Tak to teda vymenim za nieco zaujimave na nejakom serveri, napr. aj Equilibrium.
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Hej, uz som zistil. 
Tak to teda vymenim za nieco zaujimave na nejakom serveri, napr. aj Equilibrium.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nejde mi TLACITKO ESC ( nieco som prestavoval key biding ) a neviem sa tam znova dostat neviete aky je na to prikaz ?
tam kde je VIDEO / SOUNG / interferenc.. atd..
ved tam mas v interface - panel funktions- toggle game menu...R1k1nko napísal:nejde mi TLACITKO ESC ( nieco som prestavoval key biding ) a neviem sa tam znova dostat neviete aky je na to prikaz ?
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako mas tlacidla character, q log, LFG, pvp atd. tak tam mas tlacidlo s obrazkom PC .)
Skúsim to tu trošku oživiť...
Robievate eventy? Máte ich radi? Napríklad teraz čo beží Lunar Festival?
Robievate eventy? Máte ich radi? Napríklad teraz čo beží Lunar Festival?
Viem, ze to bezi, ale neviem o co vlastne ide 
Nemate niekdo ucet na Twinstare ktory by ste darovali?
bo zastavili registracky
Ide o rachanie petárd, zabíjanie event raid-bossa, "uctenie" si elderov a také podobné srandyMeken napísal:Viem, ze to bezi, ale neviem o co vlastne ide
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak vymeni niekdo toho 4/5 S4, Full guardian shamana na twinstare za daco ne Equilibriu?
Potreboval by som poradit ako si mam rozdelit talenty na rogunovi (80lvl) pvp na swordy a potom na pvp retri paladin
Nenajde sa tu niekdo kdo by daroval acc na Twinstare???
to myslis tych noobov co nad nimi svieti ta svetoziara a daju ti nejaky token ci ki fras to je ja by som potreboval vediet naco to je a podNightmear napísal:
Ide o rachanie petárd, zabíjanie event raid-bossa, "uctenie" si elderov a také podobné srandyCelkom sranda, len tí Elderi sú niekedy pekne schovaní, ešte že na Youtube sú videonávody
(potreboval som 2x pomoc cez YT)
pls nejake dobre servery na patch 2.4.3 kde je vela ludi............dakujem
...nenavidim wotlk
...
...nenavidim wotlk
Niečo sa dočítaš aj tukostak napísal:
to myslis tych noobov co nad nimi svieti ta svetoziara a daju ti nejaky token ci ki fras to je ja by som potreboval vediet naco to je a pod
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... rfestival/
ale v skratke - kupuješ si nejaké tie oblečenia, jedlá, balíky petárd a keď si engineer, tak môžeši si kúpiť rôzne recepty na petardy. Celkom sranda
-
bombastik24
Light Expert
Mám otazku hram na twinstare servery ktorý je na verziu 3.2.2 a chcel bi som si hru opatchovat na verziu 3.3.2 nevi nekdo ako
, alebo kde najdem navot ako to urobim lebo som si stiahol patch a neslo mi to tak prosim o radu. Dííík...
, alebo kde najdem navot ako to urobim lebo som si stiahol patch a neslo mi to tak prosim o radu. Dííík...
niak ma to neoslovilo ja radšej mounta z brewfestu
to je skôr moje alebo ešte nobgarden alebo ako sa to píše je celkom sranda 
Bombastik: Pusti laucher a čakaj
Bombastik: Pusti laucher a čakaj
zdravim, planujem si kupit wowko na oficialnom serveri. hodte sem nejake nazvy oficialnych serverov kde hravate + vase postavy + frakciu a ci server odporucate. diki
presiel som 30stran archivu dozadu, a fakt sa mi to nechce hladat, ak niekto nieco spomenul. 25 sprav tykajuce sa neoficialnych serverov a 5 oficialnych, zislo by sa to oddelit.
presiel som 30stran archivu dozadu, a fakt sa mi to nechce hladat, ak niekto nieco spomenul. 25 sprav tykajuce sa neoficialnych serverov a 5 oficialnych, zislo by sa to oddelit.
-
Royalflush
Guru wannabe
Offik je len jeden server a na nom su rozne realm-y
Doporucujem Twillight's Hammer ak nemas problemy s anglictinou. Sice na realme Drak'Thul je vela cechov a slovakov, ale je tam vela deti a pomer hordy a aliancie neni moc vyrovnani. (Teda aspon co som tam ja hral)
Doporucujem Twillight's Hammer ak nemas problemy s anglictinou. Sice na realme Drak'Thul je vela cechov a slovakov, ale je tam vela deti a pomer hordy a aliancie neni moc vyrovnani. (Teda aspon co som tam ja hral)
Dufam ze si to precitas este raz a sa opravis... lebo ako mozes nieco taketo napisat ? Alebo to lepsie vysvetli ako to myslis lebo mam chut ti dat *FACEPALM* ...Royalflush napísal:Offik je len jeden server a na nom su rozne realm-y
Na tomto zozname http://www.wow-europe.com/realmstatus/i ... cale=en_gb je napisane, ze Twillight's Hammer je full.