Maturita
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Maturita
už sa toho moc nenaučiš... ja tomu nechavam volny priebeh
-
Jancuk
Professional
Cez písomne by som aj mohol prejsť
inač vy idete na písomne v obleku alebo normálne ?
V obleku.
v obleku. Uz mam aj koselu novu vybranu 
ale co som pocul, tak pisomna cast nema az taku silnu vahu pri rozhodovani o konecnej znamke ako ustna odpoved. Ci sa mylim?
ale co som pocul, tak pisomna cast nema az taku silnu vahu pri rozhodovani o konecnej znamke ako ustna odpoved. Ci sa mylim?
ma vahu v tom, ci prejdes alebo nie, inak su to dve samostatne znamky (resp. percenta a znamka)
ja si este cez tento tyzden pozrem minulorocne testy nejaky prehlad si spravim a tak .. thats all ... ano v obleku? som myslel ze na pisomne staci prijst normalne (samozrejme nie v teplakoch) ale tak to nevadi (nemam rad obleky
)
Písomná časť nezohráva žiadnu úlohu pri ústnej odpovedi. Z externej maturity budete mať na maturitnom vysvečku akurát úspešnosť a percentil.
Jediná podmienka je, že ak neurobíte externú maturitu aspoň na 33%, tak musíte potom ústnu časť dať minimálne na 3, aby ste prešli.
Jediná podmienka je, že ak neurobíte externú maturitu aspoň na 33%, tak musíte potom ústnu časť dať minimálne na 3, aby ste prešli.
-
Jancuk
Professional
No ten oblek bude problém kedze peniaze isly na eeepc 
k teme : neviem ako u vás ale u nás hovoria ze ak neprejde žiak cez písomne tak ho nepustia ani cez ústne a musí to opakovať cele
k teme : neviem ako u vás ale u nás hovoria ze ak neprejde žiak cez písomne tak ho nepustia ani cez ústne a musí to opakovať cele
ee, je to tak ako hovori Pilifo, spoluziak neurobil matiku pisomnu, ale ustnu dal, len neviem presne znamku.Jancuk napísal:No ten oblek bude problém kedze peniaze isly na eeepc
pff oser to.. zober nejake ocove tesilaky, koselu nejaku mas nie?Jancuk napísal:No ten oblek bude problém kedze peniaze isly na eeepc
//ten stuzkovy si vymenil za eeepc?
-
Jancuk
Professional
Peniaze na stužkovú som nedal na stuzkovu ale na CCNA v.1Retne napísal: pff oser to.. zober nejake ocove tesilaky, koselu nejaku mas nie?
//ten stuzkovy si vymenil za eeepc?
musím vyžehliť a vyprat rifle a sako asi mam nejake
// reakcia na karmu : Aj niektorý dospel sú deti
hej ludia a takeee ze zverejnenie slohovych tem aspon den pred maturou nebude? 
-
Jancuk
Professional
hej v radiu to bude ale asi klasicky ako kazdy rok rozprávanieAndyka1 napísal:hej ludia a takeee ze zverejnenie slohovych tem aspon den pred maturou nebude?
este preistotu rano kuknem na net ci tu nieco nbude bezat neake odpovede:Dpodla mna ked uz budeme v triedach zacne po nete kolovat ten test:Dneskoro:D
jj tiez myslim... ale mozno tak rano to tu bude... budem tu od siedmej a cakat 
ved nestresujte. Napisat sloh bude to najmenej
(aspon pre mna
)
no ja slohy neznasam
pokial nebude nejaka lahka tema z rozpravania, tak som v keli 
ratal tu niekto test z Matiky z roku 2007(cislo 4001), uroven A? To je nieco strasne.... Ak bude nieco podobne aj tento rok, tak.... 
-
mirak2
Hardcore addict
pokial viem tento rok nie su urovne...a aj ta uroven co je teraz je niekde na urovni vtedajsieho B-, cisty caj...hlavne dont stress!
jo, minulorocny test(uz neboli urovne) sa celkom dal. Ale tiez tam bolo par divnych prikladov....