani s Aliens: Colonial Marines
Co sa tyka recenzii a fiaska s GS, radsej o tomto pomlcim. Hru hodnotia 2x, napisali, ze to s hodnotenim dost prehnali, takze znova zhodnotia celu hru.
A ked ta to bavi, nie je o com. Kedze mam nahratych 600 hodin v AVP2, toto je pre mna no-brainer.
ktory c++ hra potrebuje?pegasusss napísal:mam taky isty problem s tou konfiguraciou a rucne som nainstaloval c++ aj directx a nic sa nezmenilo furt to iste vypisuje .... este dake napady ???
neviete mi pomoct s nastavením jasu v tejto hre?
Win7
NVIDIA 250GTS
podotýkam, že jas je nastavený na doraz
Win7
NVIDIA 250GTS
podotýkam, že jas je nastavený na doraz
-
pegasusss
Light Professional
no to praveze newiem ...Lewis napísal: ktory c++ hra potrebuje?
-
Pigesko
King
to avatar: daj na minimum a v hre zapni baterku
supis atmoska...
//sry za spam, som na tabletkach...zapal okostnice
//sry za spam, som na tabletkach...zapal okostnice
PLS mohol by mi niekto niekam upnut DirectX a c++ co je k AVP na DVD lebo ja ho nemam a zisiel by sa mi Diky 
aj ja by som poprosil ten DirectX a c++
-
pegasusss
Light Professional
pripajam sa ....
-
Pigesko
King
zeby to bol DX priamo upraveny pre AvP ?? pochybujem
aky je rozdiel medzi tym na DVD AvP a tym co stiahnete napr. z microsoftu ? 
//tu je asi najnovsi dx9 z februara...
http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
//c++
http://www.softwarepatch.com/windows/vi ... ntime.html
- je to ono ?
ak nie tak si ma nevsimajte...
treba cakat...tipujem ze do tyzdna to pojde kazdemu 
//chalanisko s 2x5870,i7,6GB ma na LOW menej fps ako ja - 12
:D:D jezis to je pech
boze je som svina...
//c++
- je to ono ?
no uz som precital desiatky stran na roznych forach a vsade to iste - zly crack...hotovo
//chalanisko s 2x5870,i7,6GB ma na LOW menej fps ako ja - 12
no nepomohlo ani toto tak ja uz neviem kde je chyba.
nenapada nikoho nic?
nenapada nikoho nic?
-
Cyrus666
Light Professional
vsak som pisal ze som to uz vymazal a cakam na full btw strankovanie mam zapate, neviem kto moze prezit vo viste bez strankovaniavendo napísal:skusal si zapnut strankovanie vo win?
-
pegasusss
Light Professional
ale nechapem ako moze byt zly crack ked poniektorym to ide aj s tym "zlym" crackom ???Pigesko napísal:zeby to bol DX priamo upraveny pre AvP ?? pochybujemaky je rozdiel medzi tym na DVD AvP a tym co stiahnete napr. z microsoftu ?
//c++
- je to ono ?ak nie tak si ma nevsimajte...
no uz som precital desiatky stran na roznych forach a vsade to iste - zly crack...hotovotreba cakat...tipujem ze do tyzdna to pojde kazdemu
//chalanisko s 2x5870,i7,6GB ma na LOW menej fps ako ja - 12:D:D jezis to je pech
boze je som svina...
-
Pigesko
King
a vies aj to ako im to ide ?? na 20fps, bez zvuku v hre alebo vo videach,vzdy pri vytahoch im to padne, ked zapnu baterku im to padne,ked si prdnu im to padne... to by ta bavilo takto hrat ?
mna nie...hovorim, radsej si tych par dni pockaj na lepsi crack/fix/patch...