Ked sa ti nainštaluje hra, chod do adresára, kde sa hra nainštalovala, otvor priečinok redist a tam je DX a aj VC, toto ešte treba doinštalovat a je to.mirom11 napísal:PLS mohol by mi niekto niekam upnut DirectX a c++ co je k AVP na DVD lebo ja ho nemam a zisiel by sa mi Diky
Aliens vs Predator
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Re: Aliens vs Predator
-
pegasusss
Light Professional
ano ano uz to ide ale seka ako svina
:D
jj už som to nasiel ale aj tak to nejak nieje treba no stale neviem čo je s tym zvukom vo videach skusal som uz vsetky formaty a ničxJEDIKNIGHTx napísal:Ked sa ti nainštaluje hra, chod do adresára, kde sa hra nainštalovala, otvor priečinok redist a tam je DX a aj VC, toto ešte treba doinštalovat a je to.
pls neviete co mam robit ked si dam instalovat c++ vyhodi mi tabulku ze sa mi to neda instalovat bo instalujem nieco ine pricom ja nic ine neinstalujem
robi mi to aj pri viacerych instalovaniach pls pomozte mi 
ja mam problem s tym ze ked si zapnem hru tak japrv ide vsetko tak ako ma vyberem si rasu spustim to ide ukazka a po ukazke my to vypne. PLS V COM JE CHYBA AK MI TO VYPNE TAK NAPISE LEN ZE AVP PRESTAL PRACOVAT a skusal som uz aj iny craack a nepomohlo PLS POMOZTE MI CO NAJRYCHLEJSIE 
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2010, 9:10)
na lamkach mi niekto napisal ye v hlasitosti treba nastavenia configuracie znizit na 44.1 a 16bit ale ako
pls poradte
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2010, 9:10)
na lamkach mi niekto napisal ye v hlasitosti treba nastavenia configuracie znizit na 44.1 a 16bit ale ako
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
R4D0: to nastavenie zvuku vyriesi len padanie pri zapnuti baterky a malo by to opravit aj zvuk pri videach, ale nie kazdemu to funguje/pomoze, cize u teba je zrejme iny problem....
-
satan77
Light Star
Pls a kde nájdem to nastavenie konfigurácie? Mám win7 a v štarte sa to nedá nájsť a v program files som to tiež nenašiel.R4D0 napísal: na lamkach mi niekto napisal ye v hlasitosti treba nastavenia configuracie znizit na 44.1 a 16bit ale akopls poradte
dole klikni pravym mysitkom na reproduktory-zariadenia pre prehravanie-klikni na reproduktory a daj vlastnosti-prepni na upresnit a tam to mas 
prave ze to bolo v tom urobil som to s tym zvukom a uz mi to v pohode idePigesko napísal:R4D0: to nastavenie zvuku vyriesi len padanie pri zapnuti baterky a malo by to opravit aj zvuk pri videach, ale nie kazdemu to funguje/pomoze, cize u teba je zrejme iny problem....
A inac THX nosooo
Minimálne požiadavky hry
Windows XP / Vista / 7
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
3.2 GHz Intel Pentium 4 / Athlon 64 3000+
128 MB DirectX 9.0c videokarta (NVIDIA 6600 / ATI X1600)
neviem si predstavit ako to na takejto zostave moze ist ked ja to mam na 1024x768 vsetko vypnute a na minime a dava mi to priemerne okolo 32 fps.
moj pc sice nic moc - Athlon x2 2560 mhz , 2 gb ram , hd 3650 512 mb gddr3 ale hram to na xpecku teda dx9 .
skoda kedze velmi som sa tesil na tuto hru ale takto ma po par minutach bolia oci z toho sekania...
Windows XP / Vista / 7
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
3.2 GHz Intel Pentium 4 / Athlon 64 3000+
128 MB DirectX 9.0c videokarta (NVIDIA 6600 / ATI X1600)
neviem si predstavit ako to na takejto zostave moze ist ked ja to mam na 1024x768 vsetko vypnute a na minime a dava mi to priemerne okolo 32 fps.
moj pc sice nic moc - Athlon x2 2560 mhz , 2 gb ram , hd 3650 512 mb gddr3 ale hram to na xpecku teda dx9 .
skoda kedze velmi som sa tesil na tuto hru ale takto ma po par minutach bolia oci z toho sekania...
-
satan77
Light Star
aha THXnosooo napísal:dole klikni pravym mysitkom na reproduktory-zariadenia pre prehravanie-klikni na reproduktory a daj vlastnosti-prepni na upresnit a tam to mas
Tak ja osobne nemam vobec problemy s hrou este ani raz mi hra nespadla zvuky idu v pohode a to mam prejdene vsetky tri rasy na priblizne 50 percent. Mam tam crack od Razor1911 a cestinu... Hram na full detialoch a v rozliseni 1280x1024 priblize je to rozlisenie neviem to presne.Ziadne lagovanie ani sekanie...
-
satelitik11
Medium Professional
mounti image cez daemona alebo alcohol 120,spusti instalacku a postupne ta bude ziadat aby si nasiel tieto subory na instalacnom dvd.nic zlozite 
to mas teraz myslim otvoreny priecinok disc 2 tak otvor ten disc 1 a tam by mala byt na to instalacka a postupne sa ta to bude na to pytat a hladat too ze kde to mas ty to len das ze kde to je a za chvilku ti to nainstaluje hru 
-
satelitik11
Medium Professional
prepacte ale ja som rozbalil iba disk 2 a to som si nevsimol a vsetky rar som zmazal
tak stahujem este raz a pak by to malo ist Dakujem za rady
Hra mi ide úplne v pohode bez najmenšieho seku, alebo niečoho podobného, no napriek tomu tu mám jeden menší problém. Ide konkrétne o to, že u mariňáka a predátora neviem prepínať jednotlivé zbrane. Klasicky [1], [2], [3], [4], [5]... po stlačení jednoducho nefunguje, neviete teda niekto ako jednotlivé zbrane prepínať??
-
vendo
Guru
nastav si to nanovo v ovladaniach, lebo 1,2,3 je myslim myslene ako shift+1 (slovenska klavesnica, a konzolovka asi nevie narabat s numpadom) takze si to daj na + ľ š
Funguje to, díky moc...
To AvP bud sa mi len zda alebo je to konzolova verzia prerobena pre PC.