Transformers 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Re: Transformers 3

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

peterxxx napísal: Prave si si dal konecnu ranu.Ide o to ,ze ludia neboli pripraveni na boj s niecim podobnym a preto neboli vyvinute ani vhodne zbrane.
:smt033 ano, ale granatomety a vybusniny sa ukazali ako ucinny prostriedok, takze pri dalsom suboji uz nasadim len zbrane ktore sa osvedcili.

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 17:29)
Old Dirty Bastard napísal:ty idiot.. o čo ti stale ide? prečo maš nutkanie pri sci-fi filmoch rozoberať technicke špecifikacie každej použitej zbrane a to ake to bolo všetko realne? (ano, prečital si si dalšie zaujimave knihy o vojenskej technike, zbraniach a blabla.. už vieme, že si z toho cely mudry, nemusiš tie iste veci omielať stale dookola) je to sci-fi, SCI-FI, SCIENCE-FICTION (potrebuješ preklad tohto slovneho spojenia?), tam sa nedeju realne veci. ak by ich vojenska technika rozstrielala za 10 minut, tak by sa film ťažko dal nazvať celovečernym a myslim, že by zaujal len malokoho (bavilo by ťa sledovať trebars akčny film, kde by hlavneho zloducha zabil prvy policajt pochôdzkar behom troch minut?). ak ťa nebavi sledovanie takychto filmov, tak si pusti stv2ku, pozeraj vojnove dokumenty a preboha drž hubu.

//vidim, že si tu ešte kratko, peterxxx..
a co sa do toho staras? hmmm? len pisem ze sa mali pouzit ine zbrane, v jednotke to je jedno, lebo nikto este nevedel co mu bude za prdelkou behat, v dvojke to uz vedeli a aj tak to posierali znova a znova. A TY na mna budes nieco kvakat? Si laskavo nastuduj veci a potom pis a je jedno ci je nieco sci-fi alebo neni, ale niektore veci platit musia, zvlast ked tocime filmy za tazke miliony ktore maju X odceneni, ake su uzasne . . . tak bohuzial nesu. Ked hlavny hrdina vo filme shot em up, vystriela asi 200 ludi aj to niektore sposoby su total brutal, tak sa akurat pousmejem a neriesim to, ale tak vo filme ako transformers je po 12 metrovom robotovi strielat s obycajnymi nabojmi, zvlast v druhej casi trapne . . .
chapes? mas film a film....,
peterxxx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Ano som, a viem aku ma qwerty povest ale aj tak si to myslim.Mozno je to mudrlant ale kym plynie diskusia tak nevidim nikde problem.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

qwerty-xyz napísal: a co sa do toho staras? hmmm? len pisem ze sa mali pouzit ine zbrane, v jednotke to je jedno, lebo nikto este nevedel co mu bude za prdelkou behat, v dvojke to uz vedeli a aj tak to posierali znova a znova. A TY na mna budes nieco kvakat? Si laskavo nastuduj veci a potom pis a je jedno ci je nieco sci-fi alebo neni, ale niektore veci platit musia, zvlast ked tocime filmy za tazke miliony ktore maju X odceneni, ake su uzasne . . . tak bohuzial nesu. Ked hlavny hrdina vo filme shot em up, vystriela asi 200 ludi aj to niektore sposoby su total brutal, tak sa akurat pousmejem a neriesim to, ale tak vo filme ako transformers je po 12 metrovom robotovi strielat s obycajnymi nabojmi, zvlast v druhej casi trapne . . .
chapes? mas film a film....,
a zase melieš len o tom istom, koho to zaujima? :woa: a nepoužili ine zbrane, pretože nechceli! a čo teraz spraviš? hmmm? staň sa sam režiserom a potom môžeš davať vojakom do rúk aj vystrelovacich róbertkov s kyanidovym plynom. alebo sa staň filmovým kritikom, možno sa najde na celej planete aj, hmm.. 5 ľudí, ktorých budu tvoje neskutočne retardovane nazory ohľadom realnosti filmovych scen zaujimať.. ak si to zatial nestačil postrehnuť, drviva väčšina filmov je o prehaňani, pretože skutočnosť by bola priliš nudna a tvorcovia nemaju zaujem na tom, aby divak odišiel zo saly po 10 minutach premietania.. (každy by sa neskutočne tešil na transformers 3.. došli by na premietanie, objavili by sa na scene tvoji 12metrovi roboti, ktori ti už určite ani po nociach nedaju spavať. zhodili by tam bomby a všetci roboti by boli fuč a nastal by oooobrovskyyyy potlesk, wow! to bol užasny filmovy zažitok, napinave.. a hlavne take, hmm.. realne! ten film určite vyhra minimalne 10 oscarov, take realne spracovanie akčnych scen som ešte nikdy predtym nevidel, vôbec sa s nimi nesrali). ano a každeho tu na fore velmi zaujima ako by si 12 metroveho robota (pretože taki existuju, v Japonsku behaju bežne po uliciach a normalni ludia bežne rozmyšlaju nad tym ako by sa dali zabiť) zničil ty a ake naboje by si použil a blabla, zobuď sa už konečne.. BOŽE :modlenie:
Prílohy
72883-TripleFacePalm.jpg
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

Zhrnutie : 3 potrebuje > dej, efekty, nove zbrane :lol: , a 3d
plnohodnotna konverzacia :psssst:
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Na trojku sa moc teším, jedno super, dvojka už bez nejakého deju, ale aj tak potešila. Ak má 3 byť ale v 3D, tak to fakt nie! Sám Bay uviedol, že rozmýšla o 3D, ale len o digitálnej editácií, nie priamo 3D natočenej ako Avatar. Takže by to mal byť len blbý plochý reliéf. Uvidíme no, každopádne sa teším. :)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Už sa teším DPČ ale jednotka sa mi viac páčila ako 2 tak dúfam že to nebude pokračovať ešte k horšiemu (pre mňa).
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

qwerty-xyz ako neuraz sa, ale ty si fakt ober... však si vieš domyslieť. Je to film a nie skutočnosť. A ako môžeš ty vedieť, že keby aj niečo také v skutočnosti existovalo, tak by to tie "naše pozemské" zbrane zničili? Ako fakt keby si mal aspoň IQ húpacieho koníka, tak by to bol úspech. Však tvoja karma a všetky tvoje príspevky ťa dokonale vystihujú.

A niečo k filmu. Videl som obe časti Transformers a obe ma veľmi zaujali. Môžem povedať, že za daný rok to boli najlepšie filmy, čo som videl. Či už po dejovej stránke, alebo po stránke efektov. Veľmi sa teším na tretiu časť. Určite sa aj na ňu vyberiem do kina a verím, že nebudem ľutovať tie peniaze, ktoré dám za vstupenku.

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 23:39)
Old Dirty Bastard napísal:a zase melieš len o tom istom, koho to zaujima? :woa: a nepoužili ine zbrane, pretože nechceli! a čo teraz spraviš? hmmm? staň sa sam režiserom a potom môžeš davať vojakom do rúk aj vystrelovacich róbertkov s kyanidovym plynom. alebo sa staň filmovým kritikom, možno sa najde na celej planete aj, hmm.. 5 ľudí, ktorých budu tvoje neskutočne retardovane nazory ohľadom realnosti filmovych scen zaujimať.. ak si to zatial nestačil postrehnuť, drviva väčšina filmov je o prehaňani, pretože skutočnosť by bola priliš nudna a tvorcovia nemaju zaujem na tom, aby divak odišiel zo saly po 10 minutach premietania.. (každy by sa neskutočne tešil na transformers 3.. došli by na premietanie, objavili by sa na scene tvoji 12metrovi roboti, ktori ti už určite ani po nociach nedaju spavať. zhodili by tam bomby a všetci roboti by boli fuč a nastal by oooobrovskyyyy potlesk, wow! to bol užasny filmovy zažitok, napinave.. a hlavne take, hmm.. realne! ten film určite vyhra minimalne 10 oscarov, take realne spracovanie akčnych scen som ešte nikdy predtym nevidel, vôbec sa s nimi nesrali). ano a každeho tu na fore velmi zaujima ako by si 12 metroveho robota (pretože taki existuju, v Japonsku behaju bežne po uliciach a normalni ludia bežne rozmyšlaju nad tym ako by sa dali zabiť) zničil ty a ake naboje by si použil a blabla, zobuď sa už konečne.. BOŽE :modlenie:

Nemôžem s tebou nesúhlasiť vo všetkom, čo si popísal. Teraz, keď túto tému náhodou čítal aj Steven Spielberg, tak sa zhrozí, že akú hovadinu natočil. A zahlási, že Transformers sa musí stiahnuť a natočiť sa taká verzia, aby bol qwerty-xyz nadovšetko spokojný. Treba spraviť úplné reálny boj, aby ten "trotel" (qwerty-xyz) nemohol niečo vyčítať. Že na 12 metrových robotov idú s M16 alebo nejakou inou "hračkou" a nepoužijú granáty a výbušniny, ktoré na roboty aj nejako zaberú.
qwerty-xyz

ty si pri*bany blbecek alebo hej? videl si ze granatomet zabral? ZABRAL, tak ked zabral tak po nich nebudem strielat s niecim co nezabera, to si az tak nesmierne stupidny a blby ze to nedokazes pochopit? ze je zbytocne robit nieco co nezabera ked mas k dispozicii nieco co zabera? nobel za to dostal cenu, ze sa ludia nemuseli srat v bani ale zacalo sa trhat dynamitom, co myslis preco asi? lebo to malo ovela vecsi ucinok a nikto sa nenadrel az tak, tak na jaku rit po nom budem strielat z nabojom ktory na nho nezaberie ked vidim ze M203-ka mu robi diery do telicka? ty si ako debil totalny? to mate problem precitat a pochopit co pisem? ze ked je OCIVIDNE DOKAZANE vo filme ze jedna zbran zabera a druha nie tak predsa nebudem pouzivat tu co nezabera ale tu co zabera? to je take nepochopitelne? ....
vy ste bohovi, .... to pojdete k lekarovi s tazkym zapalom pluc a on do vas bude srat paralen, ved sak to pomoze, a aj ked to ocividne nepomaha ja by som vam ten paralen sral do tela dalej ved sak co sci-fi nie ? .... a keby ste dostali poriadnu latku tak by vam to pomohlo, rovnako ako tam, trafi ho gulka, bum iskricka, nic mu neni, trafime ho granatom, bum, iskricka, nevie sa z toho spamatat, tak dalsim dalsim dalsim dalsim a dalsim a je svina dole . . .
boze to fakt mame takychto stupidnych ludi na SR? to ked bude vojna nas vsetkych postrielaju behom prvych piatich minut, s takym idiotskym rozmyslanim aky to podaktori maju .... Vsetci pacifisti, fetaci, ochrancovia zvierat a stromov, a fanusikovvia sci fi filmov, kde modra opica prestreli sipom neprestrelne sklo, a obrovsky robot je majster sveta, lebo sa po nom striela so srackami...... a polka z vas isto ani nevie kde ma kvér poistku, hlavne ze tu tristvrte ludi masti CSko . . . potom to aj tak vyzera....

//autoeditácia príspevku (06 Mar 2010, 18:36)
OLD DIRTY BASTARD pre blbeckov ako ty odporucam toto video, .... nevravim ze tam musia padat bomby a vsetkych ich rozebat ale ver mi dvaja traja vojaci na jednu 12 metrovu svinu a je dole.... proste hej. . . .neveris ? pozri video,sa ludia spamatajte, technika je ovela dalej ako nam ludia ukazuju, a uz to co nam ukazuju je pecka.

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

qwerty nechápem to video. Myslel si si že sa to nákladné auto v 2:13 premení na transofrmera či ako? : )
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:qwerty nechápem to video. Myslel si si že sa to nákladné auto v 2:13 premení na transofrmera či ako? : )
ne chcel som ti ukazat ze maju nove granaty, ucinnejsie ako boli tie pouzite vo filme, ktore mali tiez dost dobry ucinok, na robota, ci si nikto nepamata zaber ako ho dostali v meste? ja si myslim ze dostal zaber z granatometu ked sa smykla po prdelke, spadnutim z motorky. .... tak preto som napisal co som napisal a dal odkaz, ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nepoznam vela tak nehorazne sprostych ludi, co nepochopili film Shoot 'Em Up. Stava sa :flower:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

qwerty-xyz: k tebe sa už pomaly ani nemam síl vyjadrovať, si genialny :D (ano, bol to sarkazmus) dufam, že Slovensku nejake tie zbrane buducnosti aj vybaviš (priamo u Obamu, znovu sa raz stretnete a poklabosite a ďalšich pokrokovych bojovych technikach, ktore by mohol presadiť v americkej armade), ak by nahodou došlo k tej pripadnej vojne čo spominaš, lebo tie tri stihačky čo mame nas asi fakt nezachrania.
a k tomu robotovi, ktorého vo filme zložili granátometom? to nevieš? to bol starši model, ten mal telo z takej zliatiny (teraz som zabudol presný chemický vzorec). chceli šetriť na materiáloch, vtedy bola na ich rodnej planete údajne kríza a nemohli si dovoliť čistý materiál na výrobu ich povrchov, bol príliš vzácny. ja som myslel, že bonusový materiál z DVD máš poctivo odpozeraný.
a zase sme len pri tom aký si strašný kkt.. to prečo, nevieš? keby po nich začali strielať len granátometmi, pretože zistili, že sú účinné, zase by bolo po filme o 10 minut a nikto z ľudí by tam nezomrel, nuda.. a ďalej čo? ďalej hovno. (viem, že tebe by taká zápletka bohate stačila, ale normálnym ľudom nie)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Transformers 3 s oscarovým obsazením - 23.03.2010
To není vtip. Michael Bay na své oficiální stránce oznámil, že do TF 3 obsadil Johna Malkoviche a Frances McDormand. Ve skutečnosti se ale mnohem víc těšíme na šikmookého komika Kena Jeonga, který válel především v roli mafiána v Pařbě ve Vegas. Fanoušky Autobotů budou ale spíš zajímat plechové posily – Bay předběžně slíbil účast Ferrari 458 (bude mít italský přízvuk?). Zdá se, že celkově všechno běží jako po másle. Ehren Kruger už odevzdal scénář a zhruba za měsíc se začne s „předtáčkami“. Regulérní natáčení proběhne v LA, Chicagu, Washingtonu, Texasu a na Floridě, ze zahraničních lokací jsou na seznamu Moskva, Čína a Afrika. Produkuje samozřejmě Steven Spielberg a do hlavních rolí se vrátí Shia LaBeouf a Megan Fox. Premiéra je pevně stanovena na 1. červenec 2011

Info csfd.cz
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Akurát to čítam, trochu ma to dostalo.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ďalší vtip, ktorý na Transformers pekne udrie: http://www.totalfilm.com/news/fox-ditch ... sformers-3
Takže bez Megan tam už nebude na čo pozerať...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja sa z toho zas teším. O latu menej : ) Dosiek tam bude dosť : )
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak jedna zásadná novinka k očakávanému pokračovaniu Autobotov:

Transformers 3 bez Megan Fox:

http://www.moviezone.cz/clanek/16978-tr ... megan-fox/

a

http://www.moviezone.cz/clanek/16980-na ... -za-megan/
Lorennn
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lorennn »

Ak budeme čakať dlhšie kvôli nejakej namyslenej pipke (sory fandovia, ale je to tak) tak sa asi picnem. To nech tam narvú už hocikoho, len nech to preboha stihnú...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

IMHO, mám na háku celé Transformers 3, predpokladám, že to bude ešte horšie ako dvojka.
Ateista: inak v príspevku nad tebou som oznamoval presne to isté...
Napísať odpoveď