Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
igorovic
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa igorovic »

Pardon ,zabudol :oops: som dodat, ze obranca s nozom vyviazol bez trestu
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

igorovic napísal:Pinhead v niecom mas pradu , ale s tymto nesuhlasim:
Toto moze platit na nejakeho "strejdu" z krcmy,ale nie na poulicneho bitkara, ktoreho bitky bavia a vyziva sa v nich a jemu jedno kolko inkasuje.
Vtedy musi na toho bitkara nastupit,este agresivnejsi/najeb****si/magor,ktory ho rozbije na kasu.
Btw skus vygooglit "sucker punch".
No... súhlasiť nemusíš, o to pokoj.... Ale to, čo som napísal, za tým si stojím.... A ver mi, funguje to aj na kedejakú pouličnú zberbu... Pretože treba byť síce kľudný, ale na strane druhej aj bezohľadný a zákerný..... Pouličný bitkár je možno king, keď zasype niekoho ranami hlava-nehlava...... ale keď narazí na súpera, ktorý pozná reálne použiteľné techniky + nezľakne sa jeho bu-bu-bu, tak sa oňho rozbije ako o skalu..... Pretože je rozdiel dávať rany hlava-nehlava (a dúfať, že kvantita preváži ich kvalitu) a dávať rany/výpady vyslovene účelovo (teda nie baletiť ako van Damme, ale spôsobovať zranenia reálne poškodzujúce protivníka)..... A to je ešte len taký "soft-core"..... Ísť na niekoho "hard-core" znamená fight to kill......
igorovic
Expert
Expert

Myslis ako kludny a pokojny ,ale zaroven agresivny a brutalny?No neviem pri tom adrenaline sa to akosi neda.Busenie ,zvieranie zaludku,cervena hmla pre ocami ?Ja ked som sa chodil mlatit ,tak som nikdy pokojny nebol a to dokonca aj niekolko hodin po bitke boji.Inac je rozdiel medzi bitkou a napadnutim,kedy sa musis branit.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Skúsim sa vyjadriť trochu inak...... Som použil zlé slovo...... nahraď si "kľud" úplne čistou a prázdnou mysľou a je to už dúfam pochopiteľnejšie.....A, to čo píšeš...búšenie srdca, ten zvláštny pocit v žalúdku, zúžené videnie..... aj to príde..... ale potom nasleduje jedno poriadne nadýchnutie, opadne to a potom nastane ten mnou uznávaný stav prázdnoty (kľudu) a pozornosti.... A, áno... bitka a obrana pred napadnutím je rozdiel... ale pokiaľ je človek pozorný a sleduje okolie, je predpoklad, že do bojového "modus operandi" naskočí skôr, ako keď to vôbec nečaká a je prekvapený ako debil......
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

takmer nikdy som sa nebil. iba ked som bol mali. ale čim som starši tym viac naražam na ludi ktory si chcu so mnou zmerat sily. ja mam taky problem že ked sa chysta bitka začnem sa uplne triast nebojim sa len sa vkuse triasem a vobec neviem ovladnut svoje telo. trasie sa mi noha idem dačo spravim tak sa mi pritom trasie ruka. neviete sposob nato alebo nejaky trik ako to zmiernit alebo ovladnut? nebyt toho davno by som niektore tie konflikty ktore sa takmer stali bitkou vyriešil bitkou :(
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No skús to jednoducho prekonať, trochu sa ukľudniť, dýchať. Ak to prekonáš prvýkrát, viac s tým nebudeš mať problém.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

vengard napísal:takmer nikdy som sa nebil. iba ked som bol mali. ale čim som starši tym viac naražam na ludi ktory si chcu so mnou zmerat sily. ja mam taky problem že ked sa chysta bitka začnem sa uplne triast nebojim sa len sa vkuse triasem a vobec neviem ovladnut svoje telo. trasie sa mi noha idem dačo spravim tak sa mi pritom trasie ruka. neviete sposob nato alebo nejaky trik ako to zmiernit alebo ovladnut? nebyt toho davno by som niektore tie konflikty ktore sa takmer stali bitkou vyriešil bitkou :(
adrenalin, pomoze ti len cvik, teda ze budes take situacie zazivat castejsie, a budes sa ich snazit kontrolovat (najlepsie by ti pomohol nejaky bojovy sport a sparingy)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Po bitke sa tiež začnem triasť. Blbo sa mi dýcha :D

Nožík pri sebe nosím vždy. V bunde sa nestratí :). Ztial som ho "požil" len raz. Išli som sám z koncertu (okolo 12:00) a nejaký kkt po mne hučal či mám problém. Tak som vytiahol nožík a povedal som mu nech ide do pi*e. Hovoril, že ok, ok a nejak pridal do kroku. Až potom ma napadlo čo sa mohlo stať keby nebol tak moc dosraný :-/
hughito
Redeemer
Redeemer

Nožík je velice ošemetná vec, ten by som zo sebou určite nenosil.
Ako si načrtol, daná osoba by sa zahrala na terminátora, ty by si nerozmýšľal, pichol by si ho, zabil by si ho a mal by si vystarané do konca života...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale veď v tom prípade by konal v sebeobrane...
hughito
Redeemer
Redeemer

Grim-Reaperka napísal:...ale veď v tom prípade by konal v sebeobrane...
No až také ľahké to nie je, predsa len niekoho zabiť aj v sebeobrane je na povážanie a to nehovorím o nejakom psychickom vyrovnaní s tým, že zabiješ človeka.
To môže mať ďalekosiahle následky.
Ja keď už teda niečo mám mať pri sebe, tak jedine teleskop, s ktorým sa dá narobiť veľa "zloby", ale až po štádium zabitia sa to nedostáva.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal: No až také ľahké to nie je, predsa len niekoho zabiť aj v sebeobrane je na povážanie a to nehovorím o nejakom psychickom vyrovnaní s tým, že zabiješ človeka.
To môže mať ďalekosiahle následky.
Ja keď už teda niečo mám mať pri sebe, tak jedine teleskop, s ktorým sa dá narobiť veľa "zloby", ale až po štádium zabitia sa to nedostáva.
zasa aj stym nozom je pomerne tazke zabit cloveka na ulici ak je to len daka vyskakovacka s kratkou cepelou ak berieme do uvahy, ze by napadnuty zavolal zchranku po utoku ako mu uklada zakon, ale samozrejme stat sa moze a na druhu stranu rana teleskopom do hlavy a aj chlap jak hora sa posklada jak colštok a ostane tuhy, takze vsetky tieto zbrane su v poulicnom boji skor o nahode, ked to clovek ma, treba ratat stym, ze moze dojst k najhorsiemu, ale stym v prvom rade musi ratat utocnik, ked sa rozhodne zautocit a pokial by ho tym nozom nepichol tri krat ked uz lezi ale raz viac menej nechtiac, stym,ze mu ten noz ukaze a da mu cas ukoncit utok ale on aj tak po nom skoci á la terminator tak je zakon na jeho strane
hughito
Redeemer
Redeemer

Jasné, existujú rôzne varianty toho, čo sa môže stať, ale ten nôž mi jednoducho príde ako najnebezpečnejšia s týchto chladných zbraní.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...je aj nebezpečnejšia...všetko závisí od situácie, či nôž alebo teleskop, ak zle udrieš (pichneš) tak si v riti tak či tak...na druhú stranu, ak má útočník teleskop a ja len posratý nožík tak si ho môžem pichnúť akurát tak do vačku...
hughito
Redeemer
Redeemer

Grim-Reaperka napísal:...je aj nebezpečnejšia...všetko závisí od situácie, či nôž alebo teleskop, ak zle udrieš (pichneš) tak si v riti tak či tak...na druhú stranu, ak má útočník teleskop a ja len posratý nožík tak si ho môžem pichnúť akurát tak do vačku...
A prečo akože ? Ak predpokladám, že nemáš nejakú 5 cm rybičku, ale normálny nôž (bojový, lovecký) tak si porovnaj následky, čo sa stane, ak súper zasiahne teba a ty súpera. Takisto nemôžeme predpokladať, že ťa súper trafí s tým teleskopom hneď dokonale do spánkovej oblasti a zabije ťa.

Toto je hypotetický situácia nevzťahujúce sa na tvoju osobu, chcel som napísať len príklad.
igorovic
Expert
Expert

Aj 5cm rybička alebo nejaký pushhand dokážu narobiť vela škody.Pri teleskospe zaleží aj na tom,kto ho drží v ruke./ako s ním vie narabať/
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...práve preto som napísal že všetko závisí od situácie...
ColdRain
Addict
Addict

celkovo plati ze teleskop, aj najkratsi je dlhsi ako 99% nozov, cize ti da vyhodu vzdialenosti a vobec nemusis teleskopom trafit do hlavy spanku a pod, ved sa nechceme pozabijat, staci relativne slabe svihnutie, len silou zapestia a kosti prstov su na kasu, jeden lepsi svih a pukne kost predlaktia a ked sa poriadne zazenies dlhsimi teleskopmi zlomis aj stehennu kost takze ak niekto vyskakuje zlomis mu prednu ruku ak ho to neprejde zlomis mu aj tu zadnu ked snou bude mavat a myslim ze uz to tymto skonci a to sa knemu ani nemusis priblizit a riskovat, ze ma noz alebo nieco ine... cize ja osobne by som vzdy volil teleskop ak by som mal volit medzi nozom a teleskopom
igorovic
Expert
Expert

Čo povieš na toto?
ColdRain
Addict
Addict

igorovic napísal:Čo povieš na toto?
tak nikdy nic nemoze ist podla nejakeho vopred stanoveneho planu, obzvlast nie na ulici, takze skor som to myslel v mojom prispevku o sanci ktoru dava ako OBRANNY PROSTRIEDOK teleskop a noz, ktora je podla mna furt v prospech teleskopu a za druhe, teleskop nie je obrovsky neforemny kvader dreva, s teleskopom sa vyborne manipuluje, je lahky a pevny a ku koncu sa zuzuje takze sila uderu sa koncentruje na malu plochu, vdaka comu sa nim tak lahku lamu kosti...
Napísať odpoveď