DVD prehravac Philips

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
tomprost
Novice
Novice

DVD prehravac Philips

Príspevok od používateľa tomprost »

Zdravim..planujem kupit DVD prehravac aby mal HDMI a USB...pozdava sa mi od Philips 3380..Ale pozeral som na nete a niekde su z nazvom na konci este /12 a niektore /58...Aky je vtom rozdiel? Dakujem
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: DVD prehravac Philips

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Funkčne žiadny resp. minimalny. Môže sa napriklad lišiť jazykovymi mutaciami menu a pod.
Nič podstatne. Je to len interne značenie pre potreby Philipsu. Ak ma pamäť neklame tak by to malo byť konkretne označenie trhu, na ktory je určeny.

Inak Philips je dobra voľba. Za malo peňazi veľa muziky.
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

phillips je hlavne zaujímavý až po nahratí alternatívneho FW http://vb6rocod.lx.ro/index.php, s tým základným je to len obyčajný prehrávač s takmer nulovými možnosťami nastavenia titulkov
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je ale drviva väčšina playerov (u "značkovych" všetky), s tym rozdielom, že u inych značiek neexistuje alternativny FW. Resp. ak ano, tak nie veľmi dobry. Ale aj v zaklade toho ponuka omnoho viac ako porovnateľna konkurencia (Sony, Panasonic, LG...).
tomprost
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomprost »

3380 mi nechce prehrat niektore DivX filmy cez USB...novy FW pomoze?
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

Ryan Giggs napísal:To je ale drviva väčšina playerov (u "značkovych" všetky), s tym rozdielom, že u inych značiek neexistuje alternativny FW. Resp. ak ano, tak nie veľmi dobry. Ale aj v zaklade toho ponuka omnoho viac ako porovnateľna konkurencia (Sony, Panasonic, LG...).
Ja som to myslel skorej v porovnani s fergusonom. Co sa tyka nastavenia titulkov tak konkurencia nemoze mat uz mensie moznosti nastavenia ako phillips v zakladnom FW, pretoze sa tam neda naozaj nic nastavit..... v ostatnych oblastiach neviem ako to je
Ryan Giggs
VIP
VIP

Suhlasim, ale na druhej strane sa Ferguson s Philipsom neda porovnať pokiaľ ide o kvalitu obrazu (odskušane) či kvalitu ako taku. Tym som nechcel povedať, že Ferguson je nejaky kram, iba že Philips je v tomto lepši.
Napísať odpoveď