ZOH Vancouver 2010 - hokej
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
Kanada na MS už dva krát prehrala vo finále s Ruskom a tiež každý tvrdil, že to vyhrajú kanaďania, ktorí sú vo finálových zápasoch až velmi premotivovaný, robia chyby, dostávajú góly, stúpa nervozita, sú vylučovaní, prehrávajú, získavajú striebro.
-
profik
Light Professional
Ty si asi vsimas le tych co strielaju goly a na branu. Zednik patril v predchadzajucom zapase a aj vo vsetkych nasich zapasoch k najlepsim hracom. Vybojoval nespocetne mnozstvo pukov. Na OH sa mi jeho hra pacila viac ako Hossova alebo Gaborikova. Ale neda sa jednoznacne povedat, kto je nasim najlepsim hracom, kedze hrame ako tym a srdcom.
Ja sa bavim o zapase s CANADOU... o predchadzajucich zapasoch som nic nehovoril!profik napísal:Ty si asi vsimas le tych co strielaju goly a na branu. Zednik patril v predchadzajucom zapase a aj vo vsetkych nasich zapasoch k najlepsim hracom. Vybojoval nespocetne mnozstvo pukov. Na OH sa mi jeho hra pacila viac ako Hossova alebo Gaborikova. Ale neda sa jednoznacne povedat, kto je nasim najlepsim hracom, kedze hrame ako tym a srdcom.
-
profik
Light Professional
Ja som to myslel vseobecne, podla mna zahral vo vsetkych zapasoch velmi dobre. Cize aj v zapase s Kanadou. A kvoli tomu vyluceniu nemozes tvrdit, ze hral zle. To bola jedina jeho chyba v zapase a bola to smola, ze prave jeho vylucenie Kanadania potrestali. Povedz, ktory hrac neurobil ani jednu chybu? A bola len zhoda okolnosti, ze po Zednikovej chybe sme dostali gol.
Retne, tak 3. gól je na jeho triko, ale tak či tak potom vypracoval gól pre Handzuša. A súhlasím s profikom, jeho výkony počas celého turnaja patria k najlepším zo slovenského mužstva. V zápale boja sa môže stať, že fauluješ, proste nikto nemôže byť neomylný a hrať stále iba čisto.
Fínom nevyšiel zápas so Švédskom a Amerikov, nám zase proti Čechom a Kanade, ale my na rozdiel od Fínov držíme spolu, takto to bolo myslené.audiotrack napísal:rovnako tak si ho zaslúžia aj fíni, takže taký argument že si ho zaslúžime je o ničom. Ak budeme hrať ako proti rusom, švédom a kanade, tak máme veľkú šancu. Ale ak sa aj nepodarí, 4. miesto je tiež obrovský úspech
-
Sagittarius
Guru
No neviem, napísať, že nám nevyšiel zápas proti Kanade je ako napísať, že Nórom nevyšiel zápas proti nám.
profik, Pilifo: to s vami sa o niecom bavit, VY ste vobec pozerali hokej? kolko bolo vyluceni? 342... nie bolo ich az privelmi malo, obe muzstva dostali za ulohu hrat disciplinovane, co bolo dost vidiet, lebo este taku jemnu kanadu som nevidel... Tiez dobre vedeli aki sme silni v presilovkach...
Este raz Vam to zopakujem, Zednik pocas celeho turnaja mohol hrat dobre, ale jeho 4 sekundove drzanie hokejky je na neodpustenie v takomto zapase. Viem ze bavit sa o moznosti ak by nefauloval a bolo by 2:2 je pritiahnute za vlasy, lebo od kazdeho momentu sa inac odvija zapas, hra, psychika hracov... ale stale sa lahsie dotahuje z 2:0 ako z 3:0...
Este raz Vam to zopakujem, Zednik pocas celeho turnaja mohol hrat dobre, ale jeho 4 sekundove drzanie hokejky je na neodpustenie v takomto zapase. Viem ze bavit sa o moznosti ak by nefauloval a bolo by 2:2 je pritiahnute za vlasy, lebo od kazdeho momentu sa inac odvija zapas, hra, psychika hracov... ale stale sa lahsie dotahuje z 2:0 ako z 3:0...
-
profik
Light Professional
To kludne mozem povedat, zekeby nebol vyluceny, bolo by 2:0, ale potom by zas neprihral na gol a bolo by ajtak 2:1. Kazdy robi chyby, niekto väcsie, niekto mensie a niektore maju na zapas velky dopad. Urobil jednu chybu a kolko roboty urobin v zapase navyse, lepsie ako len dobre? Nemozes pozerat, len nato co robi zle. To su sekundy v napätom stretnuti, mal tolko adrenalinu a endorfinu, ze proste v takych chvilach nemal cas az tolko rozmyslat, proste isiel do toho ako vzdy na 110% a snazil sa dostat pred branu s pukom, no pomohol si pritom faulom.
Naši hráči pred zápasom spomínali, že Kanada bude nepríjemná v 1. tretine a že potrebujeme ich ustriehnuť a nestalo sa tak, dali nám dva góly a mali sme čo dohánať a pamätáte si zápas na MS 2002, vtedy sme s nimi držali krok počas celého zápasu a napokon sme cez nich postúpili.
My sme dnes s frajerkou stavili 27 Eur na výhru, takže musíme vyhrať. 
-
Soviet
Darca
Retne: Divas sa nato moc divne..Cely zapas zvalis na Zednika, ktory makal a makal..Ver, ze on sam nechcel spravit faul a uvedomil si to az po odpiskani..Vsak si mohol detailne vidiet zaber na trestnej lavicke, kde z ust si mu vycital ako povedal pi*i ..On dobre vedel, co to znamena nechat sa vylucit, ale pocas toho, ako sa snazil rychlostou prejst za branu, si ani neuvedomil, ze drzi hracovi hokejku a ma to za 2.. Ano je to dolezity moment zapasu,ale to nemeni nic na fakte, ze tie dva goly prve su inych vina a na tych je ticho..
Keby nas potrestali za vylucenie Charu, tak by ludia zas zvalovali nanho mozno..takze vsetko sa nejak odohralo a je teraz darmo niekomu hadzat vinu za prehraty zapas..
Keby nas potrestali za vylucenie Charu, tak by ludia zas zvalovali nanho mozno..takze vsetko sa nejak odohralo a je teraz darmo niekomu hadzat vinu za prehraty zapas..
-
Misuliatko
Expert
Ale klud. Je uplna blbost teraz rozmyslat kto a za co moze. Ano mal rozmyslat, uz nieje maly a hokej nejaky ten rok uz hra ze za taky faul budu 2 minuty. Cas uz nevratime. Chlapcov o chvilku caka zapas o medailu hoci o bronzovu ale aj to sa velmi ceni tak vsetci im musime drzat palce. Verim ze chlapci urobia aj nemozne aby ziskali medailu na olympiade lebo pre niektorych je to uz mozno aj posledna olympiada. 
Misuliatko napísal:Ale klud. Je uplna blbost teraz rozmyslat kto a za co moze. Ano mal rozmyslat, uz nieje maly a hokej nejaky ten rok uz hra ze za taky faul budu 2 minuty. Cas uz nevratime. Chlapcov o chvilku caka zapas o medailu hoci o bronzovu ale aj to sa velmi ceni tak vsetci im musime drzat palce. Verim ze chlapci urobia aj nemozne aby ziskali medailu na olympiade lebo pre niektorych je to uz mozno aj posledna olympiada.
jj ... myslim ze uz len to ze sme dokazali zatlacit kanadu tak ze nevedela co ma robit a ani Luuu sam nevedel ako vychytal Demitru
Ale tak khoo by napadlo pred ZoH ze nasi budu hrat o medailu ... hlavne tie clanky ze mame stary kader atd . ano mame ale je to to naj co mame
Slovensko do toho !
Ten palffy je komediant 
Prvá tretina hrozná nuda. Neviem, či je to tým časom ale ja som zaspával. Nehrali nič moc ani naši, ani Fíni. Podarilo sa im však streliť gól, tak to možno teraz aspoň bude o čosi zaujímavejšie - hádam sa naši budú snažiť doťahovať.
No jak to tam Marian vobec videl..
Tak žeby slovensko? 
jaj paráda 3:1 ... to vylúčenie akože chápem ale to
zranenie vôbec
-
profik
Light Professional
Skvele chlapci
Len tak dalej a mame bronz. Ti rozhodcovia tam co vystrajaju? Ale Finom ani taka pomoc nestaci, proste sme lepsi
.