Zvazujeme s kamaratom nad zacatim podnikania vo sfere autoelektrotechniky. Malo by to zahrnat montaz autoalarmov, centralov, autohifi - od vyberu komponentov az po naslednu montaz, vytlmenie dveri, navrh ozvucnic a neskor sa chceme zaoberat aj diagnostikou (ak nasetrime na diagn. pristroje). Priestory na prenajatie sme si uz nasli - taky starsi objekt - vojdu tam 3 auta, ma to socialne zariadenia a kancelariu.
Len tu nastava otazka, ako zacat? Ja este stale studujem na VS (ale zistil som ze ta VS na ktorej som, nema zmysel dalej pokracovat) a kamarat je zivnostnik - v oblasti elektroniky a autoelektrotechniky. Ja mam vystudovany bakalarsky stupen autoelektrotechniky. Popri "servise" by sme chceli spravit aj obchod. Otazka : Moze kamarat, zivnostnik prevazdkovat obchod? Resp, moze vobec prevadzkovat servis? Musi mat v obchode registracnu pokladnu? Ako je to s platbou dane za sluzby v servise? Nechceme si totiz postvat danovu kontrolu proti sebe. Chceme, aby to bolo vsetko v najlepsom poriadku. Za kazdu radu vopred dakujem
PS: Este raz sa ospravedlnujem - som lama v tychto "podnikatelskych" veciach.