ZOH Vancouver 2010 - hokej
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
veru, Halak az moc casto kiksoval pri rozohravke, ale inak dobry vykon. Este ma prakvapuje aj Kopecky, ktory sa snazi, bojuje a do prvej patky dobre zapadol. 
Dakujeme hokejisti. Veľké 
Slabucka prva tretina, dva krat dva zlepene goly, tlaky v tretej tretine. Mam pocit, ze sme boli slabsi a mozeme dakovat Halakovi, aj ked ten gol pri vyhadzovani puku ide na jeho triko. Podobnu chybu spravil este raz pred koncom.
Ľudia, ale uvedomujete si to čo dokázali? toto niesú dáke majstrovstvá kde hrajú dáky dorastenci, toto je šampionát kde hrá to nejlepšie z najlepšieho! mala krajina, a taky uspech...
Veru veru... ale mnoho ludi si to neuvedomuje, len tak for fun si zoberte globus a porovnajte USA,Finsko, Kanadu a Slovensko, zanedbatelny rozdiel ze? 
a to najdoležitejšie si zabudol, Rusko...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
heker: Slabucka z pohladu divaka ktory sa nato diva zavcas rana nezaujato..Slovensko hralo to co super..Nehrnulo sa do predu a cakalo, kym super spravy chybu..Nastastie Svedi boli vo vyluceniach kusok menej pozorny a tak nase 2 presilovky sme patricne vyuzili..
Slovaci museli dostat pred zapasom silne dane, nech sa nenechaju vylucovat a davaju vacsi doraz na to..Ako vidis, zvladli to nasi lepsie a naopak svedov za tie ich prehresky trestali nasi.
miso03: Je slusne vytahovat prispevok z pred zaciatku (alebo po zapase s Ceskom), nepovedz, ze aj ty si na nasich nehresil, ze co to tam vystrajali..Ja ano..Ale aj tak som si kazdy zapas zapol a dufal, ze dokazeme po tolkych rokoch opatovne nieco viac ako sa ocakava..Vacsina ludi bola skepticka, co sa tykalo nasich hokejistov a cakali dalsiu blamaz..Je to len dobre z toho hladiska, ze konecne vacsina necakala uspech a hraci boli pod mensim natlakom medii a spol..teraz samozrejme ide uz o vela a verim, ze vsetko bude hrat svoju rolu..
Kanada na Rusov v dnesnom zapase vybehla priam bleskovo v prvej tretine a obavam sa, ze ak by sme chceli hrat prvu tretinu ako u Svedov kludne, tak bohuzial sa nam to vypomsti..Bude to o silach ten zapas..
Slovaci museli dostat pred zapasom silne dane, nech sa nenechaju vylucovat a davaju vacsi doraz na to..Ako vidis, zvladli to nasi lepsie a naopak svedov za tie ich prehresky trestali nasi.
miso03: Je slusne vytahovat prispevok z pred zaciatku (alebo po zapase s Ceskom), nepovedz, ze aj ty si na nasich nehresil, ze co to tam vystrajali..Ja ano..Ale aj tak som si kazdy zapas zapol a dufal, ze dokazeme po tolkych rokoch opatovne nieco viac ako sa ocakava..Vacsina ludi bola skepticka, co sa tykalo nasich hokejistov a cakali dalsiu blamaz..Je to len dobre z toho hladiska, ze konecne vacsina necakala uspech a hraci boli pod mensim natlakom medii a spol..teraz samozrejme ide uz o vela a verim, ze vsetko bude hrat svoju rolu..
Kanada na Rusov v dnesnom zapase vybehla priam bleskovo v prvej tretine a obavam sa, ze ak by sme chceli hrat prvu tretinu ako u Svedov kludne, tak bohuzial sa nam to vypomsti..Bude to o silach ten zapas..
Samozrejme aj rusko, len som vypisal tie najlepsie 4 na tomto turnaji 
verim ze s kanadou to bude kvalitny hokej, ze sa nedame tak ako rusi v prvej tretine a mohli by sme aj prekvapit. Skvele je, ze slovensko ma dalsiu sancu na medailu
verim ze s kanadou to bude kvalitny hokej, ze sa nedame tak ako rusi v prvej tretine a mohli by sme aj prekvapit. Skvele je, ze slovensko ma dalsiu sancu na medailu
Heker neviem aký hokej si ty pozeral, keď ti naše góly pripadali ako zlepené, mne skôr prišli, že boli po pekných akciách.heker napísal:Slabucka prva tretina, dva krat dva zlepene goly, tlaky v tretej tretine. Mam pocit, ze sme boli slabsi a mozeme dakovat Halakovi, aj ked ten gol pri vyhadzovani puku ide na jeho triko. Podobnu chybu spravil este raz pred koncom.
Podla mňa sme hrali prvú tretinu výborne, hrali sme presne to čo sme mali, Švédov sme k ničomu nepustili a dostávali sme sa z protiútokov do šancí. Skús sa na to prestať pozerať ženským okom..
Ďakujem Filcovi
Góly urcite neboli zlepene, fakt boli po peknych akciach. Demitra to tam tiez pekne namieril, kopecky len dokoncil co ostatni zacali. Gol by si konecne zasluzil aj Handzus.
Konecne SVK sportovo rastie, aj hokejovo, aj futbalovo. Skoda ze na to "ti vyssi" kaslu a nevytvaraju dalsim talentom zazemie, taketo casy uz o par rokov nemusime zazivat
//len skoda, ze nemame lepsich komentatorov, pri merciakovi si ovela radsej zakricim gol, lepsie to preziva, ma super vstupy..
Konecne SVK sportovo rastie, aj hokejovo, aj futbalovo. Skoda ze na to "ti vyssi" kaslu a nevytvaraju dalsim talentom zazemie, taketo casy uz o par rokov nemusime zazivat
//len skoda, ze nemame lepsich komentatorov, pri merciakovi si ovela radsej zakricim gol, lepsie to preziva, ma super vstupy..
-
Sagittarius
Guru
Inak, zlepené góly = góly rýchlo po sebe 
Zabava je, ako kazdy drzi nasim hokejistom ked sa dari, ale ked prehravame, tak posiela nas tim do pekiel
Pekne vitazstvo, ale caka nas Kanada a tam uz treba poriadnu davku optimizmu. Kanada hra doma, niekto to moze brat ako vyhodu, ja by som to bral skor naopak, su pod tlakom a ocakava sa od nich ze vyhraju nad tabulkovo slabsim superom. Navyse po tom ako sme sa dnes ukazali proti svedom by mohli trosku znervozniet. Bohuzial hokej nie je len o psychike
Kazdopadne ma potesilo hlavne to, ze sme sa dostali dalej ako nasi zapadni susedia. Pevne vsak verim, ze si z Kanady odnesieme nejaku medailu.
Predsa ked uz sme to takto daleko dotiahli ja uz verim ze to moze byt aj ZLATO
..Ten Dzurila na prilbe brankara ma svoje caro
-
Fortune
Light Professional
Gaborikov a Sekerov gol boli zlepene? to porovnavas s nahodnym beckhandom a Jurcinovim nestastym vlastnencom?heker napísal:Slabucka prva tretina, dva krat dva zlepene goly, tlaky v tretej tretine. Mam pocit, ze sme boli slabsi a mozeme dakovat Halakovi, aj ked ten gol pri vyhadzovani puku ide na jeho triko. Podobnu chybu spravil este raz pred koncom.
Ja si nemyslím zase, že by boli Kanaďania nervoznejší.....stavím sa, že ked im budú naši zatápať tak im pomôže pán rozhodca, kedže sú domácim mužstvom, a teraz sa len očakáva veľké americké derby Canada - USA, no ja by som striebro doprial Selannemu (sympatický chlapíkmi-chau napísal:Kanada hra doma, niekto to moze brat ako vyhodu, ja by som to bral skor naopak, su pod tlakom a ocakava sa od nich ze vyhraju nad tabulkovo slabsim superom. Navyse po tom ako sme sa dnes ukazali proti svedom by mohli trosku znervozniet. Bohuzial hokej nie je len o psychikeKazdopadne ma potesilo hlavne to, ze sme sa dostali dalej ako nasi zapadni susedia. Pevne vsak verim, ze si z Kanady odnesieme nejaku medailu.
///sa mi tu páči ako si čítam to o zlepených goloch.....ved pochopte, že to je o koncentrácii a sile toho ktorého mužstva dať dva goly za sebou, je to využitie tej eúforie mužstva, ktoré dalo gol a pridáva druhý a zaroven využitie poľavenia koncentrácie mužstva, ktoré inkasovalo dvakrát po sebe....takéto okamihy dnes rozhodujú zápasy
-
t0m4s3
Admin
Tu som! Ako som uz napisal, stvrtfinale velky uspech a takmer to tak aj ostalo. Nastastie sa z facky od Norovo poucili a zahrali vyborne.Mr.Henky napísal:No nech sa ukážu tí, čo vykrikovali, jak vyhoríme na Olympiáde.
J.O.S.E. - zaskoceni vobec neboli, naopak Dusik po odpiskani krical ako keby hrali Cesi.
-
zvonenie33
Light Professional
Tak neviem ci som videl iny zapas, ale v tom co som pozeral ja sme sa trapili, v hre 5:5 sme si prakticky nevytvarali sance, v obrane sme hrali hovno a prakticky od stavu 2:1 sme boli cely cas pod tlakom. Efektivita strelby je sice pekna, ale za 60 minut 13 sanci? to je smiesne
Napriek tomu sme s velkym kusom stastia vyhrali a dufam ze s kanadou predvedieme krajsi hokej.
-
t0m4s3
Admin
Ja som naopak videl celkom solidnu obranu, ktora zacala kopit chyby az ku koncu, co ale bolo pochopitelne vzhladom ku kvalitam a tlaku Svedov. Rozhdone sme nehrali nijak skvelo, ale vyuzili sme to co sme si vypracovali a tak to ma byt - kolkokrat sme uz "umreli na krasu" ?
-
profik
Light Professional
Nasi hrali nahodou velmi dobre. Neviem co chces, ked mame 40striel a dame 4goly tak to je malo(nieje to myslene priamo na teba, nechce sa mi hladat ci si nieco take napsial). A vsetci chcu vysoku efektivitu a hoovria aku maju ostatne tymy uzastnu efektivitu. Ked mame 13 striel a a dame 4 goly tak tiez nie je dobre. Tak co vlastne chete? Hokej sa nehra na krasu, Rusi sa oto pokusali a pozri ako dopadli.zvonenie33 napísal:Tak neviem ci som videl iny zapas, ale v tom co som pozeral ja sme sa trapili, v hre 5:5 sme si prakticky nevytvarali sance, v obrane sme hrali hovno a prakticky od stavu 2:1 sme boli cely cas pod tlakom. Efektivita strelby je sice pekna, ale za 60 minut 13 sanci? to je smiesneNapriek tomu sme s velkym kusom stastia vyhrali a dufam ze s kanadou predvedieme krajsi hokej.