Ultimate Survival
Ano mas pravdu zle som precital ten tvoj prispevokdraco napísal:ja som pochopil ale ty si napisal daco co s mojim prispevkom nejako velmi nesuvisi, rozpravame o dvoch rozdielnych veciach (jedlach), on predsa nemal nikdy so sebou jedlo od zaciatku ale si ho nasiel, ulovil a z toho vychadzam aj ja, trosku si sa zaplietol do myslienok, precitaj si este raz tie prispevky a pochopis, Vlado6230 pochopil hned takze som to napisal evidentne zrozumitelne
Reagoval som na to ze zoberie si so sebou, lebo logicky mi je jasne ze ked sa jedna o realciu o preziti tak si to brat nebude aby mohol zrat aj nieco ine a nie furt to iste co ma v zasobekeby v realnom zivote clovek musi takto bojovat o zivot ta si zoberie takeho jedla co najviac, predsa nebude hladovat potom, radsej neskor ked najdem daco ine vyhodim dva orechy ako nejest pol dna
-
brendnpeto
Medium Expert
Neviem co sa tu hadate o tom ze ked nieco najde ma si toho so sebou vziat co najviac to je co za ch*j*vinu?
On snad toci dokument preto aby nas naucil prezit keby sme sa do podobnej situacie dostali, co znamena ze ked nieco najde tak si toho nenabali tony a nebude z toho zit dva dni, lebo my by sme take stastie mat nemuseli. Lebo keby si ty nenasiel kokosove orechy tak by si co robil? No hovno, len by si mohol nadavat ze "ved on tam nasiel palmu a ja nic". Chapes? On musi ukazat x sposobov ako si zabezpecit potravu pretoze ty mozes narazit len na jediny z nich. Keby nasiel zradlo a dal si fajront tak by to nemalo skoro ziadnu hodnotu.
Nerozumiem ako si to predstavujes, ma prist na ostrov, najst palmu, zhodit 20 kokosov nazrat sa do prasknutia, pospat si a zaplavat si domov?
On snad toci dokument preto aby nas naucil prezit keby sme sa do podobnej situacie dostali, co znamena ze ked nieco najde tak si toho nenabali tony a nebude z toho zit dva dni, lebo my by sme take stastie mat nemuseli. Lebo keby si ty nenasiel kokosove orechy tak by si co robil? No hovno, len by si mohol nadavat ze "ved on tam nasiel palmu a ja nic". Chapes? On musi ukazat x sposobov ako si zabezpecit potravu pretoze ty mozes narazit len na jediny z nich. Keby nasiel zradlo a dal si fajront tak by to nemalo skoro ziadnu hodnotu.
Nerozumiem ako si to predstavujes, ma prist na ostrov, najst palmu, zhodit 20 kokosov nazrat sa do prasknutia, pospat si a zaplavat si domov?
-
brendnpeto
Medium Expert
Heeeeh, presne takGangy napísal:Neviem co sa tu hadate o tom ze ked nieco najde ma si toho so sebou vziat co najviac to je co za ch*j*vinu?
Gangy napísal:....Neviem co sa tu hadate o tom ze ked nieco najde ma si toho so sebou vziat co najviac to je co za ch*j*vinu?....
Gangy staci keby si si precital vsetky tie prispevky od zaciatko co sme tu debatovali o tom, mimochodom sme sa vobec nehadali, lebo hned v prvom prispevku som napisal to na co sa tu vytazne odvolavas a tu tvoju absurdnu myslienku o napchavani sa 20 kokosakmi pod palmou ani nebudem rozoberatdraco napísal:netreba zabudat ze je to serial a nie nazaj...
Mozno ked sa naucis formulovat vety ako clovek budu im ludia rozumiet tak ako si ich ty myslel.
Nech citam ako chcem, vidim len ako sa stazujes ze si toho nezobral viac lebo keby fakt bojoval o zivot tak by vyuzil kazdu sancu. A nakoniec napises ze nevadi ved je to serial. Takze naozaj neviem o co ti teraz ide.
Nech citam ako chcem, vidim len ako sa stazujes ze si toho nezobral viac lebo keby fakt bojoval o zivot tak by vyuzil kazdu sancu. A nakoniec napises ze nevadi ved je to serial. Takze naozaj neviem o co ti teraz ide.
vidim ze si jeden s tych co hned chytia za jedno slovo uprostred myslienok, ale nechajme to uz tak bo nema zmysel to dalej rozoberat ...
aj tak je jasne kazdemu ze je to len serial resp. dokument a ze chalan demonstruje ako prezit v prirode, a keby naozaj musel takto v prirode stravit par dni vyzeralo by to trochu inak, o tom je to cele
aj tak je jasne kazdemu ze je to len serial resp. dokument a ze chalan demonstruje ako prezit v prirode, a keby naozaj musel takto v prirode stravit par dni vyzeralo by to trochu inak, o tom je to cele
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Ultimate Survival
neviem preco sa hrate na mudrych a kritizujete ho... aj keby sa bearovi neco stalo tak stab zo sebou vybavenie a jedlo s vodou a ked sa vam to nepaci tak to nepozerajte lebo je to "fake"
pre mna je to pan lebo kto by z vas jedol surove hady a cervy???
pre mna je to pan lebo kto by z vas jedol surove hady a cervy???
šak ok... len je to sranda celkom, ked po lese beha sliepka, on vezme haluz a zachvílku večeria 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
len pre upresnenie - Bear to robí ako show, treba to brať ako show a nie návod ako prežiť v divočine! V tých videách sa dá nájsť množstvo užitočných rád, ktoré môžu pomôcť v krízových situáciách, no netreba brať to, čo tam predvádza ako príručku. V tomto ohľade skôr odporúčam chlapíka Ray Mears.
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som skoro odpadol ked vybral zo stromu tu larvu alebo co to bolo a zacal ju papat
tu je aj video
http://www.youtube.com/watch?v=IFJxabPfKqY
http://www.youtube.com/watch?v=IFJxabPfKqY