caute
po dlhej dobe sa ozyvam a chcem Vas poprosit o pomoct
prednedavnom som skladal PC:
MB:ASUS P5QL EPU
CPU:Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz BOX 775 3MB dual
VGA:GAINWARD 0827 GTS250 512MB HDMI, DVI, Deep Green
HDD: WD green 640gb 16mb
RAM: 2x1GB DDR2 800MHz+ A-data(extreme edition ci ake su to)
zdroj: 500w fortron bluestorm2 80+
DVD: nejake LG DVD-RW 24x
nahodil som nan win xp sp2 cz.. no je tu velky problem.. PC sa z nicoho nic vypina

vobec netusim, cim to je... nakolko som to skadal znamemu na orave, nemam ho po ruke... raz som ho tu mal(asi pred 2 tyzdnami)... prvy krat som videl, co sa s tym robi.. PC bezal a z nicoho nic sa vypol(asi po 15 min)... myslel som, ze sa prehrieva procesor, tak som zlozil vetrak, vybral CPU.. dal nazad CPU, dal som trosku pasty pod chladic a nahodil chladic... PC som nechal bezat celu noc, nevypol sa... no sranda bola, ze ked som nieco ulozil v biose, tak sa PC restartoval, no potom nezapol monitor(asi neposielal signal)... po 10 min sa PC normalne zapol... tak som znova formatnul disk, nahodil win, ovladace.. PC zaniesol naspat... 4 dni siel v pohode a zas to zacalo vypinat

nema niekto nejaku skusenost?? ja skusim este vymenit ten procesor za svoj a ten jeho CPU dam do svojho...
dalsia vec, ze hned ako som ten PC doniesol, tak som nahodil speedfan a everest... teploty normal(CPU okolo 35°C, hdd 39°C a doska to iste, grafika ukazovala 58°C ale viac teplota nestupala)
ak mi niekto poradi, tak mu budem veeeeeelmi zaviazany, nakolko sa s tym PC uz trapim od vianoc