anime ma nat 26 casti a over
Naruto
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mas s tym problem? Chces flejmovat?Opak napísal:budem si radšej farbiť tvár na bielo a oči si machliť čiernou nie??
Nie nemusis si robit corpsepaint. Uplne staci ak si oblecies na seba nejake vrecia, das si siltovku do uhla 30 stupnov, zavesis si na krk retaz, ktora bude mat na konci upevneny kruh s napisom KKT a budes zase kral ulice. Do tej doby si len debilko, ktory sa boji metalistov tak sa do nich navaza na nete.
su aj take animeaxXis napísal:Co sa vam paci na tychto pokemonoidnych animeckach, ktore sa produkuju v naklade 1500 casti za den? Vsak to uplne postrada originalitu, len to stale nezmyselne natahuju aby mohli nikomu vymysliet killbilljutsu![]()
anime ma nat 26 casti a over
to Opak: tak tomuto sa vravi ubohy pokus o flame
pozri sa..tvoje sprosté reči ma nemožu uraziť lebo takých ako ty berem s rezervouaxXis napísal:Mas s tym problem? Chces flejmovat?
Nie nemusis si robit corpsepaint. Uplne staci ak si oblecies na seba nejake vrecia, das si siltovku do uhla 30 stupnov, zavesis si na krk retaz, ktora bude mat na konci upevneny kruh s napisom KKT a budes zase kral ulice. Do tej doby si len debilko, ktory sa boji metalistov tak sa do nich navaza na nete.
-
Hulkm
Professional
troska treba ozivit topic.......
akurat som dopozeral 4. film a bola to supa. len ten koniec sa mi vlemi nepacil ale tie zapasi boli riadne, jasne ze posledny a este ked sa rock lee bil stym kamennym to bolo riadne......naruta pozeram dlksie a vzdy sa neviem dockat dalsieho dielu....no ak niesu fillery ako bolo asi od 130+ casti v starom narutovi....shippuuden sa mi tiez paci len stym natahovanim deja to vedia dost znechutit, dopozeras cast a zistis ze sa nic nestalo a dej sa ani nepohol....uz sa neviem dockat ako bude vyzerat ta nova narutova technika
akurat som dopozeral 4. film a bola to supa. len ten koniec sa mi vlemi nepacil ale tie zapasi boli riadne, jasne ze posledny a este ked sa rock lee bil stym kamennym to bolo riadne......naruta pozeram dlksie a vzdy sa neviem dockat dalsieho dielu....no ak niesu fillery ako bolo asi od 130+ casti v starom narutovi....shippuuden sa mi tiez paci len stym natahovanim deja to vedia dost znechutit, dopozeras cast a zistis ze sa nic nestalo a dej sa ani nepohol....uz sa neviem dockat ako bude vyzerat ta nova narutova technika
sa asi nacakas sak ide filler teraz niaky... manga powaHulkm napísal:troska treba ozivit topic.......
-
AXO
Professional
zdravim vsetkych, omylom som videl par dielov na JETIX a zapacilo sa mi to, tak stahujem vsetky diely vratane pokracovania...
lenze mam problem, mam diely 1-170; 192-220 v .mkv s CZ hardsub, ale tych 20 casti 171-191 nemozem nikde zohnat..... nasiel som len RMVB s ENG hardsub, a ked na to dam CZ titulky externe, tak sa to zlieva s tymi ENG...
nemohol by ma niekto kto ma tieto diely(nemusi byt .mkv, ale hociaky subor, len nech to ma CZ hardsub - alebo aspon cisto len japonsky jazyk bez hardsub, titulky dam aj externe, ale aby to nemalo anglicke titulky zabudovane v obraze) kontaktovat pomocov Suk. spravy ?
blizsie info a pripadne K+ sa potom uz pomocou sprav dohodneme, nedavajte linky sem, neni to warez forum
dakujem
lenze mam problem, mam diely 1-170; 192-220 v .mkv s CZ hardsub, ale tych 20 casti 171-191 nemozem nikde zohnat..... nasiel som len RMVB s ENG hardsub, a ked na to dam CZ titulky externe, tak sa to zlieva s tymi ENG...
nemohol by ma niekto kto ma tieto diely(nemusi byt .mkv, ale hociaky subor, len nech to ma CZ hardsub - alebo aspon cisto len japonsky jazyk bez hardsub, titulky dam aj externe, ale aby to nemalo anglicke titulky zabudovane v obraze) kontaktovat pomocov Suk. spravy ?
blizsie info a pripadne K+ sa potom uz pomocou sprav dohodneme, nedavajte linky sem, neni to warez forum
dakujem
www.narutoget.com
odtial som to tja pozeral
fachcalo v pohode
su tam english bez titulkov a jap s titulkami
jap s titulkami su aj HQ a to sa hned inak pozera 
edit: je toho plny net tak vazne nemyslim ze to je warez...
edit: je toho plny net tak vazne nemyslim ze to je warez...
-
Hulkm
Professional
asi predvcerom sa objavili na konohe tie zvisne diely ktore aj tebe chybali v hardsubeAXO napísal:zdravim vsetkych, omylom som videl par dielov na JETIX a zapacilo sa mi to, tak stahujem vsetky diely vratane pokracovania...
dakujem
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Naruto
a co tak pokec o mange ta je ovela zaujimavejsia
omnoho dielov dopredu ako anime, bez fillerov (vymysleny pribeh od tvorcov anime a nie od mangy-tie casti s ktorych sa ti ce grcat
) a je to celkovo lepsie ked niekto chce tak mu poslem na ss linky na download alebo kde si to mozu online precitat
omnoho dielov dopredu ako anime, bez fillerov (vymysleny pribeh od tvorcov anime a nie od mangy-tie casti s ktorych sa ti ce grcat
-
Vigor
King
Priznam sa, v mange som aktualny, cakam na 485.
Tak tiez nie som fanda fillerov ale tak fillery su tu preto ze manga uz nie je tak popradu ako bola a serial je uz moc blizko toho aby bol dejovo tak daleko ako manga a to autorom vadi a preto tam davaju fillery.
Nie je to len pri Narutovi takze v tom problem nie je a tento filler co je ted je celkom zaujimavy mame tu dalsieho Jinchuurikena,ktoreho naprv mange nebol k videniu
Nie je to len pri Narutovi takze v tom problem nie je a tento filler co je ted je celkom zaujimavy mame tu dalsieho Jinchuurikena,ktoreho naprv mange nebol k videniu
-
Corn Flake
Guru wannabe
no bodaj by nebola lebo ked suboj co je v mange na 20 casti daju do anime do dvochateista napísal:Tak tiez nie som fanda fillerov ale tak fillery su tu preto ze manga uz nie je tak popradu ako bola a serial je uz moc blizko toho aby bol dejovo tak daleko ako manga a to autorom vadi a preto tam davaju fillery.
a konecne sasuke slepne!!!!! tak mu treba!!!!!