eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa Dunlop »

Má tu niekto skúsenosti aj s predajom na ebay?

Aký je najlepší spôsob platby? Keď budem predávať pomocou paypalu, pravdepodobne by malo byť viac potencionálnych záujemcov než keď dám prevodom? (jedná sa o vcelku drahú vec, cca 400€ ). Koľko si paypal strháva z ceny? Ak mám nejaký feedback ako kupujúci, budem mať tento feetback aj ako predávajúci alebo budem mať "0"? (a teda prakticky nulovú šancu predať drahšiu vec) :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Feedback sa ti zobrazuje celkovy, az po kliknuti na tvoj profil sa da oddelit za nakup/predaj, takze ti ostava. Co sa platby tyka urcite si daj paypal, bez neho najdes len malo zakaznikov. Neviem ci si vobec nieco strhava pokial si seller, ale ak ano tak to bude urcite len minimalna ciasta.
stifler1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stifler1 »

Chcel som sa opytat poznate nejaky obchod alebo nejakeho sellera na ebay, ktory predava kvalitne tricka za dobru cenu a posiela aj na Slovensko? Diky
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

velmi mam rad thecaliforniastore - http://myworld.ebay.com/thecaliforniastore - kazdy mesiac unich nakupujem dokonca niekedy sa objavia aj znacky ako analog alebo stereo :wink:
mobilmaster
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mobilmaster »

chcel by som sa spytat co poviete na toto:

Kód: Vybrať všetko

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330402417230&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
oplati sa kupit? :)
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

zdravim chcem sa opytat vyhral som na ebay 28.1.2010 mp3 prehravac v aukcii, zaplatil som ho hned a este doteraz do dnesneho dna tam nemam napisane shipped a pri ostatnych piatych veciach co som kupoval bolo vzdy maximalne do dvoch dni napisane shipped len tu u tejto jednej veci stale nic :? co mam robit? predajca sa vola ndspro (12655) a ma 99.3% Positive feedback....

a inak bolo tam pisane toto pri tom mp3 prehravaci:
Your item will be dispatched within 2 business days from verified payment received. After the item dispatched, the item would need some days for delivery:
Country / Region Duration
Australia / United Kingdom / United States 9 - 19 business days
Major European Countries 11 - 21 business days
Rest of the world up to 30 business days
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

To su tie poplatky za predavanie na ebay naozaj take vysoke alebo robim nieco zle?
Predavam item za $6,50 z coho su poplatky za vlozenie aukcie $0,35; $0,78 je finalny poplatok za predaj + $0,55 co je 25% z celej ceny co je podla mna dost bieda :?
Gangy
Darca
Darca

palo8 napísal:zdravim chcem sa opytat vyhral som na ebay 28.1.2010 mp3 prehravac v aukcii, zaplatil som ho hned a este doteraz do dnesneho dna tam nemam napisane shipped a pri ostatnych piatych veciach co som kupoval bolo vzdy maximalne do dvoch dni napisane shipped len tu u tejto jednej veci stale nic :? co mam robit? predajca sa vola ndspro (12655) a ma 99.3% Positive feedback....

a inak bolo tam pisane toto pri tom mp3 prehravaci:
Your item will be dispatched within 2 business days from verified payment received. After the item dispatched, the item would need some days for delivery:
Country / Region Duration
Australia / United Kingdom / United States 9 - 19 business days
Major European Countries 11 - 21 business days
Rest of the world up to 30 business days
Niektori predajcovia neoznacuju itemy ako shipped nikdy, proste na to seru. Par veci co mam uz doma niekolko mesiacov doteraz niesu oznacene, a na co aj, podla mna je to aj tak jedno.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

inak celkom ma prekvapilo ked mi dnes prisiel balik objednany na ebayi minuly tyzden a odosielali ho z juznej koreii...som myslel ze dlzka dodania bude cca ako z hongkongu..ale tyzden to ma fakt prekvapilo balik z ciech mi tak dlho siel :D
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

aha no ok diki teda Gangy a kebyze stale nahodou nechodi a nechodi tak co by som mal potom spravit?

webmasterr: a od akeho predajcu si si objednaval z juznej korei a co presne?
Gangy
Darca
Darca

palo8 napísal:aha no ok diki teda Gangy a kebyze stale nahodou nechodi a nechodi tak co by som mal potom spravit?

webmasterr: a od akeho predajcu si si objednaval z juznej korei a co presne?
Ak ti po mesiaci nepride napis predajcovi. Ak sa na nicom nedohodnete zaloz dispute na paypaly.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

presne ako vravi gangy, mne po viac ako 30 dnoch neprisiel item, nasiel som si item o ktory sa jedna, nasiel paypal poplatok za ten item, vytvoril ten dispute..
"You have opened a dispute for the payment you made to chen yuming on Jan 14, 2010 "
Ale kedze sa neozyva, tak zrejme zmenim ten dispute a budem ziadat tie peniaze naspat.. (v dispute sa potom treba preklikat)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

7.2 som zaplatil za item z UK. Je normalne ze to este neprislo? Lebo z UK mi baliky chodili tak za 3-6 dni. Islo to RoyalMail Airmail-om
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

mne šiel malý balík z UK viac než mesiac
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hm, mne maximalne 7 dni, raz dokonca vo stvrtok odoslane a v pondelok uz bol doma, tak teda este pockam
Gangy
Darca
Darca

Je to uplne normalne, nech je to odkialkolvek, vzdy pockam mesiac. Aj ked uz sa mi stalo ze som objednal v utorok a v stvrtok to uz bolo doma, vtedy som nechapal :D
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Nemate neahodou niekto skusenosti s kupou softveru cez ebay ? Chcel by som si kupit Photoshop CS3 aby som mohol legalne tvorit a potom to predavat a nieco si tak privyrobit na webdesigne, ale bojim sa ze kupim nejaku fake kopiu alebo nieco podobne.
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

M4rek napísal:Nemate neahodou niekto skusenosti s kupou softveru cez ebay ? Chcel by som si kupit Photoshop CS3 aby som mohol legalne tvorit a potom to predavat a nieco si tak privyrobit na webdesigne, ale bojim sa ze kupim nejaku fake kopiu alebo nieco podobne.
Hmm, kupis len krabicovu verziu a je to tovar ako kazdy iny, vyber si ho od predajcu s dobrym feedbackom napr.
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

mam otázočku, ak predávajúci nemá uvedenú sumu za poštovné, balné, a pri zaplatení to chce aby som zadal niejaku výšku ceny, to ma byť ako návrch za to poštovne ?
Gangy
Darca
Darca

Pokial predajca nema vyplnenu cenu postovneho pre tvoj region tak od neho nemas co kupovat, lebo k tebe evidentne neposiela. Mozes mu akurat skusit predtym napisat, ci by sa nezlutoval.
Napísať odpoveď