Battlefield: Bad Company 2
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
da sa to cez ebay zobrat aj na dobierku?
-
2janci2
Medium Professional
jasne ze sa da... no rozmyslam ze to aj ja z tade zoberiem...vsak to je za menej ako polovicu... vyslo by to na 18 libier, cize dakych 20 €...ale stve ma ta dodacia doba, pise tam,ze to bude posielat az 15. marca a donaska je este 2 dni...no tak to by som sa nacakal 
Dá sa to aj vez paypal aj cez dobierku ????
-
paracentesis
VIP
Myslim, ze na ebay jde platit jen pres platebni kartu nebo paypal. Dobirky jsem si nikdy nevsiml, ale neverim, ze by tam byla.
Ja osobne bych teda nikomu z druheho konce sveta na dobirku urcite nic neposlal
EDIT: http://ebayaukce.cz/ebay-a-bezpenost
Ja osobne bych teda nikomu z druheho konce sveta na dobirku urcite nic neposlal
Ako to myslis? nejak v hre alebo ako? lebo k PC nemam zapojeny ziadny gamepad.Ryan_Cooper_33 napísal: asi mas zapojeny gamepad
staci si precitat par prispevkov dozadu a zistil by si, ze tento problem je sposobeny chybne aplikovanym liecivom.Denis92 napísal:Ked sa chcem otocit dolava alebo doprava tak to ide strasne rycho a vobec sa na to neda reagoavat ze kedy staci.len trochu tuknem do klavesnice a otocim sa aj 4krat.viete mi pomoct?
musis skopcit VSETKO z adresara s liecivom nie len exe. ked skopcis aj tie textove subory tak ti to pojde normalne
To sa aj mne stalo len musiš prekopirovať aj tie testové súbory (jaberwocky,pitoni)
Sewaste wedeli yb ste my prosim poradit ...mam taky problem ze normlane nainstalujem hru chvylu ju hram ked wipnem nechce my ju spusstit wypise my chybu ,,,skusal som aj preinstalowat ale vzdy to roby
Ja s tym mam menšie skúsenosti, lebo som už niečo objednával z druheho konca sveta ale vždy prišlo čo som objednal, aj ked to trocha dlhšie trvalo ale prišlo.paracentesis napísal:Myslim, ze na ebay jde platit jen pres platebni kartu nebo paypal. Dobirky jsem si nikdy nevsiml, ale neverim, ze by tam byla.
Ja osobne bych teda nikomu z druheho konce sveta na dobirku urcite nic neposlal![]()
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 18:13)
Ja s tym mam menšie skúsenosti, lebo som už niečo objednával z druheho konca sveta ale vždy prišlo čo som objednal, aj ked to trocha dlhšie trvalo ale prišlo.paracentesis napísal:Myslim, ze na ebay jde platit jen pres platebni kartu nebo paypal. Dobirky jsem si nikdy nevsiml, ale neverim, ze by tam byla.
Ja osobne bych teda nikomu z druheho konce sveta na dobirku urcite nic neposlal![]()
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 18:14)
Nevymazal si niečo z hry ???Rastoo3 napísal:Sewaste wedeli yb ste my prosim poradit ...mam taky problem ze normlane nainstalujem hru chvylu ju hram ked wipnem nechce my ju spusstit wypise my chybu ,,,skusal som aj preinstalowat ale vzdy to roby
Správne si crackol ???
sice predobjednavku som zrusil a uz som nejak na tu hru nemal chut - ale tej cene na ebayi sa neda povedat nie - perfektna cena a este k tomu limitovana ed. Asi to zoberem, peniaze niesu problem ani dodacia doba - uplne staci kym mi to dojde na narodky 
rochedo tiež máš pravdu, za takú sumu sa to oplatí 20€
vyskusaj stiahnut odtialtoRastoo3 napísal:Sewaste wedeli yb ste my prosim poradit ...mam taky problem ze normlane nainstalujem hru chvylu ju hram ked wipnem nechce my ju spusstit wypise my chybu ,,,skusal som aj preinstalowat ale vzdy to roby
Kód: Vybrať všetko
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?binkw32C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2
tuto kniznicu mi pouziva viacero hier, ktore pouzivaju bink video
popr. napis PM keby neslo, poslem ti moj subor
Neviem či mu to pôjde lebo mne tiež nechcelop a vypysovalo chybu binkw32, niekde som ho našiel a znova to isté
us my to ide ale ide my to zatial spustat len cez c) program file )elektronic arts ,,,, a stade a a ked tam na plochu priečinok ftedy to nejde ,,,musim to znovu cracknut aby my to wobec slo
avsak mne to robi stale,aj ked som ta tie subory nakopiroval.majik napísal:
staci si precitat par prispevkov dozadu a zistil by si, ze tento problem je sposobeny chybne aplikovanym liecivom.
musis skopcit VSETKO z adresara s liecivom nie len exe. ked skopcis aj tie textove subory tak ti to pojde normalne
Denis92 skus zohnať iný crack "crackfix"
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 19:52)
NECHCE MI UKLADAŤ !!!!!!!!! HELP
chcem sa opýtať že či už vyšla tá verzia RETAIL či aká to je , Dakujem 
-
Ba-Yo
Light Professional
mne uklada v pohode asi si niekde spravil chybu
A kde ????
Možno že som nainštaloval PunkBuster ???
Možno že som nainštaloval PunkBuster ???
-
Ba-Yo
Light Professional
je tam napisane citujem:nejčastěji se platí předem na účet či dobírkouparacentesis napísal:Myslim, ze na ebay jde platit jen pres platebni kartu nebo paypal. Dobirky jsem si nikdy nevsiml, ale neverim, ze by tam byla.