Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
Prave som to dohral a musim povedat ze je to cista genialita. Uprimne sa klaniam pred ubisoft Montreal, kedze sa im podarilo vytvorit skutocny skvost.
Uz jednotku som miloval, mam ju prejdenu X krat, dvojka ju ale prechci vo vsetkych smeroch. Vsetko je vacsie, vsade je viac moznosti a vsetko je "viac cool". Aj ten pribeh, ktory mi v jednotke prisiel genialny, oproti jeho pokracovaniu v dvojke vyzera ako ubohost. Skutocne, to co nam autori prezradili v dvojke sa s tou trochou z jednotky neda ani porovnavat. Nemam tej hre skutocne co vytknut, koniec bol uzasny, ME2 sa moze ist schovat.
Co sa tyka Uplayu tak fungoval tak ako mal, nemal som jediny problem, snad len jedno jedine prerusenie hry, stacilo vypnut, zapnut, nechat updatnut a mohol som pokracovat. Po technickej stranke je teda myslim si zvladnuty celkom dobre, dost ma ale sklamali moznost a implementacia Upoints do AC2. Tesil som sa na rozne achievementy za ktore budem dostavat body, ziadne tam ale niesu, body dostane kazdy kto prejde hru na tych istych miestach (v hlavnom pribehu) len za to, ze sa tam vobec dostal. Skoda. Aspon som si za Upoints redeemol DLC ktore som vo White Edition nemal.
Som uplne spokojny a tesim sa na dalsi diel.
//Este by som rad upozornil ludi ze tak ako pri jednotke sa oplati pocas hrania davat pozor, tolko odkazov, narazok a skrytych informacii som este v zivote nevidel v ziadnej hre/filme/knihe, tak isto ako takto velmi prepracovany pribeh. Pribehovo je seria Assassins Creed skutocne to najlepsie s cim sa moze clovek stretnut.
Uz jednotku som miloval, mam ju prejdenu X krat, dvojka ju ale prechci vo vsetkych smeroch. Vsetko je vacsie, vsade je viac moznosti a vsetko je "viac cool". Aj ten pribeh, ktory mi v jednotke prisiel genialny, oproti jeho pokracovaniu v dvojke vyzera ako ubohost. Skutocne, to co nam autori prezradili v dvojke sa s tou trochou z jednotky neda ani porovnavat. Nemam tej hre skutocne co vytknut, koniec bol uzasny, ME2 sa moze ist schovat.
Co sa tyka Uplayu tak fungoval tak ako mal, nemal som jediny problem, snad len jedno jedine prerusenie hry, stacilo vypnut, zapnut, nechat updatnut a mohol som pokracovat. Po technickej stranke je teda myslim si zvladnuty celkom dobre, dost ma ale sklamali moznost a implementacia Upoints do AC2. Tesil som sa na rozne achievementy za ktore budem dostavat body, ziadne tam ale niesu, body dostane kazdy kto prejde hru na tych istych miestach (v hlavnom pribehu) len za to, ze sa tam vobec dostal. Skoda. Aspon som si za Upoints redeemol DLC ktore som vo White Edition nemal.
Som uplne spokojny a tesim sa na dalsi diel.
//Este by som rad upozornil ludi ze tak ako pri jednotke sa oplati pocas hrania davat pozor, tolko odkazov, narazok a skrytych informacii som este v zivote nevidel v ziadnej hre/filme/knihe, tak isto ako takto velmi prepracovany pribeh. Pribehovo je seria Assassins Creed skutocne to najlepsie s cim sa moze clovek stretnut.
Caute chcem sa spytat tych co mate originalku ze ci ta hra ma aj MP a ak ano tak aky?? dakujem za odpovede
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nema MP
-
JeffHardyy
Light Professional
Gangy ty to maš na PC či Xboxe?
ja som to teraz zacal hrat dostal som sa do jedneho s tych prvich miest a nasiel som taku lebku na stene on jej zatlaci prsty do oci a otvori sa tam niaka cesta dole ked tam skocim tak som v niakej nadrzi a naspodku je voda a oproti su zavrete mreze s ktorimi neviem co mam robit
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 15:41)
je to na mieste kde je jedne veza s nazvom torre grossa
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 16:02)
nasiel som video ale podla neho tam ma bit v takom okienku paka a ja ju tam nemam a spet sa uz ist neda da sa stym neco robit ?
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 15:41)
je to na mieste kde je jedne veza s nazvom torre grossa
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 16:02)
nasiel som video ale podla neho tam ma bit v takom okienku paka a ja ju tam nemam a spet sa uz ist neda da sa stym neco robit ?
PC - White EditionJeffHardyy napísal:Gangy ty to maš na PC či Xboxe?
Ty mi uz do riti povedz kto si!
stary znamy
ptm ty napisem SS 
Hh, ked uz je Gangy s niecim spokojny, snad to stoji za pozornost
.. Len ten uplay, nech uz akokolvek bezproblemovy ma stale odradza. Rad by som sa pripojil ku kupujucim, ale az po tom, co ubisoft prida patch, ktory robi tuto ich "genialnu" sluzbu menej obmedzujucou.
Jj stoji, ta hra skutocne prekonala vsetky moje ocakavania, a ten pribeh je proste uzasny. Samozrejme pokial clovek chce vediet viac a nerobi len jeden quest za druhym aby presiel hru.
-
satan77
Light Star
chlapci rozbehám to? :
Win7 32 bit
AMD Phenom X4 Processor 64 9650, 2.6 GHz True Quad-Core Design, 4.0 MB Total L2+L3 Cache, Socket AM2+, Hypertransport 3.0
AMD Ati Radeon 4850
2GB RAM
jednotku som hral na full, ale to som mal 4GB RAM a raz tak dobrú grafiku, síce x2 procák...
Win7 32 bit
AMD Phenom X4 Processor 64 9650, 2.6 GHz True Quad-Core Design, 4.0 MB Total L2+L3 Cache, Socket AM2+, Hypertransport 3.0
AMD Ati Radeon 4850
2GB RAM
jednotku som hral na full, ale to som mal 4GB RAM a raz tak dobrú grafiku, síce x2 procák...
Si snad robis srandu ne ? Ci sa len chvalis ?satan77 napísal:chlapci rozbehám to? :
Win7 32 bit
AMD Ati Radeon 4850
2GB RAM
Btw mozte mi dakto zhrnut cely dej AC 1 ? Nehral som to koli "rozmanitosti" misii
-
satan77
Light Star
gembller
No vieš, ja som zostavu "downgradeoval", čiže vidím riadny rozdiel v hrách čo som hrával pred tým na total full, a teraz mi kus sekajú, preto sa pýtam, AC1 mi išiel tiež na plné gule, ako aj COD WAW, no teraz napr. MW2 mám tak nejak na skoro full det. + 1024 x 768, keď dám na 1600x900 tak ejha...
Ale tak keď ti to frčí, tak idem veselo sosať v tom prípade
No vieš, ja som zostavu "downgradeoval", čiže vidím riadny rozdiel v hrách čo som hrával pred tým na total full, a teraz mi kus sekajú, preto sa pýtam, AC1 mi išiel tiež na plné gule, ako aj COD WAW, no teraz napr. MW2 mám tak nejak na skoro full det. + 1024 x 768, keď dám na 1600x900 tak ejha...
Ale tak keď ti to frčí, tak idem veselo sosať v tom prípade
Ja by som podobne prispevky s blbymi dotazmi o rozbehani aj reportoval ako spam
XYZ krat sa tu omielali stranky systemrequirementslab (http://cyri.systemrequirementslab.com). Najvacsou ironiou potom je, ze sa obvykle pytaju majitelia pocitacov s viac, nez dostatocnym potencialom. BTW kazdu konzolovku rozbehas na priemernom PC bez vacsich problemov, nakolko konzole uzasne zabrzdili vyvoj hier, uberajucich sa neumernym zvysovanim narokov na vykon PC. Na jednej strane dobre (kedy predtym si na 3 roky starej grafike dokazal hrat vo vysokych detailoch a rozliseni), na strane druhej zle (stale recyklovane technologie, snaziace sa priniest nieco nove, avsak privelmi limitovane, aby sa mohlo jednat o revoluciu). K tej zlej stranke tejto brzdy potom vieme pridelit aj stale vacsinovy pocet titulov DX9 only - co je aj priklad AC2 - pricom AC1 podporovalo DX10/10.1. Hlavne, ze dvojku oproti konzolovej verzie "vylepsili" pridanim Uplay.
1. Chod do obchodu.prokoppd napísal:Moze mi niekto napisat ako to mam rozchodit aby mi pri vstupe do animusu nevyhodilo bielu obrazovku a koniec? Mam aj stiahnute tie savy, ale neviem presne ako to rozbehat, diky
2. Kup si to.
3. Nainstaluj.
4. Hraj bez bielej obrazovky.
Len tak v skratke, dufam ze je to pochopitelne...
Presne tak som to spravil aj ja....Lnže som hru dostal na narodky xD
-
2janci2
Medium Professional
sakra, potrebujem pomoc
v tej misii, co som mal hladat tie 4 codexy som ich nasiel iba 3 a ten 4. nie a nie najst... neviete co s tym?
//aha,uz to mam,dal som si celu mapu a uz som to nasiel... fu to bolo daleko
//aha,uz to mam,dal som si celu mapu a uz som to nasiel... fu to bolo daleko
-
uplink
VIP
Čaute,
Mám Assassins creed 2 white edition. Keď ho nainštalujem, spustím a hneď v prvej misii mi hra padne. Písal som aj do ubisoftu aj som im poslal dxdiag, uvidím čo povedia. Avšak možno mi helfne niekto z Vás. OS je Win Vista 32 bit [legal], hra je AC2:WE [legal], nič sa neprehrieva. Ram je 3.25 GB, vga je 285 GTX OC 1 GB.
Drivery mám najnovšie, až na tie od nvidie, čo ničia grafické karty,
Ďakujem za akúkoľvek radu.
log:
- najskôr mi šla hra od začiatku až po prvú skutočnú misiu, kde hodil ten borec do mňa šuter, potom to padlo [asi 20 minút gameplay]
- potom mi to padlo asi po 5tich minútach po tom prvom boji
- teraz mi to padlo hneď ako som začal bojovať
Teplota VGA nestúpne nad 65 stupňov, iné hry nepadajú, VRAM je plná z 40%
...
Detaily mám síce namaxované, ale ani ich zníženie nepomohlo.
Mám Assassins creed 2 white edition. Keď ho nainštalujem, spustím a hneď v prvej misii mi hra padne. Písal som aj do ubisoftu aj som im poslal dxdiag, uvidím čo povedia. Avšak možno mi helfne niekto z Vás. OS je Win Vista 32 bit [legal], hra je AC2:WE [legal], nič sa neprehrieva. Ram je 3.25 GB, vga je 285 GTX OC 1 GB.
Drivery mám najnovšie, až na tie od nvidie, čo ničia grafické karty,
Ďakujem za akúkoľvek radu.
log:
- najskôr mi šla hra od začiatku až po prvú skutočnú misiu, kde hodil ten borec do mňa šuter, potom to padlo [asi 20 minút gameplay]
- potom mi to padlo asi po 5tich minútach po tom prvom boji
- teraz mi to padlo hneď ako som začal bojovať
Teplota VGA nestúpne nad 65 stupňov, iné hry nepadajú, VRAM je plná z 40%
Detaily mám síce namaxované, ale ani ich zníženie nepomohlo.
Ak technicka podpora Ubi, funguje ako ta EA, tak sa odpovede skoro nedockas. Ak vobec (moj pripad s EA).
//Ja stale uplay neverim, a tak s kupou vyckavam. Velmi dobre sa vyjadrili vo VALVe - ubisoft sa prilis orientuje na piratov a zabuda na zakaznikov. A zial, nie je jediny.
//Ja stale uplay neverim, a tak s kupou vyckavam. Velmi dobre sa vyjadrili vo VALVe - ubisoft sa prilis orientuje na piratov a zabuda na zakaznikov. A zial, nie je jediny.
-
uplink
VIP
KoCi to si ma moc nepotešil. Hmm, za hru som dal 70 eur, takéto skúsenosti ma len odrádzajú od kúpy origináliek. Aj do Rockstaru som písal borcom že akú majú výhodu tí čo vlastnia originál oproti tým čo majú pirátsku verziu, keď ja s originálkou si nezahrám, ale s cracknutou áno. Tak proste vyhapkali niečo o legal crape a tak. Začína mi to ísť kvalitne na city, ale čo už. Počkám do pozajtra ak sa nevyjadria tak im to pošlem priamo do Ubisoft Montrealu s pozdravom že si počkám na scénový release že im veĺmi pekne ďakujem. Toto nie je moja prvá a asi ani posledná skúsenosť tohoto štýlu 
-
uplink
VIP
Gangy je to opatchované na 1.01 to prebehlo hneď zo začiatku. Vôbec netuším čo by to mohlo byť, to malé okienko kde som nalogovaný beží, všetko je okay akurát to vždy v hre *ebne
...
Btw. Gangy, aký máš OS a Grafiku?
Btw. Gangy, aký máš OS a Grafiku?