Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Kesoman: Ukludni sa hlavne. No, mas officialny server na ktory mas jeden login (raz sa prihlasis) a tam si vyberes realm na ktorom budes hrat. Co je na tom na nepochopenie?
DomCZo: Vypisuje ze je full ale da sa na neho pripojit. (Teda ako kedy, mne sa dalo dost casto, popripade ta to hodi do queue)
DomCZo: Vypisuje ze je full ale da sa na neho pripojit. (Teda ako kedy, mne sa dalo dost casto, popripade ta to hodi do queue)
Nemate niekto ucet na twinstar.cz? Vymenil by som za moj ucet na anthoria.net (71 war a 60DK) , alebo na twinstare mam 48 maga u hordy, toho by som vymenil za paladina
hlúposť z DT mám tam 80 rogunu ale demencia sa filtruje lebo deti nevedia chodit raidy takže sa to delí na 12+ a 18+ na VT co mame v guilde tak skoro all 20+ takže tak a inak o tom TH sa tiež hovorí že server na úrovni ale tiež na zahodenie není Sylvanas, Stormscale Burning blade...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
royalflush odkedy hras na TH? to ty mas nick Werwolf?
-
sophyxx
Amateur
Hmm no ja som mal postavy na na Anthorii
Takze v poradi : Troll(ka) Shaman 80 - Elemental, Restoration (Nejake tie t7, hateful, a deadly veci), Blood Elf(ka) Death Knight 70 - Vyuzival som ho len na profesie
Undead(ka) Warlock 43 - Pri expeni Affliction
tie dalsie nespominam boli to len take postavy na ktorych som hral ked som sa nudil na Mainovy
no prisiel den ked som si povedal a bolo dost ... Logol som sa a vsetko som zmazal ... asi 2 rocne hranie poslo len tak, Wowko som zmazal a uz sas k nemu nemienim vratit
Mimochodom bol som zatazeny na Zenske pohlavie
ako ste si asi vsimli 
-
Royalflush
Guru wannabe
Wtf? nie.SchYzo napísal:royalflush odkedy hras na TH? to ty mas nick Werwolf?
Mam nick Dreamcrusher a mam lvl 8.
predam popripade vymenim ucet na ofiku frakcia aliancia, server Twilight´s hammer (su tam i nasi), paladin lvl76 (v pripade zaujmu dotiahnem na 80), profesie enchanting, jewelcrafting (low lvl), je tam 75k honorov + chest furious gladiator v banke. mam dual talenty + retribution (nato su stavane aj veci) a protection nick werwolf (vlkodlak). k predaju uctu je myslim potrebne predat aj wow dvd + 2 datadisky. vzhladom na vysoku cenu hier a klubovej karty a neopisatelne vela casu ktory som na expenie a budovanie hera venoval som sa rozhodol pre 200 euro. pripadne by som tento ucet vymenil za priesta, druida, samana alebo mageho, najlepsie lvl 75-79, horda, server nerozhoduje avsak postava na burning blade, za alianciu by potesila. ak by niekto mal zaujem tak napiste sukromnu spravu, toto moc necitam
byvam kusok od nitry
byvam kusok od nitry
-
Hotwire
Addict
no toto...tak kto ta tam k nam pozval?
-
Royalflush
Guru wannabe
Tvoje bydlisko v profile. 
-
blitzkrieg
Professional
chcem predať účet na offi ..server kazzak ..hrá tam aj cz / sk komunita ...mám kopu altov a túto 80lvl ...
+ rogue twink ..chcem to predať za 80€ ..čo najskôr ..kto sa mi ozve ako prvý ..má zľavu ...
tento druid má dual talenty ...equip so 700 resi v banke, mám equip tak ako na feral,balance a resto ...280% mount ..a nejaký zlaté ...viac si pozrite na armory ..viď link vyššie ...
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&cn=Tannaratento druid má dual talenty ...equip so 700 resi v banke, mám equip tak ako na feral,balance a resto ...280% mount ..a nejaký zlaté ...viac si pozrite na armory ..viď link vyššie ...
Poradi mi niekto ako si mam rozdelit talenty na retri pala? som 70 lvl a idem expit akurat do 80.. ale viac menej chcem vediet ako si to mam rozdelit ked budem hravat PVP
prosim vas ako sa vola addon na tieto cisla? tie original vo wow su strasne spatne. diky
- Prílohy
-
- 000.JPG (11.92 KiB) 1176 zobrazení
myslím že písmo sa dá upraviť len tak že vytvoríš v zložke wow zložku fonts a do toho hodíš písmo ake chceš a malo by to ísť
no ale tam su aj ine farby toho pisma.
Hrá niekto na realme Ravencrest ? Ak náhodou áno ozvite sa. PM
Ja mám všetko v retri okrem toho prvého talentu ktorý znižuje náklady many na instant cast spells.Meken napísal:Poradi mi niekto ako si mam rozdelit talenty na retri pala? som 70 lvl a idem expit akurat do 80.. ale viac menej chcem vediet ako si to mam rozdelit ked budem hravat PVP
Namiesto toho si daj do protection 5 talentov do divine strenght.
to čo za sprepáčením sračku si vypotil zo sebaMiňo_sk napísal:
Ja mám všetko v retri okrem toho prvého talentu ktorý znižuje náklady many na instant cast spells.
Namiesto toho si daj do protection 5 talentov do divine strenght.
-
Hotwire
Addict
suhlasim s kostakom
debilnejsi spec snad ani byt nemoze 
Tak retri je sám o sebe debilný spec 
tak v retri som si nedal deflection, v protection som si dal strenght a v holy seals of the pure a este by som sa spytal ci si mam dat talen seal of command alebo na damage vyuzivat ten seals of the pure?