LOST
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOST
No tak nova cast pomaly ale isto dostava lost opat na obratky..Zacinaju sa spajat deje a chyli sa k niecomu velkemu..Este stale vsak nevieme co to bude..O co "Johnovi" ide..5ta cast teda umna opatovne kvalitna..Potvrdilo sa, ze Jackova sestra je Claire, kde dokonca ma aj syna..Momentalne to vypada, ze Jack bude tvorit na ostrove fakt nieco velkeho..Mozno aj z toho dovodu vie jediny, ako koniec serialu skonci..
Tesim sa na dalsiu cast
Tesim sa na dalsiu cast
-
mr_margera
Medium Professional
Mám podobné pocity ako kolega nadomnou. Skvelá časť, ani som nedýchal celý čas. Som fakt zvedavý na ďaľšie časti, zatial sa to vyvíja fajn 
Ja neviem čo ste čakali, podľa mňa je to klasický LOST ako sme ho poznali.
Je pravda, že sa to už mierne ťahá a stále sa objavujú nejakí druhí a tretí, tak ale vždy to zo sebou prinesie niečo zaujímavé.
Myslím, že už je najväčší čas to ukončiť, aby sa z toho nestala nejaká naťahovaná absurdnosť, čo sa aj stane, takže si tých posledných pár dielov užime.
Som zvedavý, ako to nakoniec všetko dopadne, vytvorili sa dve skupiny: džejkobovci a ten ktosi záhadný v tele Locka (tomu fandím
).
Je pravda, že sa to už mierne ťahá a stále sa objavujú nejakí druhí a tretí, tak ale vždy to zo sebou prinesie niečo zaujímavé.
Myslím, že už je najväčší čas to ukončiť, aby sa z toho nestala nejaká naťahovaná absurdnosť, čo sa aj stane, takže si tých posledných pár dielov užime.
Som zvedavý, ako to nakoniec všetko dopadne, vytvorili sa dve skupiny: džejkobovci a ten ktosi záhadný v tele Locka (tomu fandím
-
Soviet
Darca
Fuuh, tak nova 6ta cast nabrala trochu na obratkach..Sayid zabijak ako sa patri, Black Smoke to tam cele vymastil..a co sa teraz ide diat nechcem ani vediet..A kam zdrhli ostatni, hlavne Jack a Hugo, to by ma tiez zaujimalo..Vypada to na dobry spad, ale stale je viac nez dost co vysvetlovat..
-
hojko
Site Admin
Pozrel som si posledne tri casti. Stvrta bola trochu nudna, piata sa mi celkom pacila, pretoze to bolo viacmenej o Jackovi a z ostrova tam bolo toho len minimum, no v siestej sa to opat vratilo do starych kolaji a vacsina sa odohravala v chrame, co sa strasne nebavilo. Flashe so Sayidom sa mi celkom pacili, ale to bolo asi tak jedine. V siestej casti bolo aj dost nezmyselnych veci, napriklad to, ze zo zaciatku boli v chrame ako vo vazeni a teraz si uz chodili ako na dni otvorenych dveri, pekne von a dnu kedy sa im zachcelo, Kate dokonca este pekne zaklopala, pustili ju a podakovala, trosku smiesne, nie??? Verim tomu, ze chram ako taky uz bude minulostou a dalsie casti sa budu objavovat mimo neho, pretoze zaverecna seria celeho Lostu zatial konci velkym fiaskom. Zatial najlepsia cast bola rozhodne ta piata s Jackom.
-
Soviet
Darca
Tak v nocnej som sa kus nudil a zacal do toho vrtat..
Co som nasiel, tak ma celkom prekvapilo a z casti vysvetluje co znamenaju lost numbers
Kazdy na tom "kolese" v tom Lighthouse mal pridelene svoje cislo..Zname cisla maju hlavne postavy..
http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Lighthouse
Zacinam si mysliet, ze lost aj ked skonci, bez pripadneho hladania na nete a debat na forach clovek nezisti podstatne info, ktore beznemu divakovi ujde..Uvidime teda..
Co som nasiel, tak ma celkom prekvapilo a z casti vysvetluje co znamenaju lost numbers
Kazdy na tom "kolese" v tom Lighthouse mal pridelene svoje cislo..Zname cisla maju hlavne postavy..
http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Lighthouse
Zacinam si mysliet, ze lost aj ked skonci, bez pripadneho hladania na nete a debat na forach clovek nezisti podstatne info, ktore beznemu divakovi ujde..Uvidime teda..
-
mr_margera
Medium Professional
hojko: to s tými dverami a Kate som si všimol aj ja, tiež som sa nad tým pozastavil...
mne osobne sa táto séria celkom pozdáva, bohužial táto posledná časť ma sklamala. ledva som to dopozeral, fakt som sa nudil, aj keď Sayidov príbeh v pohode. Mrzí ma, že tam nebol Hugo, mám dojem, že tento ešte niečo zomele do konca série
mne osobne sa táto séria celkom pozdáva, bohužial táto posledná časť ma sklamala. ledva som to dopozeral, fakt som sa nudil, aj keď Sayidov príbeh v pohode. Mrzí ma, že tam nebol Hugo, mám dojem, že tento ešte niečo zomele do konca série
-
Old Dirty Bastard
Guru
budem spoilerovať, čiže ak ste nevideli poslednu časť, nečitajte.. trošku ma aktualna časť zmiatla čo sa tyka alternativnej linie o_O čo tam akože robila Alex? alebo inak.. ako to, že to bol uplne iny človek a navzajom sa s Benom nepoznali? kedže je jeho dcera. a taktiež Benov otec, on tam žije? zomg
ja som bol v tom, že sa jedna o liniu, ktora sa odohrava cca 3 roky predtym, čo sa aktualne deje na ostrove, čiže mi to absolutne nesedi. čo tam vôbec taka Alex a Benov otec (vzhľadom na to, že ma byť mrtvy) robia? Ben a ostatni z ostrova, to chapem.. tri roky je dosť dlha doba na to, aby sa tam dostali. ale teraz to vyzera tak, že tu liniu vrhli behom jednej časti do uplne inej pozicie v aku všetci ľudia dufali (a samozrejme opravnene, podľa toho čim nas doteraz krmili).. ja som myslel, že je to len alternativna linia, ktora sa odlišuje jedine v tom, že tam oceanic 815 nespadol (teda posledne 3 roky aj niečo sa odvijali uplne odlišne), lenže tam sa nezhoduju žiadne osudy ľudi, nie len pasažierov v lietadle. skôr to momentalne vyzera na paralelny vesmir, kde sa všetko už davno odvija inak a nie len posledne tri roky. čo si o tom myslite?
-
Old Dirty Bastard
Guru
sakra vlastne ano, na to som zabudol
ten alternativny dej sa odohrava už od 70. rokov alebo tak nejak, kedy vlastne vybuchla ta bomba, čiže to všetko sedi, jo
tzn. žiadna rousseau na ostrove, čiže mohla priviesť dceru na svet niekde na pevnine, ale kedže to bola francuzska vyprava, je už trošku pritiahnute za vlasy zaťahovať to až do takych končin, že sa Alex stretla aj tak v USA s Benom + ti dalši ľudia, ktori tam su tiež ako teraz napr. Dr. Arzt a pod. (osud v akejkoľvek časovej linii
)
-
hojko
Site Admin
Dobra cast, konecne nieco nadpriemerne a bolo to aj o niecom onom ako zabijani, ktore bolo v posledne ci predposlednej casti. Ale moc mi nejde do hlavy, ze kde sa tam vzala Alex a co tam robila. Scena s Benom na skole bola vyborna, ale ten zaver casti bol akysi moc sladky, take ja nemusim. Som vsak rad, ze sa tam objavil uz Widmore, uz sa tesim na dalsiu cast.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2010, 2:47)
Najskor sa mi zdalo, ze osma cast je nudna a je v nej viac z minulosti a buducnosti ako z ostrova, ale po polovici sa to zacalo lamat a malo to spad. Zda sa, ze najblizsie casti budu mat grady a a bude sa na co pozerat.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2010, 2:47)
Najskor sa mi zdalo, ze osma cast je nudna a je v nej viac z minulosti a buducnosti ako z ostrova, ale po polovici sa to zacalo lamat a malo to spad. Zda sa, ze najblizsie casti budu mat grady a a bude sa na co pozerat.
-
Old Dirty Bastard
Guru
inak nie je vam to divne? všemocný plán uja Jacoba počitajuci s každou možnou eventualitou a stroskota na jednej jedinej chybičke? naražam teraz na alternativnu liniu, vybuch bunkra. vďaka tejto jednej veci stroskotalo niekoľkodesaťročné snaženie Jacoba dostať všetkych ľudi na ostrov
(kedže sa o to častokrat snažil od ich detstva). to za 30 rokov nevymyslel nič, aby tu chybu (vybuch bunkra) napravil a dokazal ich aj tak dostať na ostrov?
-
hojko
Site Admin
Old Dirty Bastard: Nie je mi to divne, pretoze to co sa udialo za poslednu seriu, teda posledne dve serie, tak uz som si zvykol na vsetko. Vobec sa uz nad nicim nezamyslam, pretoze chram v tejto serii pokazil celu seriu nadobro. Inak to lietadlo vyzeralo byt v celkom dobrom stave, snad si scenaristi nevymyslia, ze to Sawyer alebo kto odpilotuje, uz vidim tu runway na plazi ako odlietaju, ale tam zrejme pojde o nieco ine co ma Locke (cierny dym) zalubom.
Tak Richardova epizóda vážne stála za to 
Konečne sme sa dozvedeli prečo je Richard nesmrtelný, odkial pochádza, ako sa na ostrov dostal, ako sa na ostrov dostala Black Rock, ako bola zničená socha
atd..skratka konečne diel s viac odpovedami ako otázkami. Síce pár vecí nechápem napr. ako je možné že je Black Rock v džungli, prečo bola noc, ked na konci piatej série bol den ked sa lod blížila k ostrovu a pod. Mohlo to byť aj dlhšie, rozhodne to stálo za to !! Už len vysvetlit nejakých 30 záhad a máme to 
Konečne sme sa dozvedeli prečo je Richard nesmrtelný, odkial pochádza, ako sa na ostrov dostal, ako sa na ostrov dostala Black Rock, ako bola zničená socha