The Pacific [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
The Pacific [spoilers]
Nuž.
HBO pripravujú novú vojnovú drámu s názvom The Pacific
Po úspešnom kúsku Band of Brothers sa podľa mňa môžeme zaručene tešiť na túto vojnovú drámu, ktorá má prísť niekedy v marci tohto roku.
Verím že nás to minimálne zaujme.
Keďže na tom znovu pracujú Hanks so Spielbergom, myslím že tu máme zaručené vojnové chvíle : )
wiki
imdb
HBO pripravujú novú vojnovú drámu s názvom The Pacific
Po úspešnom kúsku Band of Brothers sa podľa mňa môžeme zaručene tešiť na túto vojnovú drámu, ktorá má prísť niekedy v marci tohto roku.
Verím že nás to minimálne zaujme.
Keďže na tom znovu pracujú Hanks so Spielbergom, myslím že tu máme zaručené vojnové chvíle : )
wiki
imdb
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Pacific
asi vsetci, co sme videl BoB sa tesime 
dúfam že to bude tak bombovo kvalitné jak band of brothers .veľmi sa na to teším 
tak toto bude urcite pecka , kedze to opat reziruju Spielberg + Hanks
Band of Brothers Spielberg len produkoval, nie?
Ano aj z Hanksom. Oni nerezirovali ten serial, kazdy diel niekto iny, akurat pätku krizovatky reziroval Hanks (ak si dobre pamatam).Gangy napísal:Band of Brothers Spielberg len produkoval, nie?
-
PAIN
Light Professional
Wau ! ...teším sa, takéto filmy (seriály) môžem
-
chipp12
Light Star
uz sa nemozem dockat
inak 15.3 je premiera u nas na HBO aj ked radsej to asi aj tak potom stiahnem v HD kvalite 
-
canopus
Addict
esteze tam hraju skoro vsetci z TRUE BLOOD 
tiez sa tesim ked to bude aspon take dobre ako BoB tak to bude super
-
Soviet
Darca
Tak prvu cast mame vonku..
Skoda, ze to nevydali naraz, bo to bude cakania po castiach.
Super, dakujem za info, myslel som, ze to pojde az dnes vecer, okamzite stahujem, na toto sa tesim odkedy sa ku mne dostali prve informacie 
BoB bola absolutna dokonalost, toto musi byt lepsie
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2010, 14:07)
No prvy diel za mnou, teraz to bude trochu spoileroidne:
BoB bola absolutna dokonalost, toto musi byt lepsie
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2010, 14:07)
No prvy diel za mnou, teraz to bude trochu spoileroidne:
Zacalo to trochu prudko, uvod BoB sa mi pacil viac, ale urcite od Pacificu necakam, ze to bude kopia a preto vitam, ze sa tvorcovia vydali inym smerom. Spracovanie je dokonale, dej je zatial tazko hodnotit, bola to iba zoznamovacka, takze cakam a este si nedovolim hodnotit.
PS: dost ma zarazilo, ked pozerali na tie bojujuce lode, jedna vybuchla a zvuk bolo pocut hned...v tomto seriali by som nieco take necakal, ale to je zatial asi jedina chyba, ktoru som nasiel
-
Tomasko
Guru wannabe
velmi dobry pocit z prveho dielu, pekne sceny
BoB zatial neprekonany hollywoodsky serial... musim uznat na to ze to bolo z usa produkcie to bolo velmi blizko realite a som neskonaly fanusik toho - skoda tych par odchyliek od reality ale inak super!
na pacifik sa tesim aj ked to u mna osobne bob neprekona, nakolko podobna jednotka sa uz v us. army nevyskytla
aj tak sa strasne tesim a ked bude original set box tak ihned kupujem... 2.sv.vojna to je moje
som rad ze sa k tomu stale vracaju a nenechaju tuto temu zapadnut prachom...
na pacifik sa tesim aj ked to u mna osobne bob neprekona, nakolko podobna jednotka sa uz v us. army nevyskytla
aj tak sa strasne tesim a ked bude original set box tak ihned kupujem... 2.sv.vojna to je moje
som rad ze sa k tomu stale vracaju a nenechaju tuto temu zapadnut prachom...
-
tomasito13
Star
bude to nieco na sposob BoB ze 10 casti alebo urcity pocet? alebo donekonecna ako m.a.s.h.?
urcite to nebude ako mashtomasito13 napísal:bude to nieco na sposob BoB ze 10 casti alebo urcity pocet? alebo donekonecna ako m.a.s.h.?
jedna sa o financne velmi narocny projekt, ktory pojednava a skutocnych jednotkach a ludoch co bojovali v 2. sv. vojne aj ked su tam odchylky od reality pre dvodod ako na to hollywood ma to uz je ich vec...
malo by to tusim byt tiez ako bob na 10 casti... konkretnost o ktoru jednotku sa tam jedna netusim nakolko sa zameriavan na vojnu v europe prednostne... ale velmi sa tesim napr na iwo jimu neviem v ktorej casti, ale ak poznate film flag of fathers od clinta eastwooda, kde serzant ktory viedol catu co davala druhu vlajku na mont suribachi bol slovak michael strenk! ak to tam bude tak som zvedavy na vyobrazenie... bohuzial neskor na tom istom ostrove zomrel od srapnelu ktory sposobila vlastna palba tusim z mortaru ked sa snazili ostrelovat zakopane pozicie japoncikov... S!
-
Soviet
Darca
Kvalitna zoznamovacia cast..ocakavam vsak od dalsich casti len a len pridavanie a vtahovanie divaka viac a viac do deja..
No kukol som prvu cast a musim povedat ze som trochu sklamany.
1. Diel bol velmi kratky, len 45 minut s porovnanim takeho BoB kde napr taka Currahee trvala 70 minut
2. Slabe zoznamovanie sa s postavami. Ukazali nieco na zaciatku a potom z nicoho nic je august 1942 a bojuju v guadalcanale a este vobec ani neviem kto je kto
3. Cely ten diel bol nejaky cudny, nic sa tam take dolezite nedialo. Asi 5 krat sa tam vystriedal den s nocou bez nejakeho vyraznejsie dejoveho posunu. Vojaci sa len prechadzal prisla noc, potom si vojaci nieco povedali, prisiel den, opat niekto nieco povedal alebo niekam isli, prisla noc atd atd... stale to iste
Jedine plus v tom filme boli ti japoncici a ich pekne fanaticke spravanie.
1. Diel bol velmi kratky, len 45 minut s porovnanim takeho BoB kde napr taka Currahee trvala 70 minut
2. Slabe zoznamovanie sa s postavami. Ukazali nieco na zaciatku a potom z nicoho nic je august 1942 a bojuju v guadalcanale a este vobec ani neviem kto je kto
3. Cely ten diel bol nejaky cudny, nic sa tam take dolezite nedialo. Asi 5 krat sa tam vystriedal den s nocou bez nejakeho vyraznejsie dejoveho posunu. Vojaci sa len prechadzal prisla noc, potom si vojaci nieco povedali, prisiel den, opat niekto nieco povedal alebo niekam isli, prisla noc atd atd... stale to iste
Jedine plus v tom filme boli ti japoncici a ich pekne fanaticke spravanie.
kali: no podla mna tym prave chceli poukazat na tu atmosferu - prisli na pekny ostrov, nemali este ani cas zoznamit sa, preslo par dni bez nejakych bojov...proste je to ine ako pri bojoch v Europe. Predpokladam, ze sa drzia reality najviac ako sa da, ale zaroven to chcu nechat trochu akcnejsie. A zas keby bola prva cast o tom ako chodia v dzungli a nic sa nedeje, tak by sme asi nebolo nadseni 
Ale praveze tato cast bola iba o tomto.GothaR napísal:A zas keby bola prva cast o tom ako chodia v dzungli a nic sa nedeje, tak by sme asi nebolo nadseni
Proste cakal som nejak podobny uvod ako v BoB, ze nejaky vycvik alebo take pstupne prichadzanie k boju. Takto nevies nic, ci ti vojaci uz niekde bojovali, alebo ci je to ich prvy boj atd... Nevytvoril si si ziaden vztah k tym postavam ako BoB dej ti k tomu nedal prilezitost. Proste ukazali 3 postavy a zrazu su vseci uprostred boja v guadalcanale, kde len chodia po dzungli.
No hadam dalsie casti budu zaujimavejsie.