Si myslis ze teraz sa naucis?ked si sa neucil cele 4r tak to ams tazkecZaR napísal:No ja som si pozical od kamosov a kamosiek zo sidliska Litiku 5-8 rocnik a drvil som par veci este dneska
chvalabohu ze pondelok a utorok nejdem do skoly budem este drvit Matiku
Skusal som aj testy aj na nete ae iba jedenkrat na ten pocet aby som nerobil prijmacky
Monitor 2009
Re: Monitor 2009
Je pravda, že to má ťažké, ale zas na druhej strane z tých štyroch rokov aj ked sa pravidelne učil, tak väčšinu zabudol. 
nj ale par veci co som nevedel doucil som sa 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviete o nejakych strankach kde by som nasiel Monitor 2009 ,2008 a aj tie co boli v nahradnych terminoch ?
http://www.zs2senica.edu.sk/ostatne/monior9.html - uplne vsetky 
-
Ba-Yo
Light Professional
testovanie je to iste ako monitor? a tie nahradne?
Áno, je to to isté.
a je to tu zajra monitorujem!ale mam strach
nemaj strach nejak to uz napises a ak nebudes vediet hadam ti dakto poradi 
ale testy by sa mohli objavit dnes vecer alebo zajtra rano
ale testy by sa mohli objavit dnes vecer alebo zajtra rano
h njn zajtra je to tu
Ale som si isty ze slovinu napisem urcite lepsie
dufam ze budu
to by nam vsetkym urcite zvysilo naladu 
Ale som si isty ze slovinu napisem urcite lepsie
dufam ze budu
mienkofax: To je celkom naivné si myslieť, že sa to dostane na net.
Viem o čom hovorím, pred dvoma rokmi sme si mysleli to isté a dokonca ani o 7:50 ráno sme to nikde nenašli. Je to zabalené a nemôže sa to otvoriť pred ôsmou hodinou aspoň čo viem. 
na net sa to nedostane:
"Dnes už vieme identifikovať každý test, majú také jedinečné ochranné prvky, ktoré sa pomaly približujú hodnotám cenín," prízvukoval Mikolaj
http://www.webnoviny.sk/slovensko/na-48 ... lanok.html
"Dnes už vieme identifikovať každý test, majú také jedinečné ochranné prvky, ktoré sa pomaly približujú hodnotám cenín," prízvukoval Mikolaj
http://www.webnoviny.sk/slovensko/na-48 ... lanok.html
-
profik
Light Professional
Ja som si to takisto myslle pred dvoma rokmi a este o 8 aj nieco som volal kamaratovi, nech sa pozrie ci nieco nieje, ale nebolo nic. Oni tie testy pokial dobre viem otvaraju 15min pred zaciatkom(aspon tak nam to tvrdili ucitelia). Na nasej skole si matikari rozdelili ulohy a vypocitali a potom nejakym ziakom radili
. Ci uz to obli protekcni zo strany rodicov alebo oblubeni, alebo len taki nahodni. Mne sa stalo, z eku mne prisla ucitelka z nasej skoly, no nepoznala ma, kedze ma neucila a spytala sa ma, ze co neviem
. Tak mi poradila 2vysledky, ktorymi som si nebol isty. A na slovencine som mal ucitelku(odborny dozor z inej skoly) ktora sa poznala s mojou mamou(poznala aj mna) a prisla ku mne a prstom mi ukazala odpovede-95%
. Takze monitor zo sj osm mal zmaknuty asi za menej ako 10min.
ked vravite ze nebudu verim vam
profik napísal:Ja som si to takisto myslle pred dvoma rokmi a este o 8 aj nieco som volal kamaratovi, nech sa pozrie ci nieco nieje, ale nebolo nic. Oni tie testy pokial dobre viem otvaraju 15min pred zaciatkom(aspon tak nam to tvrdili ucitelia). Na nasej skole si matikari rozdelili ulohy a vypocitali a potom nejakym ziakom radili. Ci uz to obli protekcni zo strany rodicov alebo oblubeni, alebo len taki nahodni. Mne sa stalo, z eku mne prisla ucitelka z nasej skoly, no nepoznala ma, kedze ma neucila a spytala sa ma, ze co neviem
. Tak mi poradila 2vysledky, ktorymi som si nebol isty. A na slovencine som mal ucitelku(odborny dozor z inej skoly) ktora sa poznala s mojou mamou(poznala aj mna) a prisla ku mne a prstom mi ukazala odpovede-95%
. Takze monitor zo sj osm mal zmaknuty asi za menej ako 10min.
h tak to uz co je
-
profik
Light Professional
A to este nieje nic. Boli sme sportova trieda a sme sa doohdli s trenerom, ze niekomu posle sms-kou odpovede zo Sj. Kamarat ich dostal asi po 15min
. Nebol som snim v skupine, ale ja som mal ine stastie. Hovorim vam, je to len formalita a opisete tam podstatnu vacsinu. Z matiky som to vypocital sam len som si skontroloval vysledok u ucitelky ako som povedal a na mojej lavici opisovali asi dalsi 2-3vysledky poslednych 5min dokonca a ucitelia sa robili, ze nic nevidia
.
No ja mam depku....dneska som sa neucil nic iba som sa hral na PC ...musel som to vybit zo seba
zajtra velky den 
tak teraz som sa doučil vsetko mam zopakovane,myslim ze to dobre dopadne
VšETKYM VAM DRZIM PALCE!!!!!!
VšETKYM VAM DRZIM PALCE!!!!!!
-
adox
Light Professional
Ja som sa tiež dnes už neučil iba som sa "dolaďoval" čo mi nebolo jasne a teraz sa idem odreagovať - TM Nations Forever 
fuha niejak ma ovladla nervozita no nič idem pozerat telku držim palce