Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rasko333
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa rasko333 »

Crysis, nie nehral.
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

prosim vas co mam robit v misii...je zimna som tam sam nikde nikoho jeden nepriatel dvaja a nic idem z hory dole..ale on asi zamrzne cestou..no veru neviem co robit..
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

musis sa ist zohriat ku krbu (v tych domcekoch)alebo zostrelit sudy a pri nich sa zohriat
petko117
Medium Star
Medium Star

aha takze v kazdej takej osadke sa mam zohriat? lebo kazdych par metrov je par domov na kope ale vsade je nejaky nperiatel..dik za radu
fanboy222
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fanboy222 »

Hej ja mam problem chcem hrat multak a potrebujem neaky product key ale vygenerovane ziadne neplatia neviete co to potrebujem surne prosim vopred velke dik.
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Kup si original ...
fanboy222
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fanboy222 »

na na w*r forach je napisane ze sa taketo veci maju riesit tu.takze by som poprosil o pomoc alebo aby niekto mi poslal product key vy si myslite ze my warez**i nie sme ludia keby som si mal kazdu hru kupit navystacim sa na mesiac ved aj ja si kupujem hry ak neverite hodim screen mam doma kolko 30-40 originaliek,niektore som pozical ale ja nie som milionar aby som si kupoval hry kazdy mesiac za 1500 sk alebo kolo1000 daco hry ked su velmi drahe a nie som plnolety nezarabam skuste pochopit ze nie vsetci sme tu rozmaznane deticky ktorym rodicia kupia vsetko(nenarazam na vsetkych tak sorry tym koho sa to netyka)Ja som tiez zacal stahovat az ked som bol plne na dne a mna nepodporuju velmo rodicia v elektronike kupia na vianoce hru za tisicku raz za rok a cau parky.Takze prosim o jednoduchu pomoc product ke pre bf bc 2 snad si teraz nebudem kupovat origo len aby som hral multak ne:D ked som ju uz patkrat presiel.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

a čakáš že ti niekto dá nebodaj svoj cd key alebo čo?
//povedzme že mám ten cdkey, stiahnem z netu hru, dám pri instalacke origo cd-key a crack nechám na pokoji..a aktiváciu zvolim po nete?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ty si fakt myslis ze ti niekto posle nepouzity key ? :roll: ved tych 1500sk nestoji krabica alebo CD, ale prave ten cd-key :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

fanboy222 napísal:na na w*r forach je napisane ze sa taketo veci maju riesit tu.takze by som poprosil o pomoc alebo aby niekto mi poslal product key vy si myslite ze my warez**i nie sme ludia keby som si mal kazdu hru kupit navystacim sa na mesiac ved aj ja si kupujem hry ak neverite hodim screen mam doma kolko 30-40 originaliek,niektore som pozical ale ja nie som milionar aby som si kupoval hry kazdy mesiac za 1500 sk alebo kolo1000 daco hry ked su velmi drahe a nie som plnolety nezarabam skuste pochopit ze nie vsetci sme tu rozmaznane deticky ktorym rodicia kupia vsetko(nenarazam na vsetkych tak sorry tym koho sa to netyka)Ja som tiez zacal stahovat az ked som bol plne na dne a mna nepodporuju velmo rodicia v elektronike kupia na vianoce hru za tisicku raz za rok a cau parky.Takze prosim o jednoduchu pomoc product ke pre bf bc 2 snad si teraz nebudem kupovat origo len aby som hral multak ne:D ked som ju uz patkrat presiel.
to si fakt myslis ze s tymto blbym prispevkom na niekoho zaposobis ? alebo si len teraz spadol zo stromu ?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

rasko333 napísal:Crysis, nie nehral.
tak si zahraj a uvidis 3D pozadie :) pokial mas nato spravne zelezo ako sa hovori :)
petko117
Medium Star
Medium Star

pracuje sa aj na preklade SP? nevie sa o nicom?
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

rochedo napísal: to si fakt myslis ze s tymto blbym prispevkom na niekoho zaposobis ? alebo si len teraz spadol zo stromu ?
On to podla mňa len nepochopil...
Chlapec to je tak, že ked chceš hrať po nete BF, tak iná možnosť neni, len si kúpiť originál hru, ktorá obsahuje práve to CD KEY... Z toho plynie to, že ked máš hru stiahnutú z netu, tak si hru po nete nezahraješ, jedine ešte možno, že by si od niekoho kúpil to CD KEY, lebo zadarmo ti to nikto nedá...
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Tak som dnes skúsil multiplayer a už som tam videl pobehovat hráčou s 15LVL, to kedy stihli :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

to su taky co hraju 24hodin denne 7dni v tyzdni xD
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Polda_SK »

Zajtra mi dojde original z PGS. Tak strasne sa uz tesim ked zahram multak. Btw. včera bol spustený český server EAS Public Ranked Server s 24 slotami. Tak snad sa tam potom stretneme :)
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Polda_SK napísal:Zajtra mi dojde original z PGS. Tak strasne sa uz tesim ked zahram multak. Btw. včera bol spustený český server EAS Public Ranked Server s 24 slotami. Tak snad sa tam potom stretneme :)
Predom ta pripravím na menší problém ohladom punkbusteru, ktorý sa môže a nemusí vyskytnút, stačí ho iba aktualizovat.
Prílohy
pbsetup.zip
(718.64 KiB) 70 stiahnutí
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

vysiel patch, neviete co robi okrem toho, ze updatuje na novu verziu? ma cca 260mb
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

nestretli ste sa s tymto problemom? kamos si kupil key po nete, EA vsetko potvrdilo a hra mu funguje online na inom pc co ma doma a ja som skusal tiez jeho login a key na mojom pc a v pohode som hral mp. Ale ked chce on spustit hru na svojom pc tak mu vyhodi tabulku (vid obrazok)
Prílohy
Untitled-1.jpg
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bmw4595 »

hram MP okolo 15 min. a zrazu mi sekne hra :/ potom musim restartovat PC :( nejake napady ? dam si to na low detail ale ajtak sa restartne PC :/
Napísať odpoveď