Teraz keď aj sa sťažujem tak mi povie, že „ping máš dobrý“... Jasné, dobrý je vtedy keď nič nerobím. Proste ťahá sa to veľmi dlho a nič nevie riešiť, nechce riešiť alebo ja už neviem. Stále len počúvam výhovorky a ako mám ja všetky moje klientské zariadenia zlé a neviem aké...
Slovné sťažnosti nepomohli. Chystám sa napísať reklamáciu. Tá na 99% nič nevyrieši (poznám tú firmu, je to banda vydrbaných ľudí), pretože jednať s takým človekom ako je môj provider je neskutočné... Ako ďalej postupovať po reklamácii keď sa nič nezlepší?
Toto je na tom všetkom najhoršie, že bývam na vidieku a nemám nič iné na výber
Bohužiaľ som z východu a tu je to bežné takýto vydrbanci – nejaký „macher“ si zoberie lepšiu konektivitu a potom to poskytuje a robí si čo chce. A keď si otvoríš hubu tak si najhorší lebo "zákazník sa sťažuje". A pri jednaní s nimi mám pocit, že ich obťažujem, že čo vlastne im také niečo hovorím, ja predsa ako "správny zákazník" by som mal držať hubu a platť za niečo čo ani nejde. Ja taký nebudem, v žiadnom prípade.
Takže momentálne mám internet, ktorý ani nemôžem použiť lebo keď začnem čokoľvek robiť ping je v riti, tým pádom keď začnem ťahať rýchlosť mám nejakých 20 KB/s keď sťahujem (kvôli pingu). Keď ma odpojí tak som v riti, nemám žiadnu inú možnosť pripojenia na niečo rýchlejšie ako je EDGE / GPRS
Čo mám robiť?