Napalovanie
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
ja tiez vsetko v nerovi,...
napalujem velmi malo, ale ako ked uz, tak muziku alebo DVD,...
a ako nero napali tak jak ma, nevidim dovod pouzivat na napalovanie tri programy (nevidim ten dovod v mojom pripade, tha sa hned nechytajte jak ryby na udicu...)
a tha mi vysvetlite ze preco vy pouzivate tri programy na napalovanie,...?
napalujem velmi malo, ale ako ked uz, tak muziku alebo DVD,...
a ako nero napali tak jak ma, nevidim dovod pouzivat na napalovanie tri programy (nevidim ten dovod v mojom pripade, tha sa hned nechytajte jak ryby na udicu...)
a tha mi vysvetlite ze preco vy pouzivate tri programy na napalovanie,...?
-
Šu-Do
Redeemer
no pretoze som to napisal... normalne NERO... ale na image ALCOHOL... pretoze si len zvolim image a hned napali.. a nemusim ho mountnut atd...Traktorista napísal:a tha mi vysvetlite ze preco vy pouzivate tri programy na napalovanie,...?
CloneCD preto ked mi nejde napalit nejake CD ktore ma tie debilne data...
-
Clean_Up
Professional
Re: Napalovanie
Mám normálku NERO 8. Kde sa dá nastaviť (ak sa vôbec dá), aby mi pri napalovaní neuzavrelo CD a dalo sa po čase naň ešte niečo dopaliť? Dik 
Cez ten tvoj neviem, ale nechoď do Nera cez Burning Rom, ale klasicky cez start smart alebo express.
-
Clean_Up
Professional
Plasmon > Dik, našiel som aj v mojom NEROvi.
K 
Aký je rozdiel medzi Express a Burning Rom?
Mám teraz krízu s napalovaním. Skúšal som už kadejaké programy (CDBurnerXP, Ashampoo Burning Studio, NERO atď.), ale tak nejako som nepokročil nikam ani s jedným a ostal som pri NERE. Napalovačka mi nechce napalovať, dám napaliť a disk len dookola točí, číta, ale nenapaluje. Potom vybehne, že napalovanie zlyhalo, ale disk nepoškodí (našťastie), lebo ho v podstate ani nezačne napalovať. A keď sa mi už niečo podarí napaliť, tak potom to mechanika nevie po sebe prečítať a disk vysunie.
Aký je rozdiel medzi Express a Burning Rom?
Mám teraz krízu s napalovaním. Skúšal som už kadejaké programy (CDBurnerXP, Ashampoo Burning Studio, NERO atď.), ale tak nejako som nepokročil nikam ani s jedným a ostal som pri NERE. Napalovačka mi nechce napalovať, dám napaliť a disk len dookola točí, číta, ale nenapaluje. Potom vybehne, že napalovanie zlyhalo, ale disk nepoškodí (našťastie), lebo ho v podstate ani nezačne napalovať. A keď sa mi už niečo podarí napaliť, tak potom to mechanika nevie po sebe prečítať a disk vysunie.
no k tvojej prvej otázke nero Expres je také jednonudšie skor pre lajkou (nastavenia a bod) a burning ROM no je to uz mozno pre niekoho zložité ale je tam viac nastaveni co mozes nastavit podla seba co v Exprese neni ale ináč v nich neni žiadní iní rozdiel.
k druhej otázke skúšal si inú mechaniku? či to robí aj tá.
k druhej otázke skúšal si inú mechaniku? či to robí aj tá.
-
Clean_Up
Professional
helicos > Dik za vysvetlenie a nie neskúšal som žiadnu inú, nakolko mám len tú jednu.
Nero, zatiaľ ma nesklamal a napaľujem skoro každý deň 
Brasero a k3b
Nero smart a Alcohol
-
Soviet
Darca
BurnAware Free - viac mi netreba ako dostatocne jednoduchy a kvalitny free sofitk na napalovanie
Kedysi to byval Nero, ale ten ma tak trochu omrzel..
Infra recorder
-
uplink
VIP
Hehe, ináč sranda že nik nenapaluje cez Roxio WinOnCD a pritom je to prémiový software. Za čias keď všetci výrobcovia optických mechaník dodávali Nero Burning Rom, tak špička v optických pálidlách Plextor dodával Roxio WinOnCD a svojej doby napaľovalo oveľa kvalitnejšie ako akákoľvek konkurencia vrátane Nera. Kvôli Nerovi som už aj zabudol že tento software vôbec existuje, viacmenej aj preto že už nejaký ten rok vôbec nenapaľujem...