GTA 4
Re: GTA 4
Zdravim.
stiahol som si gta4, nainstaloval patch 1.0.4.0 a dal crack od razora.
spustim hru vsetko mi ide, ale neviem saveovat, vytvoril som si hotmail ucet,prihlasil a pyta to odomna cdkey.. co mam robit? ako mam spojazdnit saveovanie? diki
stiahol som si gta4, nainstaloval patch 1.0.4.0 a dal crack od razora.
spustim hru vsetko mi ide, ale neviem saveovat, vytvoril som si hotmail ucet,prihlasil a pyta to odomna cdkey.. co mam robit? ako mam spojazdnit saveovanie? diki
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
SPOiLER ALERT!
Ľudia, neviete ako spraviť poslednú misiu [The Mourning] skok z crossy na helikoptéru? Stláčam spacebar jak šialený a vždy spadnem a failnem misiu. Už som písal aj do rockstaru, je to zabuggované, alebo niečo robím zle? Skúšal som to 23 krát a už na to fakt nemám síl :-/. Tento problém má aj viacero ľudí, čo som čítal, ale riešenie som nenašiel...
Ľudia, neviete ako spraviť poslednú misiu [The Mourning] skok z crossy na helikoptéru? Stláčam spacebar jak šialený a vždy spadnem a failnem misiu. Už som písal aj do rockstaru, je to zabuggované, alebo niečo robím zle? Skúšal som to 23 krát a už na to fakt nemám síl :-/. Tento problém má aj viacero ľudí, čo som čítal, ale riešenie som nenašiel...
-
DeJF
Addict
Pravdepodobne nieRyan_Cooper_33 napísal:ked vyjde DLC Episodes form Liberty City bude k nemu treba Gta iv ?
Uplink : Ja som sa zase nikdy nevedel na tu helikopteru trafiť
Brutalne rychlo to musis stlacat. Ide to, nedavno som robil tu misiu a tiez som par krat padol. Pocuj, ak mas original, tak napis do ss tvoj email live ucet, mozme zahrat neikedyuplink napísal:SPOiLER ALERT!
na xboxe ho netrebalo, na pc ho podla mna bude treba aby to nebolo take velke...Ryan_Cooper_33 napísal:ked vyjde DLC Episodes form Liberty City bude k nemu treba Gta iv ?
-
uplink
VIP
díky moc Sapo, idem to skúsiť. Mám originál, ale hrám na offline účte, lebo Slovensko nie je supported a neregoval som sa ako zahraničný, je mi to nejako proti srsti, ale môžem si spraviť live acc, avšak tak aktívne možem gamerčiť až od 10tehoSapo napísal:
Brutalne rychlo to musis stlacat. Ide to, nedavno som robil tu misiu a tiez som par krat padol. Pocuj, ak mas original, tak napis do ss tvoj email live ucet, mozme zahrat neikedy