Crysis 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Filipito
Darca
Darca

Re: Crysis 2

Príspevok od používateľa Filipito »

no tak to som zvedavy ze ako to bude teda vyzerat na ps3 :lol: opat to doseru ako 95% hier na ps3 :D
taktiez sa moc tesim nato, dufam ze dovtedy uz bude nove pc, myslim ze konzoly si nezasluzia takuto hru :)
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

jj som rovnakeho nazoru tato hra by mala byt exkluzivitka na PC a myslim ze nou aj ostane lebo neverim tomu ze sa konzoli budu na PC graficky chytat :D
BTW uz nech sa da niekde predobjednat :D

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 18:29)
OMG kto mi da za taketo nieco K- ? :mrgreen: a ani podpisat sa nevie
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

keby sa na to konzoly grafikou nechytali - a som toho nazoru a opakujem to neustale ze asi si vela hier na konzole nehral ked tvrdis nieco taketo... tak by sa do portovania crysisu ani nepustali... jedna vec je ze im z toho poputuju pekne prachy ale keby to na konzole vyzeralo otrasne tak ludia to kupovat nebudu
Filipito
Darca
Darca

zahraj si taky hl 2 alebo portal na xboxe a na pc a uvidis ten rozdiel :)
to len jedna z mala hier
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

predstav si ze som hral orange box na x360 - a aj na pc niekolkokrat na full... na telke sa mi to viac pacilo - na obrovskom displeji to ma nieco do seba a hralo sa mi pohodlnejsie na gauci... grafika bola pekna... skus nieco ine :)
edit: neviem ze aky rozdiel si myslel... mne sa to zdalo na telke krajsie - to uz som pisal vyssie
Filipito
Darca
Darca

:shock: ty kokos , neverim ze sa ti to na xku hralo lepsie a dokonca krajsie, vdaka bohu za svoje oci :)
iny priklad ? turok napriklad , far cry 2 atd...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

diky - s ocami problem nemam :) turok nwm som na pc nehral na xku to vyzeralo v pohode.. a far cry 2 na xku to je tech demo vyzeralo to pekne - na pc sa to nechyta ale na xboxe pouzili kvalitne textury a celkovo to tiez vyzera dobre - ale nechajme to tak... je to offtopic - ja si na grafike nehonim cize moc grafiku neriesim - ide o hratelnost a mame doma kvalitnu telku mozno nejaka kuzelna ze to u mna vyzera dobre

/BX: pravda, pravda :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Sám Crytek sa vyjadril, že museli robiť isté kompromisy kvôli výkonnostne slabším konzolám a uistil hráčov, že krásna grafika bude aj napriek tomu dodržaná či už na PC, alebo na konzolách. Okrem toho prezentácie verejnosti prebiehajú zatiaľ len na konzolách a grafika je vraj krásna. Takže o grafiku na PC by som sa vôbec nebál tak, ako by som sa nebál ani o grafiku na konzolách.
Veď je to Crysis! A CryEngine3! Nečakajte priemernú grafiku.. čakajte CRYSIS! :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

A zas len ta grafika... ach jaj.
Nie ze by vas zaujimala napr. hratelnost alebo pribeh, ale zas len grafika. :slap:

Rochedo: Cisty suhlas, neviem ci furt vidia na tej grafike. :roll:
BX
Addict
Addict

Royalflush: Ak si reagoval na môj príspevok, ja som sa len zapojil do témy. Keď sa rieši grafika, bavme sa o grafike.
No kľudne, poďme sa baviť o hratelnosti. Tam ale nemám čo povedať, keďže na PC bude znovu skvelá. Na konzolu ma netrápi, keďže žiadnu nevlastním :D
Mňa vlastne ohľadom tejto hry trápi jediná vec. Spustím ju vôbec? :lol: (A to je práve o tej grafike ;))
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

BX: to je dobra otazka ci to spustis - ma to pobavilo :D tipujem ze to bude rovnako narocne ako CryEngine 2 kedze asi za tu dobu zapracovali na optimalizacii a cakam aj downgrade kvoli konzolam cize ked ti isli slusne predosle diely tak neni treba stresovat
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

BX: Myslel som skor tych dvoch vyssie...
Filipito
Darca
Darca

v crysise je prvorada grafika, opat to ide o tom istom, rochedo si drzi len svoj xbox aj keby zo srsti vyskocil, ale to nevadi ja vam to neberiem :) a takysto royalflush , do riti budes sa pozerat na crysis 2 s grafikou z roku 2005 ? ja teda urcite nie !
// o hratelnost ide napriklad v portaly, od crysisu to cakam ako samozrejmost
BX
Addict
Addict

rochedo: Pokiaľ viem, grafika by mala byť podobná ako v predošlých dieloch. Teda mala by byť priemerne náročná vzhľadom na momentálne HW pomery. A toho sa práve bojím :D Crysis som pustil celkom v pohode do chvíle, keď prišla doba ľadová. Vtedy museli ísť detaily dosť dole. Warhead som si zahral úplne v pohode. Ak by mi to šlo ako warhead, bol by som šťastný prešťastný :D

Royalflush: To je fuk, pointa je tá istá :lol:
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

royal ide o to ze ako isto vies ked vysiel crysis 1 tak to bola hodne pecka co sa tyka grafiky a stale je napriek tomu ze uz ubehlo pomaly 2a pol roka od kedy visiel ..
takze crysis je ozaj taka hra ze vela ludi ocakava opat niaky iny level grafickeho spracovania(mozno aj novy PC :mrgreen: )
no a ja dam teda priklad aby sa akuzalo o kolko je PC lepsie hral si GTA IV na namakanom PC na full a GTA IV na Xboxe ?? ak hej tak urcite mi das za pravdu ze to nema ani zmysel porovnavat(nehovorim o HW narocnosti)
kazdopadne chapem ze to robia na Xbox a PS3 kôli marketingu ked sam niaky riaditel alebo kto sa to stazoval na piratstvo a na to o ake strasne peniaze takto crytek prisiel takze to bude urcite jeden z hlavnych faktorov...
a to ze to optimalizovali na konzoli je jedna vec mozno sa na PC zase vyblaznia a bude to dalsi tazky pripad ako GTA IV na konzolach v pohodke na PC lagovacka :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Aky je rozdiel medzi GTA 4 na PC a na xbox okrem grafiky ktoru mam u riti ? Ziadny, tak netrep. :roll:
Ako keby nebolo uber-total-OVER 999999999999 jedno, ci hras danu hru na PC alebo na xboxe, popripade na inej konzole.
Mne ide o to, ze mi xbox prijde na hry lepsi, lebo ho netreba furt upgradovat kvoli hram ktore mi nepojdu lenze ja by som upgradovat nepotreboval, lebo mi na grafike nezalezi ale na low pc si moc hier bez sekania nezahram - chapes uz konecne, ci ti to mam uz vazne vysvetlit ako pre zaostaleho?
:slap:

A k hre : Crysis je jedna z mojich oblubenych hier. Aj ked som to hral na low/medium, UZNAVAM ze je tam grafika dobra, ale urcite nehram tu hru kvoli tomu. Crysis ma proste ppci hratelnost co sa tyka aj strategii zneskodnenia nepriatelov - mozes vbehnut do dedinky a vsetkych tam vybuchat alebo ich pekne pomalicky a potichu vystrielat, ci hoci ako inak. Na Crysis 2 mi trocha vadi ze to bude v meste, kde sa asi nebude konat spominane taktizovanie, ale nevadi - zahrat si to urcite chcem.
Filipito
Darca
Darca

Royal, prepac ale ten prispevok si napisal tak akoby si zaostaly bol ty ;) damonovi islo o grafiku , tak preto dal priklad na pc ...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som mu nenapisal ze je zaostali, citaj poriadne. :roll:
DAMON88 napísal:no a ja dam teda priklad aby sa akuzalo o kolko je PC lepsie hral si GTA IV na namakanom PC na full a GTA IV na Xboxe ?? ak hej tak urcite mi das za pravdu ze to nema ani zmysel porovnavat(nehovorim o HW narocnosti)
Nemozem za to ze nepise interpunkcne znamienka + napisal to ako ukrajinec, cize sa z toho neda urcit ci mysli hru ako celok, ci grafiku alebo velkost Nicovej hlavy. ;)
BX
Addict
Addict

Royalflush napísal:Na Crysis 2 mi trocha vadi ze to bude v meste, kde sa asi nebude konat spominane taktizovanie, ale nevadi - zahrat si to urcite chcem.
V Crysis2 by mala byť otvorenosť zachovaná. Stále bude možnosť riešiť danú situáciu viacerými spôsobmi. A nemal by ťa k tomu obmedzovať ani príbeh. Čítal som napr. o danom príklade, že keď ti bude v ceste stáť nejaká rozbitá budova (sutiny), máš na výber, či pôjdeš nejakou ventilačkou, kanálom, alebo sa prehopsáš cez iné budovy, alebo si nebodaj nájdeš vlastný super-mega-rambo-džambo spôsob :D
Je to síce mesto, ale pochybujem, že ťa do misie zavrú ako napríklad v Call Of Duty MW2 (tie "dedinové" misie a misie v mestách ak si to hral). Skôr sa to porovnáva, a recenzery tiež vyslovili obavy o to, že to bude až veľmi pripomínať prototype.
No takto ďaleko do vydania ťažko hovoriť, ale ja osobne sa nebojím, že by ma misia do niečoho nútila. Teda myslené spôsobom "choď tam a zabi ho tak, lebo inak sa to nedá"
Crytek hovorí, že sa z predchádzajúcich dielov veľa naučili. Že berú do úvahy ohlasy fanúšikov, čo sa im na Crysis(warhead) páčilo a čo nie, takže ja si naozaj myslím, že čo do voľnosti, mesto nebude vôbec zaostávať za džungľou ;)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

BX: O tom som nevedel, dik za info, hned sa viac tesim. :)
Btw, zas tam budu ti mimozemstania ci kto to bol alebo niekdo iny? Alebo sa este nevie?
Napísať odpoveď