Ako dlho Vam vydrzi Windows bez reinstalacie?
...
Ghost je najlepsi ))) .. vytvoris si Image na disk alebo na DVD a ked zacne blbnut das ho obnovit cele je to mozno za 10-20 minut obnovene/zalezi co vsetko je na tom Windowse )/ a ci to ide z disku teda nejakej particie kde mas image alebo z DVD ci CD..
Ja ostatne programi instalujem na E.. a vysledny Image ma 1,5GB aj s kompresiou.. a potom ho mas v tom stave ako si ho instaloval...
a nedavno som rozbehal v praci aj Konzolu co ma Ghost 8.2 tam sa da obnovit do povodneho stavu .. niekolko PC naraz a to uz je nieco ...)))))
a staci len par klikov...
Ja ostatne programi instalujem na E.. a vysledny Image ma 1,5GB aj s kompresiou.. a potom ho mas v tom stave ako si ho instaloval...
a nedavno som rozbehal v praci aj Konzolu co ma Ghost 8.2 tam sa da obnovit do povodneho stavu .. niekolko PC naraz a to uz je nieco ...)))))
a staci len par klikov...
hej ludia
pozhanajte si Norton Ghost spravte si instalaciu zo vsetkym co treba .. a vytvorte zalohu na nejake napr DVD RW .. je to naozaj super vec ja uz v podstate ani neviem co to je instalovat Win ))
Podla mna treba vyuzivat vsetky moznosti a zjednodusit si tu pracu vo Windowse )))))
Podla mna treba vyuzivat vsetky moznosti a zjednodusit si tu pracu vo Windowse )))))
no to si tomu vela nedal. chyba bude medzi monitorom a stolickou. win je sice kur*a ktora sa hned rozmlati, ale pokial sa staras tak mas pohoda.MurphY napísal:Vcera som ho o5 nainstaloval a presne som meral kolko vydrzal a bolo to 27 dni moj rekord okedy mam net..
no dobre si povedal ze dajte si Linuxa
som asi pred mesiacom prehadzoval billa asi dodrbal MBR pretoze ked si hodim gruba, tak sa stale rebootuje.
No uz som sa poucil a vyskusal som ten novy service crack alebo pack 2 teraz skusam uz to mozno vydrzi 28dnidrakeman napísal: no to si tomu vela nedal. chyba bude medzi monitorom a stolickou. win je sice kur*a ktora sa hned rozmlati, ale pokial sa staras tak mas pohoda.
no dobre si povedal ze dajte si Linuxa![]()
som asi pred mesiacom prehadzoval billa asi dodrbal MBR pretoze ked si hodim gruba, tak sa stale rebootuje.
Windows mas ako zviera ked mu nedas zrat tak ty skape..
-
2scorpion2
Novice
no teraz poprem vsetky vase teorie:)..mne v oktobri bude drzat jeden win bez reinstal 2 roky...ano je to xp ...a nie nemam system rozkoceny na mraky ze sa spusta len v nudzovom rezime...pocitac mi bezi 10 hodin denne prevazne na hrach..cim to je ze to ide nevim..mozno tym ze si to viem nastavit..a mam nejake tie softiky proti neziaducim veciam z netu co najcastejsie rozoberu win...mozno je to aj v hardweri..a ani nejaky ubytok vo vykone neregistrujem...som len vynimka co potvrdzuje pravidlo ze win je pi*ovina co furt pada:) 
tak teraz mi drzi win as polroka, ale predtym asi rok, ale pravda ze som nemal net a ked som ho uz mal tak win chcipol.
ale teraz chvalabohu nejak drzi, urobil som format disku a dal ho nanovo, ziadna oprava win, lebo to este viac doj..e a zatial mi to drzi, mam nejaky ten antivir a este nejake ochrany a tak ale dlhu zivotnost mu nedavam
predsa je to len win.
chcem prejst na linux ale nie je to realne kym nemam vlastny komp, lebo sestry by nic neurobili v linuxe keby som nebol doma
ale teraz chvalabohu nejak drzi, urobil som format disku a dal ho nanovo, ziadna oprava win, lebo to este viac doj..e a zatial mi to drzi, mam nejaky ten antivir a este nejake ochrany a tak ale dlhu zivotnost mu nedavam
chcem prejst na linux ale nie je to realne kym nemam vlastny komp, lebo sestry by nic neurobili v linuxe keby som nebol doma