Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Crysis, nie nehral.
prosim vas co mam robit v misii...je zimna som tam sam nikde nikoho jeden nepriatel dvaja a nic idem z hory dole..ale on asi zamrzne cestou..no veru neviem co robit..
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
musis sa ist zohriat ku krbu (v tych domcekoch)alebo zostrelit sudy a pri nich sa zohriat
aha takze v kazdej takej osadke sa mam zohriat? lebo kazdych par metrov je par domov na kope ale vsade je nejaky nperiatel..dik za radu
Hej ja mam problem chcem hrat multak a potrebujem neaky product key ale vygenerovane ziadne neplatia neviete co to potrebujem surne prosim vopred velke dik.
-
paracentesis
VIP
Kup si original ...
na na w*r forach je napisane ze sa taketo veci maju riesit tu.takze by som poprosil o pomoc alebo aby niekto mi poslal product key vy si myslite ze my warez**i nie sme ludia keby som si mal kazdu hru kupit navystacim sa na mesiac ved aj ja si kupujem hry ak neverite hodim screen mam doma kolko 30-40 originaliek,niektore som pozical ale ja nie som milionar aby som si kupoval hry kazdy mesiac za 1500 sk alebo kolo1000 daco hry ked su velmi drahe a nie som plnolety nezarabam skuste pochopit ze nie vsetci sme tu rozmaznane deticky ktorym rodicia kupia vsetko(nenarazam na vsetkych tak sorry tym koho sa to netyka)Ja som tiez zacal stahovat az ked som bol plne na dne a mna nepodporuju velmo rodicia v elektronike kupia na vianoce hru za tisicku raz za rok a cau parky.Takze prosim o jednoduchu pomoc product ke pre bf bc 2 snad si teraz nebudem kupovat origo len aby som hral multak ne:D ked som ju uz patkrat presiel.
a čakáš že ti niekto dá nebodaj svoj cd key alebo čo?
//povedzme že mám ten cdkey, stiahnem z netu hru, dám pri instalacke origo cd-key a crack nechám na pokoji..a aktiváciu zvolim po nete?
//povedzme že mám ten cdkey, stiahnem z netu hru, dám pri instalacke origo cd-key a crack nechám na pokoji..a aktiváciu zvolim po nete?
-
Pigesko
King
ty si fakt myslis ze ti niekto posle nepouzity key ?
ved tych 1500sk nestoji krabica alebo CD, ale prave ten cd-key 
to si fakt myslis ze s tymto blbym prispevkom na niekoho zaposobis ? alebo si len teraz spadol zo stromu ?fanboy222 napísal:na na w*r forach je napisane ze sa taketo veci maju riesit tu.takze by som poprosil o pomoc alebo aby niekto mi poslal product key vy si myslite ze my warez**i nie sme ludia keby som si mal kazdu hru kupit navystacim sa na mesiac ved aj ja si kupujem hry ak neverite hodim screen mam doma kolko 30-40 originaliek,niektore som pozical ale ja nie som milionar aby som si kupoval hry kazdy mesiac za 1500 sk alebo kolo1000 daco hry ked su velmi drahe a nie som plnolety nezarabam skuste pochopit ze nie vsetci sme tu rozmaznane deticky ktorym rodicia kupia vsetko(nenarazam na vsetkych tak sorry tym koho sa to netyka)Ja som tiez zacal stahovat az ked som bol plne na dne a mna nepodporuju velmo rodicia v elektronike kupia na vianoce hru za tisicku raz za rok a cau parky.Takze prosim o jednoduchu pomoc product ke pre bf bc 2 snad si teraz nebudem kupovat origo len aby som hral multak ne:D ked som ju uz patkrat presiel.
-
DAMON88
Professional
tak si zahraj a uvidis 3D pozadierasko333 napísal:Crysis, nie nehral.
pracuje sa aj na preklade SP? nevie sa o nicom?
-
brendnpeto
Medium Expert
On to podla mňa len nepochopil...rochedo napísal: to si fakt myslis ze s tymto blbym prispevkom na niekoho zaposobis ? alebo si len teraz spadol zo stromu ?
Chlapec to je tak, že ked chceš hrať po nete BF, tak iná možnosť neni, len si kúpiť originál hru, ktorá obsahuje práve to CD KEY... Z toho plynie to, že ked máš hru stiahnutú z netu, tak si hru po nete nezahraješ, jedine ešte možno, že by si od niekoho kúpil to CD KEY, lebo zadarmo ti to nikto nedá...
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Tak som dnes skúsil multiplayer a už som tam videl pobehovat hráčou s 15LVL, to kedy stihli 
-
DAMON88
Professional
to su taky co hraju 24hodin denne 7dni v tyzdni xD
Zajtra mi dojde original z PGS. Tak strasne sa uz tesim ked zahram multak. Btw. včera bol spustený český server EAS Public Ranked Server s 24 slotami. Tak snad sa tam potom stretneme 
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Predom ta pripravím na menší problém ohladom punkbusteru, ktorý sa môže a nemusí vyskytnút, stačí ho iba aktualizovat.Polda_SK napísal:Zajtra mi dojde original z PGS. Tak strasne sa uz tesim ked zahram multak. Btw. včera bol spustený český server EAS Public Ranked Server s 24 slotami. Tak snad sa tam potom stretneme
- Prílohy
-
- pbsetup.zip
- (718.64 KiB) 70 stiahnutí
-
aviceN
Guru
vysiel patch, neviete co robi okrem toho, ze updatuje na novu verziu? ma cca 260mb
-
Norick98
Medium Star
nestretli ste sa s tymto problemom? kamos si kupil key po nete, EA vsetko potvrdilo a hra mu funguje online na inom pc co ma doma a ja som skusal tiez jeho login a key na mojom pc a v pohode som hral mp. Ale ked chce on spustit hru na svojom pc tak mu vyhodi tabulku (vid obrazok)
hram MP okolo 15 min. a zrazu mi sekne hra
potom musim restartovat PC
nejake napady ? dam si to na low detail ale ajtak sa restartne PC