Výška človeka?
Re: Výška človeka?
zmier sa s tym ... ja mam 174, chvilu mi to vadilo ale nic s tym urobit nemozes tak je zbytocne sa kvoli tomu srat
a teraz uz mi je to uplne jedno ...
ak chces byt vyssi tak sa aspon vystieraj moze ti to pridat aspon 2cm
ak chces byt vyssi tak sa aspon vystieraj moze ti to pridat aspon 2cm
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
176 a krpaty? Co maju povedat ludia co maju menej ako 170? Ved vyska okolo 180(+- 5 cm je bezna). Ja mam 17 a mam 180 a som spokojny. A rastiem este stale, ved clovek sa rastie do cca 20 roku zivota, cize este mas cast vyrast.
15 rokov a 176cm... krpatý... Čo ti je?
Ale niečo ti napíšem: Kamarát (kick-boxer) mal v 15ich rokoch cca 170+-(skôr mínus ako plus
) cm. Proste bol strašne nízky a oproti mne bol trpaslík (185+-cm) Teraz keď má 17 a ja 16 (Je o pol roka starší) ja mám 190+-cm a on 180+-cm. A to vyrástol dosť rýchlo. Ešte stále mu hovorím aký je malý, aj keď už nie je 
Ale poznám aj človeka, ktorý má 18 a má cca 170cm+-(Tiež by som sa priklonil skôr k tomu mínus) cm.
Teraz v 15ich neurobíš nič. Čakaj, pekňe papaj-nerosýpaj a čakaj
Ale niečo ti napíšem: Kamarát (kick-boxer) mal v 15ich rokoch cca 170+-(skôr mínus ako plus
Ale poznám aj človeka, ktorý má 18 a má cca 170cm+-(Tiež by som sa priklonil skôr k tomu mínus) cm.
Teraz v 15ich neurobíš nič. Čakaj, pekňe papaj-nerosýpaj a čakaj
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
176 je uplne bezna vyska, tak naco stresovat 
Ja osobne, aj keď mám niečo málo cez 190cm, vždy na otázku "Koľko meriaš?" odpovedám "Asi 189cm". Znie to lepšie 
Mám suseda ktorý ma niečo okolo 18 r. a meria cca 165cm nevidím, že by mal z toho nejakú debku ja meriam 188cm mám 16 r. no už bude 17 onedlho
Ale ja som bol inač nízky stále najnižší z triedy teras som rapidne začal rásť neviem čo to sposobuje
Ale ja som bol inač nízky stále najnižší z triedy teras som rapidne začal rásť neviem čo to sposobuje
-
nestik
Medium Professional
Poznám aj oveľa horšie prípady ale podľa mňa ešte môžeš v pohode narásť. Tiež som nebol ešte pred pár mesiacmi bohviaký vysoký čo síce niesom ani teraz ale podrástol som za malý čas dosť veľa. Za mesiac mám 16 rokov a meriam asi tak 182 cm
-
bolek
Guru
Neboj, chalani rastú aj neskôr, takže do 18ky ešte môžeš narásť. A keby aj nie, tak by som z tvojej výšky nerobila žiadnu tragédiu. 
-
Grim
Darca
...veru, výška nieje prvoradý rozmer, dôležitejšia je dĺžka...
Grim-Reaperka napísal:...veru, výška nieje prvoradý rozmer, dôležitejšia je dĺžka...
-
peterxxx
Star
Byt vysoky tiez nie je bohvie co , ja mam 196 a dost ma bolieva chrbat ked napriklad dlhsie stojim.Tak nech ta to moc netrapi
A povedz koľko máš kg.peterxxx napísal:Byt vysoky tiez nie je bohvie co , ja mam 196 a dost ma bolieva chrbat ked napriklad dlhsie stojim.Tak nech ta to moc netrapi
15 rokov je nič, to ešte nejaký ten cm pribudne.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pre teba mozno nie, pre slecny urcite ... a slecnam predsa radi robime radost
-
peterxxx
Star
Hughito , priblizne 80 .Nie je to moc ale BMI index mam v norme.Ja viem ze by to chelo viacej svalstva a chrbte ale prestal som so sportom.
No ja som práveže začal prudšie rásť okolo 14 - 15 rokov. Za rok cca. 8 cm. Takže zo 175cm bolo za 3 roky 200cm. Takže sa neobávaj, že už nenarastieš. Možno začneš práve teraz ešte rásť.
-
Daggertail
Light Professional
ja mam 17 a meriam len 166cm,takze to mas este v pohode 
-
peterxxx
Star
-
Hotwire
Addict
jedz vela cerealii nesquik a bude z teba poriadny chlapisko! 
-
kvizmajster
Novice
akukolvek vysku budes mat, aj tak budes nespokojny, rovnako je to v zivote so vsetkym, ci uz sa ozenis alebo nie, ci budes mat deti alebo nebudes...proste az neskor v zivote zistis ze nema vyznam nic riesit a proste si to odzit tak ako sa zadari