DVD prehravac Philips
DVD prehravac Philips
Zdravim..planujem kupit DVD prehravac aby mal HDMI a USB...pozdava sa mi od Philips 3380..Ale pozeral som na nete a niekde su z nazvom na konci este /12 a niektore /58...Aky je vtom rozdiel? Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: DVD prehravac Philips
Funkčne žiadny resp. minimalny. Môže sa napriklad lišiť jazykovymi mutaciami menu a pod.
Nič podstatne. Je to len interne značenie pre potreby Philipsu. Ak ma pamäť neklame tak by to malo byť konkretne označenie trhu, na ktory je určeny.
Inak Philips je dobra voľba. Za malo peňazi veľa muziky.
Nič podstatne. Je to len interne značenie pre potreby Philipsu. Ak ma pamäť neklame tak by to malo byť konkretne označenie trhu, na ktory je určeny.
Inak Philips je dobra voľba. Za malo peňazi veľa muziky.
phillips je hlavne zaujímavý až po nahratí alternatívneho FW http://vb6rocod.lx.ro/index.php, s tým základným je to len obyčajný prehrávač s takmer nulovými možnosťami nastavenia titulkov
-
Ryan Giggs
VIP
To je ale drviva väčšina playerov (u "značkovych" všetky), s tym rozdielom, že u inych značiek neexistuje alternativny FW. Resp. ak ano, tak nie veľmi dobry. Ale aj v zaklade toho ponuka omnoho viac ako porovnateľna konkurencia (Sony, Panasonic, LG...).
3380 mi nechce prehrat niektore DivX filmy cez USB...novy FW pomoze?
Ja som to myslel skorej v porovnani s fergusonom. Co sa tyka nastavenia titulkov tak konkurencia nemoze mat uz mensie moznosti nastavenia ako phillips v zakladnom FW, pretoze sa tam neda naozaj nic nastavit..... v ostatnych oblastiach neviem ako to jeRyan Giggs napísal:To je ale drviva väčšina playerov (u "značkovych" všetky), s tym rozdielom, že u inych značiek neexistuje alternativny FW. Resp. ak ano, tak nie veľmi dobry. Ale aj v zaklade toho ponuka omnoho viac ako porovnateľna konkurencia (Sony, Panasonic, LG...).
-
Ryan Giggs
VIP
Suhlasim, ale na druhej strane sa Ferguson s Philipsom neda porovnať pokiaľ ide o kvalitu obrazu (odskušane) či kvalitu ako taku. Tym som nechcel povedať, že Ferguson je nejaky kram, iba že Philips je v tomto lepši.