ZOH Vancouver 2010 - hokej
-
WonderKakajda
Medium Expert
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
Fínov zdoláme domov si Bronz určite prinesieme ...
a finále je rozhodnuté. Nedeľňajšie finále medzi USA a Kanadou povedú Kanaďania Bill McCreary a Dan O´Halloran
Toto nie je normálne. Ako môžu páskať Kanaďania?
Toto nie je normálne. Ako môžu páskať Kanaďania?
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie je nahodou pravidlo, ze zapasy piskal jeden rozhodca z NHL a druhy z IIHF? Take nieco spominali pocas prenosov komentatori. Viem, ze Ninaj nie je spolahlivi zdroj, ale...
hej, vravel to. Ale Kanaďana si asi museli poistiť výťazstvo.
-
profik
Light Professional
A aby to nebolo az take cudne, tak aj nam budu piskat dvaja Kanadania. A odvovodnovat to budu podla mna tym, ze OH su v Kanade...
Áno, hovoril to cez jeden zápas. Každopádne, je to otras.
K tomu nášmu zápasu. Najprv to bolo veľmi slabé, hlavne prvá tretina, hlavne náš útok, 0 bodov. Potom sme sa zobudili, začali konečne niečo aj hrať dopredu a toho konca fakt škoda, neuveriteľné. Kanaďanom muselo zvierať riťky tak, ako už dávno nie.
Fakt môžme byť na našich hokejistov hrdí, hrajú skvelo. Ak udržia tento trend (čo určite udržia) tak Fíni pôjdu doma so zemiakovými medailami.
K tomu nášmu zápasu. Najprv to bolo veľmi slabé, hlavne prvá tretina, hlavne náš útok, 0 bodov. Potom sme sa zobudili, začali konečne niečo aj hrať dopredu a toho konca fakt škoda, neuveriteľné. Kanaďanom muselo zvierať riťky tak, ako už dávno nie.
Fakt môžme byť na našich hokejistov hrdí, hrajú skvelo. Ak udržia tento trend (čo určite udržia) tak Fíni pôjdu doma so zemiakovými medailami.
Keby nasi hrali cely zapas tak ako 3-tretinu tak by to bola vyhra pre slovakiu.. este raz sa musim opakovat ze neskoro prisiel ten prvy gol
-
nestik
Medium Professional
N zdravím po dlhšej odmlke som prišiel pozrieť zas na fórum. Myslím si tiež že vo včerajšom zápase s kanadou sme doplatili na tie prvé dve predriemané tretiny, kde sme vlastne nemali ani akcie a len sme vyhadzovali puky. Ale v 3. tretine to bola krása pozerať sa na tú hru
Škoda že sa tam nepodarilo vsietiť už ten posledný gól, od ktorého nemal ďaleko demitra, ktorý bohužiaľ trafil betón brankára ale čo už. Kanada mala vo väčšine zápasu navrch ale aspoň v poslednej tretine sme ukázali že vieme zabrať. Tot vše. Pekný výkon, ďakujem.
-
Clean_Up
Professional
Ojojóóój...tak zlato to nebude.
Snáď bronz.
Velká, velká škoda, lebo už nikdy nebudeme mať na dosah zlato, alebo medailu vôbec. Keby Višňov gól došiel o 5-7 min. skôr, tak je minimálne 3:3 a v predlžení, alebo v SN by sme Kanadu určite porazili a odišli by s plačom domov na čele s Babcock-om, ktorému v posledných minútach v nohaviciach riadne zakukovalo.
Dúfam, že zlato vyhrá USA.
USA nemá na zlato, podľa mňa ho získa Kanada. 
-
Georgeo88
Light Star
vidíš ja som zasa prespal tie kanadské...takže som videl len 3.tretinu.neviem ako hrali prvé dve,ale zato čo dokázali v tretej si zaslúžia absolutórium.Čo ma trochu sklamalo a zároveň aj prekvapilo,že veľmi nebolo vidieť mariána hossu a okrem záverečného tlaku ani demitru.Podľa mňa najlepšími hráčmi boli okrem Haláka: Zedník,Stumpel aj ked počul som,že Zedník mohol za tuším druhý gól no v tretej tretine riadne povyzvŕtal kanadanov.Plasmon napísal:Škoda, že som práve naše góly zaspal a nevidel som ich.Dúfam, že zajtra Fíni nebudu problémom.
Som na nich ale všetkých hrdých,ked už nič iné tak nikdy nezabudnem na výrazy kanadanov po našom druhom góle
-
Clean_Up
Professional
Plasmon > Základná časť, KAN - USA > 3:5, momentálne fandím USA, nech to vyhrajú. 
USA zlato v žiadnom prípade
Nestačia im, že musia byť najlepší vo všetko možnom aj nemožnom, už aj do hokeja sa idú miešať?
Radšej zlato pre Kanadu. V tej krajine naozaj žijú pre hokej, dívajú sa tam na neho a fandia hádam aj staré dôchodkyne
Naviac sú domáci, tak keď nie my, nech aspoň oni. 
-
nestik
Medium Professional
No neviem ja by som možno doprial aj USA, je pravda že hrajú dobre a možno by si zaslúžili aj viac ako KANADA. V základnej časti kanadu porazili ale uvidíme v samotnom dueli ako to dopadne 
Fandiť Američanom? Ta to už de sme
Súhlasím s Muffim, veď USA vystupuje ako taký suverénny a neohrozený štát v každom športe, že fandiť mu je nenormálne. To už zlato viac doprajem Kanaďanom, aj keď aj ich hokejisti vystupujú niekedy tak, že ostatných berú ako druhoradých. Každopádne je Kanada sympatickejší štát ako USA
Súhlasím s Muffim, veď USA vystupuje ako taký suverénny a neohrozený štát v každom športe, že fandiť mu je nenormálne. To už zlato viac doprajem Kanaďanom, aj keď aj ich hokejisti vystupujú niekedy tak, že ostatných berú ako druhoradých. Každopádne je Kanada sympatickejší štát ako USA
-
vendo
Guru
neviete kde by som nasiel tu tretiu tretinu? siel som spat reku "to uz neotocime"
a teraz by som si ju rad pozrel 
na jednotke teraz skoncil zaznam.... 
-
WonderKakajda
Medium Expert
Odporúčam ti ju pozrieť fakt sme na kanadanou tu tretinu tlačili...
ccimo : Kde bývaš??Ja taktiež okolí LC
ccimo : Kde bývaš??Ja taktiež okolí LC
WONDER:ty si asi fetoval, neviem kedy sme kanadu tlacili ,teda okrem poslednej 2-minutovky ...ô

škoda a gól Demitru bol tak blízko... teraz sa treba zamerať na bronzovú medailu a v konečnom súčte bude slovensko s medailami 1 1 2 a o štyri roky keď sa vychová nové silné mužstvo tak tiež môžme potom pomýšľať na medailové umiestnenie