Unlock mobile Nokia 6300
Unlock mobile Nokia 6300
Zdravým, mám tento telefón dočasne, je blokovaný na všetky iné siete, okrem t-mobile.. A keďže mám O2 tak sa chcem opýtať
hľadal som na googly, všetko ževraj tam je ten BB5 čip či ako, len chcem jednú odpoveď.. Dá sa to odblokovať doma? Bez špeciálneho ásahu do telefónu poprípade špeciálne káblu? A hej ako, ďakujem
hľadal som na googly, všetko ževraj tam je ten BB5 čip či ako, len chcem jednú odpoveď.. Dá sa to odblokovať doma? Bez špeciálneho ásahu do telefónu poprípade špeciálne káblu? A hej ako, ďakujem
Re: Unlock mobile Nokia 6300
Áno dá sa to odblokovať aj bez špeciálneho zásahu. Stačia ti odblokovacie kódy ku tomu telefónu. Teda kódy na IMEI číslo toho telefónu. Tie kódy poskytuje užívateľ s prezývkou bb5unlock. Nezabúdaj však, že nič nie je zadarmo.
myslim ze existuje nejaky soft nokia free unlocker... a inak tiez dostat takuto vecicku stoji par korun, postovne zadara a mam to odskusane..... funguje aj s inimy mobilmy.... http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13480
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na BB5 seriu neexistuje zoadny free unlocker!!!
a ta karta karta z dealextreme neodblokuje telefon len obchadza blokovanie a funguje len na starsich modeloch a hlavne starsich FW
v najnovsich FW nokia opravila chybu a potom ti pri pouziti tej kart telefon nebude chytat signal
a ta karta karta z dealextreme neodblokuje telefon len obchadza blokovanie a funguje len na starsich modeloch a hlavne starsich FW
v najnovsich FW nokia opravila chybu a potom ti pri pouziti tej kart telefon nebude chytat signal
zmenilo sa za tie 3 roky nieco alebo stale treba k tomu box respektive servis?
-
bb5unlock
Light Professional
nic sa nezmenilo, stale plati to co bolo napisane vyssie
nahodou by si mi nevedel poslat unlock kod z imei-ka (pripadne za rozumnu cenu)
-
bb5unlock
Light Professional
momentalne najlacnejsie riesenie pre tento model je ist priamo do telekomu (v krajskym mestach)
tam by ti mali poskytnut kod (pre telefony po skonceni 2rocnej viazanosti) za 3,96euro (aj ked nie si povodny majitel)
alebo ak si niekde z okolia (okr.PU), tak sa zastav
tam by ti mali poskytnut kod (pre telefony po skonceni 2rocnej viazanosti) za 3,96euro (aj ked nie si povodny majitel)
alebo ak si niekde z okolia (okr.PU), tak sa zastav
takze bol som v telekome a odblokovanie stalo 4€ a 5min casu, ale moj nazor je taky ze to odblokovanie by malo byt zadarmo kedze ten mobil sa im x-krat preplatil na pausaly...