To si tam len tak vbehol v civile a odstrelil toho chlapika?DeJF napísal:Lenže ja som ten oblek nemal vôbec
Ak si si ho nebol obliect, tam kde si ten doktor umyval ruky, tak neviem ci sa da este zohnat a inac naco ti uz teraz je?
Tak to nieje mozne, pretoze ked som hru odinstalovaval tak mi normalne nabehla tabulka na zrusenie licencneho kluca, aby sa dal pouzit pri dalsej instalacii,takze to mozes instalovat na kolko pc chces, ale ak to mas na jednom pc a chces pouzit ten isty kluc na druhe pc tak ti ho nezoberie.pakrobolgari napísal:ma tu niekdo original?potreboval by som cosi zistit..niekde som cital ze ked kupis orig. tak ho mozu pouzit dalsi 4 ktorym pojde multiplayer
alebo to funguje len pre jedneho??
Ak tam mas najnovsi patch, tak to bude uz iba malou ramkou. Mne to blblo podobne, mam 2 GB ram, ale iba 5400ot disk a ked som isiel rychlo cez mesto, tak mi budovy nacitavalo iba ako kvadre s rozmazanou texturou a az ked som spomalil/zastavil, tak sa dotiahli aj detaily. Dost tomu pomohlo defragmentovanie disku, ale aj tak je to citit. Ked mas este menej ram, tak ti zrejme vela swapuje a z disku to nestiha poriadne citat.Tino-artS napísal:Hladal som v tejto téme ale nenašiel som odpoveď. Prakticky odpoveď na môj problém poznám, ide o slabú grafiku, ale potrebujem presnejšie info. Dnes som skúšal zapnúť GTA IV na mojej onboard 400mb HD4200 a 1GB RAMke (reálnych 896mb (share gpu)). GTA mi ide na low (niečo aj medium) a rozlíšení 1024x768 úplne krásne, žiadne lagy, no nenačíta mi scenériu, mesto. Prakticky áno, ale len malú oblasť, a keď z nej výjdem, pohybujem sa v prázdne kde vidím len autá, ludí lampy, a podobmnou pár metrov je more. Chvílku počkám, a načíta sa táto oblasť, no keď odídem, zase to isté.
Preto sa pýtam čí je problém v tej grafike, že nestíha, alebo je to pamäťou?
No vrtulnik nepride hned k tebeAwattar napísal:zavolam a mam vrtulnik ne?:D
Keď som si pred dvomi rokmi kúpil na vianoce GTA, mal som AMD X2 6000+, 4 GB 667 MHz DDR2, Windows XP a Win Vista 32 bit, 8800 GTS 512 OC. Hra bola doslova nehrateľná, trhala, šklbala. Proste na max. detailoch nešla hrať, na iných hry nehrávam, je to imo barbarstvo, ale nie každý si to môže dovoliť, takže tomu rozumiem. Neskôr som upgradol PC na Phenom II 965 BE, 4 GB 1066 MHz DDR2, Win Vista 32 bit a ATi Sapphire 4890 2 GB Vapor-X, hra na začiatku klesla na 20-15 fps, čo ma tiež nehorázne vytočilo. Skúšal som rôzne drivery, aj bety, aj neoficiálne. Proste galiba. Teraz som spustil GTA s tou istou zostavou s 285 GTX od jedného chalana na fóre, hra prakticky nedropne pod 50 fps, maximálne detaily, teda tak ako dovolí 1 GB pamäte.Dunlop napísal:Skúsim sa spýtať s odstupom času...
Keď GTA4 vyšlo, tak som ho skúšal. Avšak bolo to prakticky nehratelné, nehorázne framedropy, a taktiež rozdiel medzi najvyšším a najnžším rozlíšením a kvalitou prakticky žiadny... Proste mizerná optimalizácia (jasne, aj komp nemám nejake delo, ale...)
Chcem sa spýtať, vyriešili dačo patche? oplatí sa mi to znovu skúsiť?